Nešila salonas :(

Pradėjo mirko, Lapkritis 30, 2015, 17:50:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

mirko

Sveiki. susiduriau su problema. Mano toyotoje (d4d, 100 kw, 2,2). pakeičiau termostatą, pravalė/praputė patį pečiuką, bet niekas nepadėjo. Pastebėjau, kad jeigu važiuoji ir laikai didesnes apsaugas lyg ir šiltesnį orą pučia. Kas gali būti, patarkite. Nes jau užkniso važinėti su pirštinėm ir kepurė :) 

Bemsas

ginciavas

mirko

Nuo 1 iki 100 km, bet tas pats ar ilgesni astuma ar trumpesni sila taip pat.

ginciavas

Arba radiatorius uzsines, arba sklende nevekia.

strikas

Pirma pasitikrink sklendes, antra gali buti su variklio galva problemos.
...

Sonixas

ju bieda yra jok sklende pareina karstas saltas oras.potoriukas jos stovi po bardacioku kai nuemi ir po kaire puse .
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

augisz

Tai ten beda pacioje skelndeje ar motoriuke? Motoriukas maciau kazkur 15 eur, o sklendes nebuvo.

Sonixas

Citata iš: augisz Įrašytas Gruodis 05, 2015, 16:46:29 PM
Tai ten beda pacioje skelndeje ar motoriuke? Motoriukas maciau kazkur 15 eur, o sklendes nebuvo.
motoriuke beda sklendes nerasi nes jina stovi viduj peciuke jo dezej
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

augisz

Nezinau kur jos ten viduj dezej, bet nuemus bardacioka matau 2 judancias sklendes, dar ir baltas net tarp juodu plastmasiu. Viena oro putimo stiprumo, kita temperaturos.

Venza

Ka tu ten matai,tai sklende,kuri perjungia oro paemima is lauko arba is vidaus.Oro putimo stiprumas reguliuojasi ne sklendem,o ventiliatoriaus varikliuko greiciu.Matosi,kad nelabai su technika draugauji  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Jei nera puciamo oro srauto, gal laikas filtra salono pakeisti?

augisz

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 06, 2015, 06:16:20 AM
Ka tu ten matai,tai sklende,kuri perjungia oro paemima is lauko arba is vidaus.Oro putimo stiprumas reguliuojasi ne sklendem,o ventiliatoriaus varikliuko greiciu.Matosi,kad nelabai su technika draugauji  :D

Tai kada suki temperatura ja mazindamas arba didindamas ir ta sklende sukiojasi pirmyn atgal, tai cia is lauko arba is vidaus ima ora?  :-] Orui paimt is lauko spaudi knopke ir ji arba ijungia, arba isjungia ta oro-vidaus sklende. O cia suki viena rankenele ji pirmyn atgal juda proporcingai nuo pasukimo, o spaudi vejuko putimo greiti kita proporcingai keicia savo padeti. Ar gal dar nufilmuot/nufotkint, kad butu aiskiau?  (+)

Venza

Tai ne sklendes vis tik matai,sklendes viduje peciuko.Tu matai tik sklendziu valdymo traukes.Tik vidus-laukas sklende matoma.Ne taip rasai.Reiskia sklendes valdosi,tai problemos ieskok kitur.Paciupink po kapotu slangas kur i peciuka ateina,ar karstos?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

augisz

Cia pas autoriu temos visai nesyla, pas mane syla. Pas mane buvau nusiemes bardacioka ir maciau tas sklendes. Tik jos kai mazini temperatura, ties kazkuriuo tasku kazkas jom neduoda uzsidaryt ir traska pastoviai neuzsidarydamos. Nuo 26 temperaturos viskas veikia, o zemiau jau nebe. Ten kaip ir kazkas lyg kaip prasisukinetu pastoviai toks vaizdas. Ardymo daug tai kol salti orai nesiimsiu. Toyotoj tai sake pusantros dienos darbo ir dideli pinigai.