Nešila salonas :(

Pradėjo mirko, Lapkritis 30, 2015, 17:50:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Citata iš: augisz Įrašytas Gruodis 06, 2015, 13:22:29 PM
Cia pas autoriu temos visai nesyla, pas mane syla. Pas mane buvau nusiemes bardacioka ir maciau tas sklendes. Tik jos kai mazini temperatura, ties kazkuriuo tasku kazkas jom neduoda uzsidaryt ir traska pastoviai neuzsidarydamos. Nuo 26 temperaturos viskas veikia, o zemiau jau nebe. Ten kaip ir kazkas lyg kaip prasisukinetu pastoviai toks vaizdas. Ardymo daug tai kol salti orai nesiimsiu. Toyotoj tai sake pusantros dienos darbo ir dideli pinigai.
Sklendei KAPUT, PIZDEC, AMEN, ATIA-ATIA

augisz

Zinom patys. Cia globaline problema kiek ir USA forumuose skaiciau.  (!?)

ketvirtasis

Citata iš: augisz Įrašytas Gruodis 06, 2015, 15:11:43 PM
Zinom patys. Cia globaline problema kiek ir USA forumuose skaiciau.  (!?)
Taisyk, juk skaitei turi ir tai žinoti, kad jas galima taisyti.

Ramas11

Tai parašytumėt kaip reikia taisyti,  gal ką pirkti reik ir kur?Nes daug žmonių susiduria su šią problemą.

ketvirtasis

Parašyt negaliu, geriau atvežk gal ir sutaisysiu, priklausomai kaip ten smarkiai sugedo.

Ramas11

Gedimas pasireiškia tik vasarą kai labai karšta lauke,patraška ta sklendė. O pats esi iš kurio miesto?Pats esu iš Kauno.

MindaugasB

Citata iš: Ramas11 Įrašytas Gruodis 08, 2015, 08:31:49 AM
Gedimas pasireiškia tik vasarą kai labai karšta lauke,patraška ta sklendė. O pats esi iš kurio miesto?Pats esu iš Kauno.

Ketvirtasis irgi kaunietis. per PM susirasykit ir susitarsit
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ramas11

Tas PM tai sutrumpinimas -pranešti moderatoriui ir per ten susisiekti?

ketvirtasis

Citata iš: Ramas11 Įrašytas Gruodis 08, 2015, 12:32:44 PM
Tas PM tai sutrumpinimas -pranešti moderatoriui ir per ten susisiekti?
Private Messenger :goodboy: :goodboy: :goodboy:

MindaugasB

Angliškai PM - private message. Lietuviškai AŽ - asmeninė žinutė. Bet matyt abu variantai yra negirdėti :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 08, 2015, 14:11:37 PM
Angliškai PM - private message. Lietuviškai AŽ - asmeninė žinutė. Bet matyt abu variantai yra negirdėti :)
Matyt "tanke" sėdi :G :G :G :G :-] :-] :-]

mirko

Kaip ir radau kodel nesila. Peciukas uzsiterses. Yra du variantai praplauti arba keisti.

Venza

Citata iš: mirko Įrašytas Lapkritis 30, 2015, 17:50:30 PM
Sveiki. susiduriau su problema. Mano toyotoje (d4d, 100 kw, 2,2). pakeičiau termostatą, pravalė/praputė patį pečiuką, bet niekas nepadėjo. Pastebėjau, kad jeigu važiuoji ir laikai didesnes apsaugas lyg ir šiltesnį orą pučia. Kas gali būti, patarkite. Nes jau užkniso važinėti su pirštinėm ir kepurė :) 
Taigi rasei,kad pravale? Tai kaip cia dabar?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

mirko

Pasirodo nepravale o tik su oru prapute...
Gal zinot kur galima Vilniuje praplauti peciuka?

Bemsas

Tai reikia visa ausinimo sistema plauti. Gal ten hermetiko privaryta ir uzkimso viska.