Kuro bakas

Pradėjo Smac, Gruodis 01, 2015, 00:48:58 AM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Karta jau taip nutiko, kad baigesi kuras. Nors pas mane T25, bet esme panasi. Su range 0 ir degancia lempute nuvaziavau kiek daugiau nei 100 km mieste. Pripyliau lygiai 60 litru.

Zaroliz

Vakar nuvažiavęs 900 km, užpyliau 54,5 l, rašė,  kad liko apie 30 km važiuoti, o lemputė užsidegė, kai liko apie 50 km pagal kompą. Jau galvojau, kad pas mane tokuos lemputės nėra arba perdegus :-D

Smac

Vakar su degancia lempute ir "0 liko" pravaziavau apie 60-70 km trasoje... tai tilpo net 54 litrai :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Happytire

Avensio bako talpa - 60 litrų, na o vartotojo vadove nurodyta, kad lemputė užsidega bake likus 9 litrams kuro. Kadangi kuro pasibaigimo momentas yra skaudus smūgis varikliui, gamintojas ir yra palikęs didesnį degalų kiekį "minty".
Užsidegus lemputei ar RANGE rodant nulį jau laikas ieškotis degalinės, o degalų iki jos tikrai pakaks, autostradoje nuvažiuosit ir 150 kilometrų, tačiau jei vengiat kurti temas forume "sunkiai vedasi šiltas" ir panašiai - venkite važinėtis su mažu kiekiu degalų bake.