Kuro bakas

Pradėjo Smac, Gruodis 01, 2015, 00:48:58 AM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

Sveiki, internete radau info, kad bako talpa 60L ir taip buvo nuo pat pirmuju Avensis modeliu. Taigi su T22 vazinedavau iki lemputes ir tada dar apie 30 km. Tuomet stabiliai 55L iki pilno bako uzpildavau degalineje. Logiska, kad apie 5L budavo dar bake... Kas mazdaug 70-80km kelio turetu uztekti...

Su T27 jau kelis kartus vaziuoju iki tiek kad kompas rodo "liko ant 50km" (pagal kompa nu tai turetu buti 3-4 litrai tikriausiai... nes vid. 6-7L / 100 rodo) Uzsukus i degaline maksimum telpa 44-45 L ir ne daugiau :))) tiesiog paskui jau uzknisa atsokinejanti degalines "pistoleta" spausti...

Negi likus 15 L kompas rodo kad liko 50Km pravaziuoti? Juk tai virs 200 turetu buti... Ar cia nuo kvailiu apsauga, kad nevazinetu iki dugno? :))) Gal galima vazineti iki mirksincios kuro lemputes jei tokia yra? Pasidalinkite patirtimi kas ilgiau vazineja... Kaip ten buna kai jau arti tuscio bako? Ar duoda dar koki signala, kai jau i degaline sukti TIKRAI laikas???

P.S.: As suprantu kad kvaila  (!?) vazineti iki beveik tuscio bako, o ypac ziema... As tik noriu zinoti savo masinos ribas ir galimybes  :think: Todel prasau komentuoti be OFFtopiku  !! Aciu
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

kapsis

pabandyk kada ribas , Kaso daraudimas atveza kuro nemokamai :)

ketvirtasis

Su bako talpa ir man keistoka, rodo liko beveik dvi padalos (nelaukiu kuomet užsižiebs lempikė). Pilu 40 litrų - netelpa :think: , matyt prieš galą kitaip pradeda veikti likusio kuro rodymas.

Smac

Citata iš: kapsis Įrašytas Gruodis 01, 2015, 01:51:48 AM
pabandyk kada ribas , Kaso daraudimas atveza kuro nemokamai :)
Aciu uz pasiulyma :) )) Gal kas yra isbandes si buda ir gali pasidalinti info?

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Gruodis 01, 2015, 07:36:35 AM
Su bako talpa ir man keistoka, rodo liko beveik dvi padalos (nelaukiu kuomet užsižiebs lempikė). Pilu 40 litrų - netelpa :think: , matyt prieš galą kitaip pradeda veikti likusio kuro rodymas.
Tai kad iki mazdaug "50 km liko" vaziavau ir vis tiek jokio stipresnio perspejimo (mirksejimo, uzraso), kad jau ant nulio degalai nemates kol kas :)  Vat ir idomu ar buna kaip nors bandoma perspeti kad tuoj tuoj pasibaigs kuras kai jo istikruju lieka tik kokie 4-5L?
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Gmc

Su Corolla Verso vaziavau kai rode 0km, nenorejau Lukoile piltis. Tai dar kelis km nuvaziavau :D

balticam

Lempute uzsidega kai lieka 8l kuro. Ka kompas rodo,gali  neziuret,nes tikslumo ten dazniausiai maza...
O jei nori isbandyt, pasiimk 5l bakeli ir vaziuok ramiai kol uzgesi.
Mano patirtis per 430k km su Toyota Verso rodo,kad kompo km likutis netikslus,priklauso kaip pries paskutini kuro pylima vazinejai ir kur(jei daugiausia mieste,o po paskutinio pylimo autostradoj,tai paklaida bus didziule: 80-140km pravaziuosi kai rodo 0) Bet kai uzsidega lempute- 100-120km ir stop-visada be isimciu,bent jau man.

Zaroliz

Pažįstamas su vectra, kai rodė 0, tai dar 20 km nuvažiavo ir nesibaigė kuras.
Pas mane, kai rodo,kad liko apie 100 km, tai įpylu virš 50 L, o vidutinės sąnaudos nusinulina užpylus kuro (avensis II)

ginciavas

Pora kartu uzsidegus lemputei pavyko supilti tik po 45 l. dizelio. Is vis man nepatinka avensio borto kompas, geriau jau daiktadeze virsuj butu.

MD555

...pagal savo kuro lapus pasižiūrėjau, maksimum lemputei užsidegus esu įpylęs 51,70l. Kol sustos aišku niekada nevažiuoju ir kiek liko dar nuvažiuoti ant kompo nežiūriu :)

ketvirtasis

Citata iš: MD555 Įrašytas Gruodis 02, 2015, 12:25:24 PM
kiek liko dar nuvažiuoti ant kompo nežiūriu :)
Rodo kiek gali nuvažiuoti su T27 ? :think: Reiks paieškoti (H-)

evaldunia

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Gruodis 02, 2015, 13:15:11 PM
Rodo kiek gali nuvažiuoti su T27 ? :think: Reiks paieškoti (H-)

Tikrai rodo ;)
2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

kiaules galva

Manajame T27 lempute uzsidega kai kompas rodo kad kuro liko nuvaziuoti 20-25 myliu. Kada pradeda rodyti 0 , neberizikuoju ir daznaiusiai pavyksta ipilti 50 litru degalu. Daugiausiai esu supyles 52 litrus. Tiesiog persasi isvada, kad kai kompas jau rodo 0 myliu, bake dar lieka apie 8-10 litru rezervinio kuro.

Smac

Siandien su degancia lempute ir "0 km liko" uzpyliau 50 litru (pirma karta tiek). Tiesa dar kazkiek pavazinejau pries tai, bet nedaug. Taigi neblogas atsarginis likutis is tikruju buna...

MD555

čia kas supranta angliškai apie T27 bako talpą :)
The most common fuel tank capacity on a Toyota Avensis T27 is 60 liters. [/size]About one eighth (8 liters) of a tank is left in the tank when your indicator light comes on. Depending on how you are driving, you can drive about 50-60 km on the light.

MindaugasB

Citata iš: MD555 Įrašytas Gruodis 11, 2015, 11:27:37 AM
čia kas supranta angliškai apie T27 bako talpą :)
The most common fuel tank capacity on a Toyota Avensis T27 is 60 liters. [/size]About one eighth (8 liters) of a tank is left in the tank when your indicator light comes on. Depending on how you are driving, you can drive about 50-60 km on the light.

Cia beveik visom masinom galioja. Rezervinis likutis - apie 10% viso bako turio.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis