Reikia pagalbos renkantis automobilį ir pardavėją,

Pradėjo Edgardas, Gruodis 01, 2015, 20:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Edgardas

Sveiki,

Kadangi žadu pirkti automobilį ir esu nusižiūrėjas keletą Avensių. Pardavinėja Mototoja, taigi norėčiau pasiteirauti, gal kam teko susidurti su Mototoja ar įsigyti iš jų? Ar jie patikimi ir panašiai?
Ir kaip patys automobiliai Toyota Avensis, kadangi išpradžių buvau "užsivedęs" ant Škodos Octavios, bet apžiūrėjus ir pasiskaičius, tai Toyota visa galva aukščiau.

Mano žiūrimi variantai:
http://www.mototoja.lt/toyota/lt/naudoti-automobiliai1132/naudoti-automobiliai/car-287?cat=19
http://www.mototoja.lt/toyota/lt/naudoti-automobiliai1132/naudoti-automobiliai/car-251?cat=19

Ir Corolla variantas neblogas:
http://www.mototoja.lt/toyota/lt/naudoti-automobiliai1132/naudoti-automobiliai/car-294?cat=17

Venza

Kadangi renkiesi benzinini varianta,as pilnai pritariu tavo pasirinkimui.Toyota benzininiai varikliai gan paprasti konstrukcija ir patikimi,ko as nepasakyciau apie VW grupes FSI variklius.Jie tikrai turi bedu.
Klausimas apie oficialiu atstovu patikimuma man atrodo keistas.Tai ar savim bent jau pasitiki?  :think:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Bemsas

Pirmo Avensio neziureciau, nes motoras silpnas 1.6 ir komplektacija pati tusciausia, kokia gali buti. Corolla blogas variantas, nes kompletacija tuscia, masina 1 m. senumo su 50% garantines ridos ir tik 1500eur pigesne, nei VISISKAI NAUJA.

katana7

Edgardas

Dėkui už atsakymus :) Benziną renkuosi vien dėl mažo pravažiavimo, į metus gal pravažiuosiu 14000km, ne daugiau, tai visiškai neapsimoka dyzeliuko.
Kas liečia komplektacijas, tai neesu labai išrankus, tai tinka ir "plikos" komplektacijos, svarbiausiai automobilis riedėtų ir jo eksploatacija nenumautų man paskutinių kelnių :)
O nepasitikėjimas net oficialiais atstovais kyla vien dėl žinojimo, kad tai Lietuviška įmonė. Teko skaityti, kad net oficialūs atstovai apgaudinėja klientus, pradedant techniniu aptarnavimu, baigiant pardavimais.

Katana7, o tu pats asmeniškai susidūrei su jais ar teko girdėti? :)

Venza

Tai gal pagrinde po miesta vazineji?Tokiu atveju siulau rinktis hybrida.

Edgardas

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 01, 2015, 21:36:19 PM
Tai gal pagrinde po miesta vazineji?Tokiu atveju siulau rinktis hybrida.
Pagrinde į darbą Vilniuje ir šiltomis dienomis į sodybą Balsiuos. Hibridas kažkaip nelabai traukia :)

Venza

O kodel?Stereotipinis mastymas,"kas bus jeigu akumuliatorius nugais" ?  :)

Edgardas

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 01, 2015, 21:45:19 PM
O kodel?Stereotipinis mastymas,"kas bus jeigu akumuliatorius nugais" ?  :)
Galima sakyti, kad taip :D

Venza

Siulau uzsukt i hybridais vazinejanciu tema ir paklaust ar jie turi problemu,ar jie patenkinti?Beja,vienas musu senas forumietis patapo Highlander Hybrid savininku,gal jis irgi savo nuomone issakys.As savo nuomone pareiksiu veliau  ;)

Gmc

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 01, 2015, 22:01:52 PM
Siulau uzsukt i hybridais vazinejanciu tema ir paklaust ar jie turi problemu,ar jie patenkinti?Beja,vienas musu senas forumietis patapo Highlander Hybrid savininku,gal jis irgi savo nuomone issakys.As savo nuomone pareiksiu veliau  ;)
Speju cia apie mane :)
Hibridas mieste matyt yra pats tobuliausias pasirinkimas koks gali buti. Turi benzinine masina su visais jos privalumais (greitai syla, pigiau kainuoja, maziau byra uz dyzelius ir pan) ir tuo paciu turi daugiau galios uz analogus, bet didesne ekonomija. Ir dar jauti ta dziaugsma (sunku apsakyti ta jausma :) ) vaziuoti elektra. Bijoti tikrai nera ko :)

xaudrius

Už tokias kainas,kiek pasirengęs pakloti už avesius,aš imciau tik hibridini variantą. Kad ir amerikoniskas priusas. Vien kad taksi firmos renkasi juos įrodo patikimumą ir tinkamumą miesto sąlygomis. Iš čia išplaukia vienas pavojus-neuzsirauti ant taksi auto.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Edgardas

Na kiek pasižiūrėjau, jei naujesnį pirkti 2012< , tai gana brangūs, viršija mano biudžetą (apie 13k eurų). Ir šiaip nežinau, taip hibridinis puikus variantas, kas liečia ekonomiją, bet man kažkaip vizualiai tiek išore, tiek vidumi neprilimpa prie širdies tie hibridiniai modeliai :/

Venza

Na,ant taxi uzsiraut siais laikais galimybiu kaip ir apmazejo,istatymai vercia pardavejus but saziningesniais.Nebent pats pirkejas zioplas ir pasirasys,kad pirko tiesiai is uzsieniecio pardavejo.Amerikono istorija bet kuriuo atveju matysi pats.Svarbu elgtis protingai ir su pardaveju sudaryt normalia pirkimo-pardavimo sutarti  ;)  .
Kalbant apie hybrida,tai nerealus miesto automobilis.Ypac patogus didmiesciuose su ju kamsciais.Alternatyvos nematau,nebent gyvenat nuosavam name,o tada elektromobilis gali but dar idealesnis variantas,bet kaip antras automobilis seimoje ( cia galiu tik pamastyt,nes elektromobilio dar neteko apturet )