Reikia pagalbos renkantis automobilį ir pardavėją,

Pradėjo Edgardas, Gruodis 01, 2015, 20:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Citata iš: Edgardas Įrašytas Gruodis 01, 2015, 22:21:57 PM
Na kiek pasižiūrėjau, jei naujesnį pirkti 2012< , tai gana brangūs, viršija mano biudžetą (apie 13k eurų). Ir šiaip nežinau, taip hibridinis puikus variantas, kas liečia ekonomiją, bet man kažkaip vizualiai tiek išore, tiek vidumi neprilimpa prie širdies tie hibridiniai modeliai :/
Man labai patinka Citroen dizainas,bet vazineju su Toyota  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

katana7

Citata iš: Edgardas Įrašytas Gruodis 01, 2015, 21:12:34 PM
Dėkui už atsakymus :) Benziną renkuosi vien dėl mažo pravažiavimo, į metus gal pravažiuosiu 14000km, ne daugiau, tai visiškai neapsimoka dyzeliuko.
Kas liečia komplektacijas, tai neesu labai išrankus, tai tinka ir "plikos" komplektacijos, svarbiausiai automobilis riedėtų ir jo eksploatacija nenumautų man paskutinių kelnių :)
O nepasitikėjimas net oficialiais atstovais kyla vien dėl žinojimo, kad tai Lietuviška įmonė. Teko skaityti, kad net oficialūs atstovai apgaudinėja klientus, pradedant techniniu aptarnavimu, baigiant pardavimais.

Katana7, o tu pats asmeniškai susidūrei su jais ar teko girdėti? :)
pats asmeniškai.

kalava

Citata iš: Edgardas Įrašytas Gruodis 01, 2015, 20:27:09 PM
...
Ir kaip patys automobiliai Toyota Avensis, kadangi išpradžių buvau "užsivedęs" ant Škodos Octavios, bet apžiūrėjus ir pasiskaičius, tai Toyota visa galva aukščiau.
...

Sveikas. O gali konkreciau isvardint, kuom auksciau? :) ir kuriu metu lygini?
Idomu :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Edgardas

Citata iš: kalava Įrašytas Gruodis 02, 2015, 06:57:17 AM
Sveikas. O gali konkreciau isvardint, kuom auksciau? :) ir kuriu metu lygini?
Idomu :)
Škoda octavia 2012 su Avensiu 2012. Kadangi automobiliuose dar gerai nesusigaudau, bet iš draugų ir pažystamų susidariau nuomonę, kad tiek surinkimo kokybė, tiek varikliai pas Toyotas geresni. Apie pakabos remontą galima pamiršti Toyotoje. Taipogi, ne taip greit rūdija kaip Škoda. ;)

PGiedrius

Citata iš: Edgardas Įrašytas Gruodis 02, 2015, 08:54:02 AM
Škoda octavia 2012 su Avensiu 2012. Kadangi automobiliuose dar gerai nesusigaudau, bet iš draugų ir pažystamų susidariau nuomonę, kad tiek surinkimo kokybė, tiek varikliai pas Toyotas geresni. Apie pakabos remontą galima pamiršti Toyotoje. Taipogi, ne taip greit rūdija kaip Škoda. ;)

Mano nuone ) tik mano...
2004 imone nupirko Avensi tarnybini, vazinejau tris metus, po to pirko tik Oktavia, kas trys metai, arba 150 000 km ridos, kas anksciau! Dabar jau trecia Oktavia - Avensis ir salia nestovejo... )))

Edgardas

Citata iš: PGiedrius Įrašytas Gruodis 02, 2015, 09:08:48 AM
Mano nuone ) tik mano...
2004 imone nupirko Avensi tarnybini, vazinejau tris metus, po to pirko tik Oktavia, kas trys metai, arba 150 000 km ridos, kas anksciau! Dabar jau trecia Oktavia - Avensis ir salia nestovejo... )))
Na taip, kaip sakoma, kiekvienas turi savo nuomonę apie automobilį. Realiai, Škoda pagrinde visi dyzeliukai ir būna pravažiavę labai daug. O man rinktis dyzelį visiškai neapsimoka, nes nedaug pravažinėju ir nenustebčiau jei greitu metu įves mokestį, kur turinties dyzelį, reikės daugiau susimokėti... :)

PGiedrius

Citata iš: Edgardas Įrašytas Gruodis 02, 2015, 09:50:49 AM
Na taip, kaip sakoma, kiekvienas turi savo nuomonę apie automobilį. Realiai, Škoda pagrinde visi dyzeliukai ir būna pravažiavę labai daug. O man rinktis dyzelį visiškai neapsimoka, nes nedaug pravažinėju ir nenustebčiau jei greitu metu įves mokestį, kur turinties dyzelį, reikės daugiau susimokėti... :)

Dabartine mano tarnb. skoda 1.8 TSI

Ralfas

Citata iš: Edgardas Įrašytas Gruodis 02, 2015, 08:54:02 AM
Nejuokauk su geresne toyotos surinkimo kokybe ir varikliais :D Juodas humoras pas tave cia jau gaunasi :)

vitto

Kaip sakoma kvailų klausimų nebūną:) Tad, ruošiuosi pirkti mašiną: Toyota Avensis universalas 2.2 110kw (dyzeliną). Patarkit į ką atkreipti dėmesį? Kiek žinau nuo 2009m. jau eina visi avensisai su D-CAT varikliais? (o jie kiek žinau nepasiteisinę). Mano biudžetas ~8500e.

MindaugasB

Citata iš: vitto Įrašytas Gruodis 02, 2015, 16:39:06 PM
Kaip sakoma kvailų klausimų nebūną:) Tad, ruošiuosi pirkti mašiną: Toyota Avensis universalas 2.2 110kw (dyzeliną). Patarkit į ką atkreipti dėmesį? Kiek žinau nuo 2009m. jau eina visi avensisai su D-CAT varikliais? (o jie kiek žinau nepasiteisinę). Mano biudžetas ~8500e.

Mirtinai dyzelis reikalingas?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 02, 2015, 17:30:53 PM
Mirtinai dyzelis reikalingas?
Pasakyk kuom jis tau asmeniškai nepatinka, būtent tau?
Šešis metus su anuom T25 D4D 2,0 85KW atvažinėjau, man atlaikė ir jau pusantrų metų kitas vadelioja (Donis matė belakstant). Dabar su šita T27 D4D 2,2 110KW važinėju pakolkas tik džiaugiuosiu (technine jos būkle). Beje ekspuatuoju 1,5 metų dar DPF-as neiškastruotas.
Citata iš: vitto Įrašytas Gruodis 02, 2015, 16:39:06 PM
Patarkit į ką atkreipti dėmesį?
Neimk D-CAT, yra paprasti 2,2 pagrindinys dalykas žiūrėk, kad tarpinė nebūtų prašovus. Nors kai "prašauna" irgi ne bėda susitvarkai ir toliau gainioji. Tik kapeikėlių reiks pakloti

MindaugasB

Nepatinka ligomis, apie kurias forumas pilnas aprasytas :) O zmogus tarp D-CAT dairosi. Tai gal geriau nereikia, a?
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 02, 2015, 19:08:55 PM
Nepatinka ligomis, apie kurias forumas pilnas aprasytas :) O zmogus tarp D-CAT dairosi. Tai gal geriau nereikia, a?
Bet tos lygos tai kitų automobilių, ne tavosios tau nereikėjo pro visą tai praeiti? Pas tavę juk "robotas" greičių dėžė šis dalykas irgi su visais minusais, pasakyčiau kad tai didelis nenusisekimas. Bet juk nerėkaujam dėl to ir nerašom kad tai pilkas dyzelis. Pažystų ne vieną turintį šį nenusisekimą, kuriuom jie keikiasi, bet gyvenam ir nesmerkiam ar ne taip.

MindaugasB

Robotas yra gavno - pilnai sutinku ir palaikau. Mane gelbeja tris kartus darytas dezes kalibravimas ir pakenciama rida 73 000 km. Taip pat jau bedavojausi kitur, kad DPF kemsasi ir traukos nebera, kokia buvo pries 1-1,5 metu.  Dar pakenciama, kad 1.4 motoras neturi kitu ligu (tarpine, purkstukai) ir smagracio nera dvimasio. Bet vistiek yra du hemorojai vienoje masinoje. Gyventi galima su hemorojum uzpakalyje, bet nekaifas, ane?
As prisimenu Yariuka, kur buvo benzas ir 4 begiu amerikonas automatas. Kuo toliau, tuo labiau ilgiuosi tos masinos. Ten tik benzo daug rijo ir kuro kainos tuo metu buvo aukstos. Dabar kai benzas jau apie eura sukasi, tai mielai iskeisciau atgal :)

MD555

Na čia kaip užsirausi ant kokios mašinos. Man tai sekasi su T27 Avensiais, visiškai pamiršau kas tai yra automobilio remontas, į Toyota servisą užsuku tik reguliariai priežiūrai (tepalai, kaladėlės, filtrai), atžymai į serviso knygelę ir padangų pasikeisti :). Su 2009 metu T27 D-4D 2.0l dyzeliu jau nuvažiavau 230tukst- keiciau tik stabdziu diskus ir EGR voztuva issivaliau garaze, daugiau jokiu remontu. Su 2010 T27 D-Cat 2.2l dyzeliu nuvaziavau kol kas tik 115tuks, jokiu remontu, tik EGR voztuva issivaliau garaze :). Rudziu nei ant vienos masinos irgi niekur nera. Masinas perku ne is turgaus, is Toyota atstovo (nedaug vaziuotas), siuo atveju is Sovli, kurie jas ir priziuri man. Sėkmės renkantis!