Reikia pagalbos renkantis automobilį ir pardavėją,

Pradėjo Edgardas, Gruodis 01, 2015, 20:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

vitto

Klausė ar dyzelis svarbus, taip, nes turiu kur piltis nemokamai. Taip pat, svarbu, jog būtų automatas.
Kitas dalykas, ar man taip atrodo, jog autopliuse nėra iš vis pasiūlymų (šiuo metu) T.Avensisų nuo 2009m. su D4D varikliais, ar jų iį viso būna?, pagrinde eina su D-CAT (turbūt visi bando atsikratyti) :)
P.S ačiū visiems už komentarus ir pastabas.

Egis_

Citata iš: vitto Įrašytas Gruodis 02, 2015, 23:24:25 PM
Klausė ar dyzelis svarbus, taip, nes turiu kur piltis nemokamai. Taip pat, svarbu, jog būtų automatas.
Kitas dalykas, ar man taip atrodo, jog autopliuse nėra iš vis pasiūlymų (šiuo metu) T.Avensisų nuo 2009m. su D4D varikliais, ar jų iį viso būna?, pagrinde eina su D-CAT (turbūt visi bando atsikratyti) :)
P.S ačiū visiems už komentarus ir pastabas.
kolega turi siai dienai pardavimui du avnesius T27 - viena 2009 kita 2011m, abu 2l, geriausiu 93kw motoru, mechanines dezes, abu universalai.abu tikrai verti demesio.

arytis

MindaugasB

Citata iš: arytis Įrašytas Gruodis 03, 2015, 06:53:46 AM
Man atrodo automatas tik ir bus D-cat.

Automatai tik D-CAT eina. (nebent mano zinios pasenusios)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Citata iš: Egis_ Įrašytas Gruodis 02, 2015, 23:31:49 PM
kolega turi siai dienai pardavimui du avnesius T27 - viena 2009 kita 2011m, abu 2l, geriausiu 93kw motoru, mechanines dezes, abu universalai.abu tikrai verti demesio.
Ir dar pamiršai paminėti, kad šie auto D4D su 2,0 turi tą patį minusą PLAUKIOJANTĮ SMAGRATĮ, kuris yra riboto veikmo.
Kodėl 2,2 motoras mano atveju pranašesnis: purkštukai kiek girdėjau neužmušami, greičiausiai klystu laikas parodys.
Nėra to smagračio (T25 kai keičiausi kainavo - 4600 lt :money: ) Krūva pinigų, sakyčiau
tai reik manyti kiek kainuos T27.  :money: :money: :money: "trys krūvos"

Ne D-CAT, o galingas - 110KW

Egis_

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Gruodis 03, 2015, 09:20:38 AM
Ir dar pamiršai paminėti, kad šie auto D4D su 2,0 turi tą patį minusą PLAUKIOJANTĮ SMAGRATĮ, kuris yra riboto veikmo.
Kodėl 2,2 motoras mano atveju pranašesnis: purkštukai kiek girdėjau neužmušami, greičiausiai klystu laikas parodys.
Nėra to smagračio (T25 kai keičiausi kainavo - 4600 lt :money: ) Krūva pinigų, sakyčiau
tai reik manyti kiek kainuos T27.  :money: :money: :money: "trys krūvos"

Ne D-CAT, o galingas - 110KW
Na drisciau papriestaraut, visu ju purkstukai tarnauja tam tikrai laika, kuri labai itakoja pilamo kuro kokybe, filtrai ar netgi vazinajimas tusciu baku...paimkim ekonomiskuma - esu turejes ir 93 ir 110 kw avensiu - degalu sanaudu skirtumas tikrai juntamos. Nesakau kad 110kw variklis blogas, taciau itin reikia ziureti galvos tarpine perkant 110kw motoru avensi, ko nepasakyciau apie 93kw.  Plaukiojancio smagracio kaina tai cia is vis parasyta is ''lempos'', nes matomai tik domejaisi pas atstovus kokios kainos :D Jeigu sau reiketu rinktis tarp 93 ir 110 - rinkciausi 93kw.

Bemsas

Vat paaiskinkit man del smagraciu? Kodel dvimasiai smagraciai VW, Ford, Citroen, Peugeot kainuoja ~350 eur, o Toyotos 700eur? Gal i Toyotos smagracius platinos ar aukso prideda?

MD555

Na 93kw ar 110kw pasirinkimas priklauso pagal tai, ko tu nori, ar automato, ar mechanikos. Jei automato, tai 93kw zinai, kad nera, yra tik 110kw. Del tarpiniu problemu Toyota servise sake, kad dazniausiai pasitaiko su 130kw varikliais (mechaninė p.d.), buna net ir su 93kw, cia priklausomai kaip drosi ta varikli,- jei autobanuose iki dugno lakstysi, tai aisku gali prisisaukti ta dziaugsma, jei su automatu po miesta, tai mazai rizikos :) Nekankinkit savo auto ir viskas su juo bus gerai :) Del ekonomijos 93kw ir 110kw galiu pasakyti paprastai, nes vazineju su abejais,- 93kw variklio ekonomijos vidurkis gaunasi tik apie 1 litra /100km, bet iskaitant automato patoguma, negaila butu ir 2 litru  :-]

vitto

MD555 kaip suprantu pats vairuoji automata D-Cat varikliu T.Avensis 2010m? Na ir kaip tau jis? Kokios dažniausiai kylančios bėdos, problemos, smagiai važiuojasi?

Egis_

Citata iš: vitto Įrašytas Gruodis 03, 2015, 11:11:05 AM
MD555 kaip suprantu pats vairuoji automata D-Cat varikliu T.Avensis 2010m? Na ir kaip tau jis? Kokios dažniausiai kylančios bėdos, problemos, smagiai važiuojasi?
To ''MD555'' - man 1 litras/100km tikrai yra daug, nes vaziuoju tikrai daug, pagrinde trasoj. D- Cat problemos kaip ir aiskios pagrinde - galvos tarpine, ir tikrai nepigus purkstukai, kuriu siukslyne nelabai ir atrasi nes didelis ''deficitias'', bent jau siai dienai, taip pat manes labai netenkina D-Cat degalu sanaudos, kurios tikrai yra dideles. Jei reiketu automobilio su automatine pavaru deze - rinkciausi VAG grupe automobili su ''DSG'' pavaru deze kadangi siai dienai mano galva tai idealus variantas (cia mano yra asmenine nuomone, niekam jos tikrai nepersu ;)
To ''Bemsas'' - smagraciai visom masinom byra pasiekus 200 000km riba, kaip mineajau dauguma tesugeba paskambint atstovui ir paklaust kainos ''originalios'' detales...Keite dabar kolega vw passat 2007m smagrati su automatine DSG deze - uz nauja sumokejo 250 eur (gamintojas berods ''LUK'', gauta su didziausiomis nuolaidomis), restauruotas variantas kainavo 190eur ''smagrestoje'', taciau del tokio mazo kainu skirtumo neapsimokejo net siustis is Alytaus i Klaipeda restauruota + moket dar uz siuntima, nors ir masina buvo pavezta pardavimui.

bladas

Citata iš: vitto Įrašytas Gruodis 03, 2015, 11:11:05 AM
Juk jis ką tik parašė:
Na čia kaip užsirausi ant kokios mašinos. Man tai sekasi su T27 Avensiais, visiškai pamiršau kas tai yra automobilio remontas, į Toyota servisą užsuku tik reguliariai priežiūrai (tepalai, kaladėlės, filtrai), atžymai į serviso knygelę ir padangų pasikeisti :). Su 2009 metu T27 D-4D 2.0l dyzeliu jau nuvažiavau 230tukst- keiciau tik stabdziu diskus ir EGR voztuva issivaliau garaze, daugiau jokiu remontu. Su 2010 T27 D-Cat 2.2l dyzeliu nuvaziavau kol kas tik 115tuks, jokiu remontu, tik EGR voztuva issivaliau garaze :). Rudziu nei ant vienos masinos irgi niekur nera. Masinas perku ne is turgaus, is Toyota atstovo (nedaug vaziuotas), siuo atveju is Sovli, kurie jas ir priziuri man. Sėkmės renkantis!

AR NESKAITAI ATSAKYMŲ???????????????????

MD555

Taip, atsakymą jau rašiau, kad bėdų jokių nei su D-4D mechanika nei su D-Cat neturėjau :) Mašiną reikia prižiūrėti, laiku keisti teplaus, kuro filtrus, nepilti baltarusiško dyzelio ir pan, ir viskas bus ok ir su purkštukais ir su viskuom kitu :)

Dėl 1 litro automato didesnių sąnaudų: kadangi Avensių automatų kitokių ir nėra, tai didelio pasirinkimo ir nebuvo, o ir apskritai automatai visada kazkiek daugiau valgys, nereikia noreti stebuklu :) Uz komforta reikia moketi, jei komforto nereikia, gi galima ir su autobusu vazineti :)
O jei jau labai taupyti, tai vienas mano kaimynas važinėja su 1.2l automobiliuku, dar mažiau valgo kuro, o va kitas niekšelis kaimynas su 4l varikliu raižo, tai gyrėsi, kad 16 litrų srebia, ot rupūžė  :-]  Be abejo renkamės visi pagal galimybę susimokėti už kurą ir komfortą, čia ir taip aišku :)  Galima gi viską pasiskaičiuoti, kažkiek mažiau alaus skardinių per mėnesį nusipirkti ar brendžio kokį savaitgalį nepagerti ir pasiliks ant to 1 litro kuro :)
Kol kas nieko pagal pinigu, komforto, patikimumo ir markes santyki neradau sau geresnio uz T27, jau 5 metus vazineju su siais auto, jei reikes pirkti dar trecia automobili, vel rinksiuosi T27, automata :)  Atrodo, kad kai jau reikia rinktis automobilį, kad uch dabar tai pasirinksiu, bet kai pradedi dėl tau netinkamų priežasčių atmetinėti po vieną, po vieną modelį, tai ir pasilieka vėl tas pats T27  :-]

ketvirtasis

Citata iš: Egis_ Įrašytas Gruodis 03, 2015, 10:13:16 AM
Plaukiojancio smagracio kaina tai cia is vis parasyta is ''lempos'', nes matomai tik domejaisi pas atstovus kokios kainos
Plaukiojantį smagratį keitė Autotoja, darbas 800 lt kai kituose servisuose 700 lt. Keičiau viską kas susiję su sankaba, tad ir gavosi gera suma. Detales pirkausi pats, smagratis iš eolto, sankabos komplektas iš Lirostos. Tad visą tą procesą ir su juom susijusias pasekmes pats pračiupinėjau ir pragyvenau, nervų buvo kalnas - auto nėra, reik ieškoti, važiuoti pirkti, pasiusk iš laimės. Plius į darbą važiuoti, o čia kur beskambinsi nėr smagračio, arba tas netinka ir davai....

Venza

Citata iš: MD555 Įrašytas Gruodis 03, 2015, 12:02:22 PM
Taip, atsakymą jau rašiau, kad bėdų jokių nei su D-4D mechanika nei su D-Cat neturėjau :) Mašiną reikia prižiūrėti, laiku keisti teplaus, kuro filtrus, nepilti baltarusiško dyzelio ir pan, ir viskas bus ok ir su purkštukais ir su viskuom kitu :)
Tai,kad tamsta turejai bedu  :goodboy: .Vienam tarpine po galva keitei,bet kazkodel nebenori prisimint,vazinejai po servisus nesikurimo priezasties ieskodamas kol zvakiu nepasikeitei,del klaidu i srvisa vazinejai,EGR pastoviai valai...  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

MindaugasB

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 03, 2015, 14:00:38 PM
Tai,kad tamsta turejai bedu  :goodboy: .Vienam tarpine po galva keitei,bet kazkodel nebenori prisimint,vazinejai po servisus nesikurimo priezasties ieskodamas kol zvakiu nepasikeitei,del klaidu i srvisa vazinejai,EGR pastoviai valai...  :D

Apie sita kalbi? :)
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,5790.msg101714.html#msg101714
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis