Reikia pagalbos renkantis automobilį ir pardavėją,

Pradėjo Edgardas, Gruodis 01, 2015, 20:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

darius555

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 24, 2015, 16:29:06 PM
Mano Auris 1.4 D4D. Nei tarpines nei smagraciai problemu nekelia. Purkstukai restauruojami. Hemorojai du - MMT deze ir DPF vis dar neispjautas, bet ir kolkas neuzsikimses (aisku, tai yra laiko klausimas). Ir pilnai sutinku, kad vokiski dyzeliniai varikliai padaro dvigubai ar trigubai didesnes ridas nei japoniski dyzeliai. Japonisku apskritai nera pasirinkimo is kokybisku dyzeliniu motoru. Vienas, kitas, trecias ir tiek. Kita situacija yra su benzininiais motorais (y)

Pjauk ta DPF maziau kuro degins ir tarpines pramusima nutolinsi. Su benzinu Lexus turi bedu su tiesioginiu ipurskimu GS300 mkII GS460 mkII IS250 mkII - kiek teko pletku girdet labai labai brangu remontuot. Dar dabar paleido IS200t NX200t, garanuotju bus tos pacios ligos kaip pirmos kartos Audi 2,0TFSI arba BMW 320i kur su turbo - luzinejantys veleneliai, tepalo deginimas ir trukinejancios grandines. Siaip pvz nauji BMW dyzeliai turi beda su trukinejanciom grandinemis. Varikliai be proto smagus ir ekonomiski teko pavaikyt 320d F10 automata 135kW - sanaudos nesumeluosiu trasoj 4,7, mieste 7. Bet ta grandine yra uzdelsto veikimo bomba : jei nutruksta - variklis ismetimui

Raiforas

Citata iš: balticam Įrašytas Gruodis 24, 2015, 14:44:38 PM
O kodel taip galvoji? Ar bent pats vazinejai su tais naujais D4D???
As vazineju- 4 metai tuoj,500k arti jau- problemu nulis! Turim servisa uk: sutikt bet kokia Toyota ten retenybe. Tuo labiau su taip jau peikiamu D4D varikliu,kuriam butu kazkokia beda.

Zmones,nedarykim isvadu is pletku ir nelyginkim nauju masinu su "nujotais arlkiukais".
Zinot,as atrodo supratau kodel toki vertinimai:
O gi todel,kad visi(beveik) jus cia vertinat masiniukus,prabegusius 400k+ ir tada jau as nesistebiu...tokiu vieta metalo lauze o ne kelyje. Idomu kada Lietuva pasieks toki lygi kaip kt vakaru salys...
Aha man irgi idomu kada savo nujota arkliuka nuvesi i savartina nes jau prabeges daugiau kaip 500k. Lietuvoje bent 400k +. Idomu kada vakaru salis pasieks Lietuvos lygi.
Taip vazinejau su siek tiek naujesniu dyzeliu 2.2 110kw pora metu. Pirkau su 250k rida tikra nes buvo pirkta ir aptarnauta Lietuvoje tik pas oficialus iki man isigijant. Perziurejau istorija, buvo prapusta galva, keisti du purkstukai, keistas greiciu dezes guolis ir daug dar smulkmenu. Cia tik prie tokios ridos! Nusipirkus po metu pradejo plaukiot apsukos ir karta ismete cheka. Dariau diagnostika prie pabaigos buvo jau scv voztuvas ir vienas purkstukas. Dar pavazinejau gera pusmeti ir pardaviau nes supratau kad gresia nepigus remontai. Ir visa tai tik prie tikros 280000 tukst. Tai kur cia tas patikimumas??? Pasilikau senesni avensio varianta 2001 81kw. Jau greit 8 metai pas mane nuo variklio nebent dulkes per ta laika reikejo nusluostyti.

Egis_

Citata iš: Raiforas Įrašytas Gruodis 25, 2015, 00:41:52 AM
Aha man irgi idomu kada savo nujota arkliuka nuvesi i savartina nes jau prabeges daugiau kaip 500k. Lietuvoje bent 400k +. Idomu kada vakaru salis pasieks Lietuvos lygi.
Taip vazinejau su siek tiek naujesniu dyzeliu 2.2 110kw pora metu. Pirkau su 250k rida tikra nes buvo pirkta ir aptarnauta Lietuvoje tik pas oficialus iki man isigijant. Perziurejau istorija, buvo prapusta galva, keisti du purkstukai, keistas greiciu dezes guolis ir daug dar smulkmenu. Cia tik prie tokios ridos! Nusipirkus po metu pradejo plaukiot apsukos ir karta ismete cheka. Dariau diagnostika prie pabaigos buvo jau scv voztuvas ir vienas purkstukas. Dar pavazinejau gera pusmeti ir pardaviau nes supratau kad gresia nepigus remontai. Ir visa tai tik prie tikros 280000 tukst. Tai kur cia tas patikimumas??? Pasilikau senesni avensio varianta 2001 81kw. Jau greit 8 metai pas mane nuo variklio nebent dulkes per ta laika reikejo nusluostyti.
Viskas kaip ir ok, bet vaziavimo komfortu man asmeniskai nera ka lyginti t22 ir t25 avensiu. T22 tikras zigulys,lyginant motoru, jie abu padarytu praktiskai tuo paciu pagrindu, abu commonrailiniai, tik tiek kad 110kw, turi daugiau tam tikru ''negalavimu'', kaip kad minejai prapusta galvos tarpine ar pan... Teke purkstuka keisti ir T22 D4d- srote palikau 400-500lt(4 kontaktu), dabar tiksliai nepamenu, kai tuo metu 2.0l d4d avensio purkstukas kainavo apie 200lt (dvieju kontaktu) tame paciame srote.

darius555

Citata iš: Raiforas Įrašytas Gruodis 25, 2015, 00:41:52 AM

Su tais Denso purkstukais tai kazkokia mistika - kainuoja kaip aukso versis, o patikimumo 0. Tos pacios ligos pamenu kamuodavo Opel ISUZU variklius kur su Common Rail sistema - ten DENSO stovi arba BOSCH. Ir neduok Dieve nusipirksi su DENSO - srotuose deficitas. Pamenu viena imone keite Astra G i ta naujesne Astra H ar kokia ten kur eina nuo 2005. Prie 180k nusprogo 2 tie DENSO purkstukai. Dabar jau restauruoja kiek zinau kai kuriuos DENSO, bet 2008 metais tai Astrai teko pirkt naujus

darius555

Citata iš: Egis_ Įrašytas Gruodis 25, 2015, 10:38:56 AM
Viskas kaip ir ok, bet vaziavimo komfortu man asmeniskai nera ka lyginti t22 ir t25 avensiu. T22 tikras zigulys,lyginant motoru, jie abu padarytu praktiskai tuo paciu pagrindu, abu commonrailiniai, tik tiek kad 110kw, turi daugiau tam tikru ''negalavimu'', kaip kad minejai prapusta galvos tarpine ar pan... Teke purkstuka keisti ir T22 D4d- srote palikau 400-500lt(4 kontaktu), dabar tiksliai nepamenu, kai tuo metu 2.0l d4d avensio purkstukas kainavo apie 200lt (dvieju kontaktu) tame paciame srote.

Bet tas tarpines pucia ir 2,0 D4D 93kW? Kiek zinau sios ligos neturi tik 2,0D4D 85kW - kur ejo 2001 - 2006 metais. Siaip realiai visiems dyzeliams su laiku jas prapucia tik vat, kad japonams tai ivyksta labai anksti. Teke matyt ir 1,9TDI su prapusta, kuris skaitosi labai patikimas, aisku ten rida buvo jo kokia 600k. Pamenu dar senais laikais kaip dar budavo Nissan Primera, Sunny su 2,0 dyzeliais - jiems irgi jas pusdavo, jei pavaikydavai ta varikli. Draugas taise net 2 karus savo Sunny, nes laikydavo i Klaipeda greiti 150.

Egis_

Citata iš: darius555 Įrašytas Gruodis 25, 2015, 10:47:31 AM
Bet tas tarpines pucia ir 2,0 D4D 93kW? Kiek zinau sios ligos neturi tik 2,0D4D 85kW - kur ejo 2001 - 2006 metais. Siaip realiai visiems dyzeliams su laiku jas prapucia tik vat, kad japonams tai ivyksta labai anksti. Teke matyt ir 1,9TDI su prapusta, kuris skaitosi labai patikimas, aisku ten rida buvo jo kokia 600k. Pamenu dar senais laikais kaip dar budavo Nissan Primera, Sunny su 2,0 dyzeliais - jiems irgi jas pusdavo, jei pavaikydavai ta varikli. Draugas taise net 2 karus savo Sunny, nes laikydavo i Klaipeda greiti 150.
del 2.0L 93kw informacijos neturiu tiklsios kaip laiko tarpines, taciau kiek esu su kuo kalbejes, visi skaito kad tai geriausias variklis. Kazkur buvau skaites (gali but ir kad siame forume) kad 93kw purkstukai patikimesni nei 85kw. Kiek as turejes avensiu 93kw ar kolegos pardavime - negirdejau kad kas butu keites taprine siam motorui. Bet kas turejes 130 d cat'a ar 110kw - praktiskai daugumai reikejo atlikti sia procedura. Kai zmogus tikrinasi atstovybej toyota siuo varikliu - praktiskai primoje vietoje tikrina tarpines sandaruma ;)

Bemsas

kiaules galva

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 25, 2015, 20:57:49 PM
93kw irgi turejo tarpines broka.
Gal galima placiau? Prie kokios ridos daznaiusiai pasireiksdavo ir t.t.

katana7

MindaugasB

Balticam, toks klausimas: pats sakei, kad UK daug laiko leidi ar gyveni ten. O tai Verso su kuriuo 400+ k km nuvaziavai tai UK pirktas ar europoje. Man tik idomu kurioje puseje vairas stovi?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

balticam

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 26, 2015, 12:48:19 PM
Balticam, toks klausimas: pats sakei, kad UK daug laiko leidi ar gyveni ten. O tai Verso su kuriuo 400+ k km nuvaziavai tai UK pirktas ar europoje. Man tik idomu kurioje puseje vairas stovi?
UK pirktas-vairas desinej.

naujas32

MindaugasB

Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

balticam

MindaugasB

Kaip su anglisku vairu po europa vaziuoti sekasi? Patogu ar nelabai? Vistiek, juk lenkti nera lengva matyti priespriesine atvaziuojant.