Garsas iš variklio - kaip surūdijusios sklendės

Pradėjo t0mas, Gruodis 09, 2015, 14:37:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

RDeEsser

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Gruodis 12, 2015, 18:25:16 PM
Pas mane kazkas panasaus irgi girdejosi,is draugo pasiemiau kita generatoriu ir lyg tas triuksmas dingo,bet pas mane net ir kiek garsiau tas triuksmas budavo,varikliui isilus jis dingdavo,pazystamas klause su tuo kur daktarai krutine bei nugara klauso,tai nustate,kad garsas is generatoriaus sklinda,dabar tvu...tvu...tvu... jo nera.
Aga,visko gali būti,vadinasi teks laukti kol pabirs generatorius.
Citata iš: t0mas Įrašytas Gruodis 13, 2015, 17:00:13 PM
Dėl kuro pakaitintojo - nu netikiu, kad jis čia ką galėtų vaidint. Nejaugi kuras yra visada kaitinamas kol mašina neužšyla? Kiek žinau yra pakaitinamas tik užvedant.
Jis suveikia tada kai kuras yra sutirštėjęs (pvz žiemą) ir traukiant siurbliui kurą iš bako susidaro tam tikras vakuumas,tada ta vidurinė žalvarinė balvankė prisitraukia prie dugno ir susijungia kontaktas.
E

ginciavas

Nekuriant naujos temos irgi šiek tiek apie bilduką variklio skyriuje. Prius III  gal kam teko ką nors panašaus girdėt? Per dvi savaites antrą kartą išlenda šita "simfonija".
https://www.youtube.com/watch?v=HrjJh7Qx3ZU

Sonixas

Citata iš: ginciavas Įrašytas Gruodis 13, 2015, 19:56:11 PM
Nekuriant naujos temos irgi šiek tiek apie bilduką variklio skyriuje. Prius III  gal kam teko ką nors panašaus girdėt? Per dvi savaites antrą kartą išlenda šita "simfonija".
https://www.youtube.com/watch?v=HrjJh7Qx3ZU
gal skarda kokia duslintuvo nukritus ?is apacios ziurejai?
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

ginciavas

Nežiūrėjau, nes auto ne mano, pažįstama atsiuntė vaizdo įrašą. Užgesinus ir vėl užvedus garsas dingsta.

Sonixas

Citata iš: ginciavas Įrašytas Gruodis 13, 2015, 20:03:31 PM
Nežiūrėjau, nes auto ne mano, pažįstama atsiuntė vaizdo įrašą. Užgesinus ir vėl užvedus garsas dingsta.
reikia ziuret taip nieko pasakyt negaliu gal jau svetimu ranku buvo kazkas nedasukta gal bet cia tik spieliones
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

t0mas

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Gruodis 13, 2015, 18:01:53 PM
Jis suveikia tada kai kuras yra sutirštėjęs (pvz žiemą) ir traukiant siurbliui kurą iš bako susidaro tam tikras vakuumas,tada ta vidurinė žalvarinė balvankė prisitraukia prie dugno ir susijungia kontaktas.
Tokiu atveju šitas variantas irgi netinka, nes tarkim vasarą, kai yra +30 kuras tikrai nėra sutirštėjęs, o tas garsas vis tiek atsiranda :/

RDeEsser

Citata iš: t0mas Įrašytas Gruodis 13, 2015, 23:28:15 PM
Tokiu atveju šitas variantas irgi netinka, nes tarkim vasarą, kai yra +30 kuras tikrai nėra sutirštėjęs, o tas garsas vis tiek atsiranda :/
Bet yra kitas veiksnys dėl kurio gali sunkiau trauktis kuras,tai murzinas bakas ir jame uzsikišęs filtras apie kurį mažai kas girdėjo.
E

Awriuxx

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Gruodis 13, 2015, 17:56:40 PM

Atsiprašau, suklydau. Mano pirmoji mintis irgi buvo, kad čia kuro pašildymas, bet kažkas iš šito forumo įrodinėjo kitaip ir buvau patikėjęs. Buvo šita rankinė pompa sustreikavusi, tai kai nusipirkau šrotinę, ardžiau ir tikrinau pašildytoją tiek vienai, tiek kitai, nei vienas neveikė. Buvai užjungęs tiesiogiai 12 voltų nuo pakrovėjo. Taip išeina abu jie blogi, ar aš kažko nežinau apie jų veikimą? Gal tik nuo tam tikros temperatūros veikia? Nors bandžiau ir šaldyti. pažiūrėjęs kainas internete neapsidžiaugiau, nepigus malonumas

Awriuxx

Citata iš: t0mas Įrašytas Gruodis 13, 2015, 23:28:15 PM

Nepaprasčiau vietoje spelionių nusipirkti skaidrios šlangutęs ir pakeitus tą atkarpą nuo filtro iki aukšto slėgio siurblio ir pažiūrėti, ar nėra oro burbulų? Nors pas mane kai su filtru būna bėdų, ne tokie garsai girdisi

RDeEsser

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Gruodis 14, 2015, 10:43:00 AM
Atsiprašau, suklydau. Mano pirmoji mintis irgi buvo, kad čia kuro pašildymas, bet kažkas iš šito forumo įrodinėjo kitaip ir buvau patikėjęs. Buvo šita rankinė pompa sustreikavusi, tai kai nusipirkau šrotinę, ardžiau ir tikrinau pašildytoją tiek vienai, tiek kitai, nei vienas neveikė. Buvai užjungęs tiesiogiai 12 voltų nuo pakrovėjo. Taip išeina abu jie blogi, ar aš kažko nežinau apie jų veikimą? Gal tik nuo tam tikros temperatūros veikia? Nors bandžiau ir šaldyti. pažiūrėjęs kainas internete neapsidžiaugiau, nepigus malonumas
Jis pats savaime nešyla.Ten fotkėj matosi kad yra ir daugiau dalių,tos dalys ir šyla kai ta balvankė prisispaudžia prie jų atsiradus vakuumui.Kas liečia šiukšlių indikatoriaus tai gal ne taip kažkas kažką pasakojo arba pats ne taip kažką supratai,nes yra panašus daiktas filtro apačioje,tik jis gal daugiau ne šiukšlių bet vandens indikatorius kuro filtre...
E

toredo

Nusipirkus avensi ir pasivazinejus kelias savaites, kazkaip pradejau galvoti, ar ne per garsiai mano d4d dirba ant laisvu apsuku? Visgi common rail pasizymi tyliu darbu. Pas mane garsas panasus kaip sitame video: https://www.youtube.com/watch?v=Fz0TN7fuQB8 Kaip pas jus kiti d4d savininkai, ar tyliau dirba?

Rolkis72

Mano 2001 metu Avensiukas lygiai taippat dirba,pas bendradarby irgi taip dirba,siaip sie varikliai yra gan triuksmingi,jau taip daug kas sako.

toredo

RDeEsser

Citata iš: toredo Įrašytas Liepa 20, 2016, 17:52:47 PM
Nusipirkus avensi ir pasivazinejus kelias savaites, kazkaip pradejau galvoti, ar ne per garsiai mano d4d dirba ant laisvu apsuku? Visgi common rail pasizymi tyliu darbu. Pas mane garsas panasus kaip sitame video: https://www.youtube.com/watch?v=Fz0TN7fuQB8 Kaip pas jus kiti d4d savininkai, ar tyliau dirba?
Nori kad 15metų senumo mašina dirbtų kaip nauja?Susireguliuok vožtuvus,gal būt a.s. siurblį pasikeisk,mašiniuks iš karto ims tyliau dirbt. (H-) :)
E

toredo

15 metu senumo pasatas 1,9tdi ir tureta 20 metu senumo audi 2.5 tdi dirba tyliau :) Del to ir susimasciau del garso