Toyota corolla verso 2003m magnetolaį

Pradėjo Roberta, Gruodis 09, 2015, 17:38:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

Roberta

Va tokia problemele ryte uzkuriau auto magas pagrojo akorda ir viskas užgeso niekas nebeveikia nei radija nei CD ekranas nieko nerodo žodžiu bamt ir niekas neveikia.  :-/daugiau su elektra tiek salone tiek kita viskas veikia. PLEASE HELP  :-(

ginciavas

Roberta

Nu vat aš irgi taip pagalvojau bet su mano žiniomis tai tamsus miškas šalti kleckai. Bijau kad nenupleštu didelių pinigų, sakau gali kas jai buvo susidūrę:-)

Venza

Tai ,Roberta, kreipkis i Siauliecius kolegas forumiecius,jie ten tikrai aktyvus ir manau pades  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Roberta

Mmm aš naujokė tai nelabai žinau kaip čia ką rast  :think:

Venza

Turek kantrybes,jie patys atsilieps  ;)  . Juk jie dzentelmenai  :-)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Roberta

Vat laukiu kaip princų su plieniniai žirgais :-D

bladas

Jeigu bus perdegęs Audiosistemos saugiklis, tai turėtų nedegti ir salono apšvietimas bei tolimų šviesų kontrolinė mėlyna lemputė. Ar salono apšvietimas tebėra?

Roberta

Jo daugiau viskas dega ir salonas ir visos išorinės šviesos

bladas

Tai ko gero ne saugiklis, bet vis tiek reikėtų juos patikrinti, jie yra dviejose vietose - po kapotu prie vairuotojo pusės sparno ir salone po veidrodžio reguliavimo mygtukais, ten  yra mažas "bardačiokas", jį išėmus yra saugikliai.
Radijos, salono šviesų, įjungtų ilgų šviesų mėlyna indikacinė lemputė prietaisų skydelyje ir dar kai kurios funkcijos yra saugomos  vienu saugikliu , kuris yra dėžutėje po kapotu, ten yra dyzeliui 8 saugikliai eilutėje, mus dominantis būtų antras skaičiuojant nuo vairuotojo , 15 Amperų, pilkas ar mėlynas, nepamenu tiksliai. Bet koks vyras gali pažiūrėti, ten greičiausiai yra ir mažas pincetas, su juo ištrauki ir pažiūri arba iškart pakeiti

Roberta

Man prieš tai nebuvom apšvietimo borto kompiuterio ta prasme ten niekas įjungus šviesas nedege nei ekranas nei mygtukų apšvietimas

bladas

Ups, skaitau toliau manualą ir matau, kad yra audio ir kitas saugiklis, jam perdegus, nebeveiks ir cigarečių prikurkė nei elektra valdomi veidrodžiai. Patikrink, ar veikia cigarečių prikurkė, ar gali mygtukų pagalba reguliuoti šoninius veidrodėlius?

bladas

Citata iš: Roberta Įrašytas Gruodis 09, 2015, 19:39:09 PM
Man prieš tai nebuvom apšvietimo borto kompiuterio ta prasme ten niekas įjungus šviesas nedege nei ekranas nei mygtukų apšvietimas
tai suformuluok klausimą - reikia pagalbos, kad radija grotų?

Roberta

bladas

Tai reikia pradėti nuo saugiklių tikrinimo ir keitimo, gal atsilieps šiauliečiai forumiečiai, salone yra dar du saugikliai, kurie valdo radiją, prikurkę, veidrodžius ir pan