Hibridu kuro sanaudos

Pradėjo Henris, Gruodis 10, 2015, 23:08:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

Danilla

sveiki,
isigyjau prius plius 12m . man mieste sanaudos 5 ltr benzo.
sanaudos realiai rodo tik kai pravaziuoju daugiau nei 30-50 km. Jau rase kazkas forume, kad skaiciuoja nuvaziuota visa atstuma, t.y. pracioje po 5 km starto mano sanaudos rodo 6.5 po to nukrenta iki 4,8 - 5 .
Dar nzn kuris vaziavimo rezimas ekonomiskesnis ar ECO ar PWR. Toks jausmas kad su PWR ekonomiskiau..
Skaiciuoju sanaudas uzpilta kuro kieki dalinu is km.  kompas minimaliai meliuoja.

BTomas

Dideles sanaudos! "Tikri lietuvaiciai vazineja su 3,5 ltr/100

Citata iš: Danilla Įrašytas Gruodis 04, 2016, 11:21:54 AM
sveiki,
sanaudos realiai rodo tik kai pravaziuoju daugiau nei 30-50 km. Jau rase kazkas forume, kad skaiciuoja nuvaziuota visa atstuma, t.y. pracioje po 5 km starto mano sanaudos rodo 6.5 po to nukrenta iki 4,8 - 5 .
Dar nzn kuris vaziavimo rezimas ekonomiskesnis ar ECO ar PWR. Toks jausmas kad su PWR ekonomiskiau..
Skaiciuoju sanaudas uzpilta kuro kieki dalinu is km.  kompas minimaliai meliuoja.

Gmc

Power turi daugiau ryti, gi eco yra eco :)
O siaip sanaudos labai geros

Danilla

Su Power greiciau isibegeji ir tada gali tik palaikyti reikiama greiti  su elektra. Ir cia yra economija, cia as taip galvoju.
Nes hibrida vairuoju tik 3 savaite. Mazai dar patirties

MindaugasB

Citata iš: Danilla Įrašytas Gruodis 04, 2016, 18:28:18 PM
Su Power greiciau isibegeji ir tada gali tik palaikyti reikiama greiti  su elektra. Ir cia yra economija, cia as taip galvoju.
Nes hibrida vairuoju tik 3 savaite. Mazai dar patirties

Galvoji blogai apie PWR ir ECO skirtumus, bet tavo masina, tavo ir benzinas :) vazinek kaip nori, niekam negaila.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

sinkleris

Citata iš: Danilla Įrašytas Gruodis 04, 2016, 11:21:54 AM
sveiki,

Jei pats jau pusę metų nevažinėčiau su tokiu pat PriusV, tai patikėčiau, kad  dabar ji tau mieste valgo 5 ltr/100 km.
Pas mane tokios sąnaudos būna vasarą važiuojant geru keliu, 90 km/h ir dar pavėjui. Dabar kai temperatūra apie 0 C, Vilniuje, PriusV valgo apie 7,5 litro. Važinėju tikrai kaip pensininkas, ECO rėžimas, išnaudoju inerciją, neraunu iš vietos bereikalo ir pan. Neįsivaizduoju kaip reikia mieste važiuot, kad būtų 5 litrai , man tai neįtikėtina. :-]

balticam

Citata iš: sinkleris Įrašytas Gruodis 05, 2016, 16:36:02 PM
Jei pats jau pusę metų nevažinėčiau su tokiu pat PriusV, tai patikėčiau, kad  dabar ji tau mieste valgo 5 ltr/100 km.
Pas mane tokios sąnaudos būna vasarą važiuojant geru keliu, 90 km/h ir dar pavėjui. Dabar kai temperatūra apie 0 C, Vilniuje, PriusV valgo apie 7,5 litro. Važinėju tikrai kaip pencininkas, ECO rėžimas, išnaudoju inerciją, neraunu iš vietos bereikalo ir pan. Neįsivaizduoju kaip reikia mieste važiuot, kad būtų 5 litrai , man tai neįtikėtina. :-]

Leiskit zmogui pasigirt... 5L Vilniaus mieste - Mission Impossible! Galiu su bet kuom kirst is dezes alaus!
O siaip tai as galeciau: uzsipilu Statoil Koraluose, nuresetinu kuro sanaudas ir nusileidziu Laisves Prospektu link Lazdynu. Dabar tikrinu. Vidurkis - 3.2l/100km  Super, ane?

sinkleris teisingai pastebi-dabar 7.5-8.3l Vilniuj eina.

slashas

Man dabar 6.5 eina nuvažiavus 100km ;) todėl, kad namie požeminis parkingas ir darbe požeminis, kuriuose +8~ šilumos, tas labai per kuro sąnaudas duoda gerąja prasme ;)

Danilla

Sveiki. Aciu uz kritika.
Pavazinejau per salcius, nuo už pylimo iki kito už pylimo 5.5 ltr
Vazineju tik po vln. Uberiauju. Nera ko slepti. Kam kaip gaunasi vaziuoti. Per 3 savaites nuvaziuota 2000 km. Ir ne tik nuo kalno.... 😆

Danilla

Dirbu as nuo 4 iki 7 valandu uz vairo. Masina pastoviai silta, pastoviai hibridinis režimas. Pries pastatant masina vaziuoti tik ant akumo kad visiskai issikrautu. Nes masina salta vaziuoja tik ant benzo ir speja akumus pakrauti, nera prasmes kaupti energija akumuose. Ir miete visada isnaudoju akumus.
Aciu uz pastaba del pwr ir eco. Tikrai yra skyrtumas.
Kolkas dar tik mokinuosi,
Butu gerai, kad ne tik sulaukciau kritikos bet ir pasidalintumete patirtimi vazinejant hibridais.
Ačiū

Gmc

Jei turi tokias sanaudas, tai manau taves mokyti jau nereikia. As tikiu tokiom sanaudom, nes variklis nuolat siltas ir po miesta tikrai daug hibridiniu rezimu glaima vazinet.
Gi neveltui dabar atsirado kruva Taxi Prius :)  Kitose salyse jau seniai ju pilna :)

slashas

Citata iš: Gmc Įrašytas Gruodis 08, 2016, 07:59:26 AM
Jei turi tokias sanaudas, tai manau taves mokyti jau nereikia. As tikiu tokiom sanaudom, nes variklis nuolat siltas ir po miesta tikrai daug hibridiniu rezimu glaima vazinet.
Gi neveltui dabar atsirado kruva Taxi Prius :)  Kitose salyse jau seniai ju pilna :)
Pas mus jie dar dujomis važiuoja, tad pigiau nei su dyzeliu ;) plius patvarūs...

MindaugasB

Nesu tikras, kad baterija yra gerai iskrauti pilnai ir palikti ja stoveti tokia tuscia.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Venza

Manau,kad elektronika neleis tiek iskraut baterijos,kad jai tai kenktu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 08, 2016, 10:26:49 AM
Manau,kad elektronika neleis tiek iskraut baterijos,kad jai tai kenktu.
Maks leidžia iškrauti iki 40% ir įsikrauna iki 80%, tai va važiuojame tik 40% intervale ;)