Tepalo matuoklis

Pradėjo arvydas.r, Gruodis 19, 2015, 11:42:00 AM

« ankstesnis - sekantis »

arvydas.r

Toyota AURIS 2013m nesigauna pamatuot tepalo lygio. Matuoklio vamzdelis gamikliškai lenktas ir traukiant iš jo matuoklį jis išsitepa i vamzdelio sieneles.

MindaugasB

Zinom. Matuokle reikia apsukti i kita puse ir tada nuvalius su skuduru vel ikisti. Pasimatuos. Nesigaus ta puse, bandyk kita.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Citata iš: arvydas.r Įrašytas Gruodis 19, 2015, 11:42:00 AM
Toyota AURIS 2013m nesigauna pamatuot tepalo lygio. Matuoklio vamzdelis gamikliškai lenktas ir traukiant iš jo matuoklį jis išsitepa i vamzdelio sieneles.
Sunkus atvejis, manyčiau "tarpinę keisti reikia" ;) ;)

Bemsas

Sako Toyotose sunku tepala pamatuoti, bet man tai niekada problemu nekele, TA darbuotojai irgi is pirmo karto paziurejo tepalo lygi.

arunaskeras

Pas mano ir galima pamatuoti tik po nakties kai pastovejus ilgai nes kiek ziuri tai visa matuokle apsitepalavus
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

arvydas.r

Taip, tarpinė jau pagyvenus :-{ bet dar naudojama :-). Ačiū Mindaugui už patarimą  (y),pamatavau.

Donis7

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 20, 2015, 10:30:49 AM
Sako Toyotose sunku tepala pamatuoti, bet man tai niekada problemu nekele, TA darbuotojai irgi is pirmo karto paziurejo tepalo lygi.
O kam TA darbuotojui tepalo lygį tikrino?

robertas1993

Citata iš: Donis7 Įrašytas Gruodis 20, 2015, 11:53:32 AM
O kam TA darbuotojui tepalo lygį tikrino?

kad per dumingumo matavimus neuzkaltu variklio, jei tepalo mazai :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Donis7

Turbūt ne visur tikrina, nes pirmą kartą išgirdau. Neteko ir matyti, kad tikrintų.

Bemsas

Tikrina VISADA. Jei tepalo mazai ar labai daug - neleidzia net duminingumo testo eiti.

Donis7

Na gal esu nepastabus ir to veiksmo net nepastebėjau TA atliekant. :)

MindaugasB

Tikrina tikrina :) atvaziavus i TA nereikia akim varnu saudyt :D
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ginciavas

Henris

Jei matuokli kaisiodamas smaukai kaip ta daikta... tai niekada nepamatuosi normaliai. Su masina ne visada reikia kaip su moterim :)  Kartais reikia ant smugio - greituka :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

MindaugasB