didele beda su uzsikurimu..

Pradėjo Bacardis, Gruodis 19, 2015, 19:06:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

valdasantonis

Gal keisdamas tepalus pakeitei ir kuro filtrą?

robertas1993

Citata iš: Bacardis Įrašytas Kovas 19, 2016, 20:39:04 PM
Sveiki. Nutiko keistas, bet malonus dalykas. Ankstesnis manosios auto savininkas sake, kad su supiltais tepalais galiu drasiai vaziuoti dar 8000 km. Nuvaziavau 2000 km ir pakeiciau praeita pirmadieni. Ir po keitimo auto pradejo kurtis ir salta ir silta, o taip pat ir karsta! Nuvaziuota po keitimo 300 km ir jokiu problemu. Kaip tepalai galejo itakoti tai?

beveik tokia situacija buvo ir Land Roveriui Discoveriui 3, jam truko grandine vienai pusei (stovi v6 variklis) aisku ten voztuvai susilankste, pradziai nezinojom kas nutiko varikliui, tai nueme generatoriaus dirza uzsikure variklis 3 is 6 cilindru tik dirbo... aisku i akceleratoriu paspaudima nereaguoja... :D irgi kazkokia mistika isejo, aisku varikli pilnai sutvarkem poto ir dirba normaliai kaip priklauso :) 
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bacardis

Toks jausmas kad Toyota pati zaizdas savo gydosi :) na ziuresiu kas bus toliau ar dar oziuosis ar nebe  :D

robertas1993

na pavyzdziui buvau uztrumpines generatoriu tai klaida ismete oro srauto matuokle nors prie jos net nelindes buvau :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bacardis

Sveiki. Ir vel as su bedomis :) kaip minejau anksciau, pavasari po tepalu keitimo auto iskarto pradejo kurtis karsta. Visa laika nebuvo bedu su tuo. Iki siandien, kol vel pakeiciau tepalus. Dabar vel tas pats, karsta nebesikuria, iskarto po tepalu keitimo! Pries tai buvau supyles mannol dabar supyliau elf, abu 5w30. Kazkas is forumieciu minejo, kad tepalai su tuo nesusija, bet akivaizdu, kad kazkaip susija... Gal kas minciu turite?

balticam

Citata iš: Bacardis Įrašytas Spalis 29, 2016, 20:06:22 PM
Sveiki. Ir vel as su bedomis :) kaip minejau anksciau, pavasari po tepalu keitimo auto iskarto pradejo kurtis karsta. Visa laika nebuvo bedu su tuo. Iki siandien, kol vel pakeiciau tepalus. Dabar vel tas pats, karsta nebesikuria, iskarto po tepalu keitimo! Pries tai buvau supyles mannol dabar supyliau elf, abu 5w30. Kazkas is forumieciu minejo, kad tepalai su tuo nesusija, bet akivaizdu, kad kazkaip susija... Gal kas minciu turite?

Nesusije 100%, stebuklu nebuna... sutapimas tik ir tiek.

Bacardis

Citata iš: balticam Įrašytas Spalis 30, 2016, 08:44:01 AM
Nesusije 100%, stebuklu nebuna... sutapimas tik ir tiek.
Na as irgi stebuklais netikiu. Bet dukart taip sutapti irgi nelabai tiketina :) pazystamas turi avensi 2001 m. Pas ji ziema karsta nesikuria, vasara kuriasi. Panasu, kad ir pas mane tas pats. Tik neaisku kur galu ieskoti, daug visko prikeista net nebezinau ka bekeisti  (-)

vytska

Taip atrodo, kad keičiant tepalus ir filtrą kažką sujudina (daviklius ar panašiai) ir tada nesiveda, nes dėl pačių tepalų kad nesikurtų, tai jau truputį X failai būtų. Blemba kiek čia skaičiau, kai nesikuria karšta, tai gali būti kuro siurblys (plunžeriai ar kažkas panašaus), starteris lygtais, bet turbūt nesikurtų nuolatos, o čia tai kuriasi tai ne. Gal koks nors temperatūtinis daviklis yra, pagal kurį kompas reguliuoja kuro padavimą  :think: .
vytska

Bacardis

Va tame ir esme, kad nebezinau kur nagus kisti. Starteri buvau anksciau kita idejas, jokio pagerejimo nebuvo... Del davikliu sujudinimo irgi kazkaip nesirisa, nera ten ka sujudinti uzsukant ar atsukant filtra. Kazin ar tie kuro voztuvai turi kazka bendro su karstos auto paleidimu? 

balticam

Citata iš: Bacardis Įrašytas Spalis 30, 2016, 11:46:50 AM
Va tame ir esme, kad nebezinau kur nagus kisti. Starteri buvau anksciau kita idejas, jokio pagerejimo nebuvo... Del davikliu sujudinimo irgi kazkaip nesirisa, nera ten ka sujudinti uzsukant ar atsukant filtra. Kazin ar tie kuro voztuvai turi kazka bendro su karstos auto paleidimu? 

Stumk i marcias ir nesuk galvos.

Bacardis

Citata iš: balticam Įrašytas Spalis 30, 2016, 12:35:25 PM
Stumk i marcias ir nesuk galvos.
Ne is tu zmoniu, kad pardavineti su pasleptom nesamonem. Tu jauciu biski kas ir i marcias ane? KLAUNAS!

robertas1993

prasom nesipykti :) geriau isprendziam problema su neuzkurimu esant karstam varikliui :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bacardis

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Spalis 30, 2016, 21:07:41 PM
prasom nesipykti :) geriau isprendziam problema su neuzkurimu esant karstam varikliui :)

Panasu, kad cia misija neymanoma su ta problema :)

Bacardis

Sveiki. Gal kam bus naudinga info. Visgi mano atveju kaltininkas buvo starteris, nors anksciau buvo bandytas deti ir kitas is sroto, bet tas nepadejo. Visa laika manasis suko lygtai gerai, o praeita savaite pradejo labai sunkiai sukti, ypac karsta varikli, atrodo lyg akumas mires. Antra karta ji isemus nuveziau remontuoti. Suremontavus bedos baigesi. Nesvarbu auto karsta ar salta, kuriasi labai gerai  (h)

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211