Corolla HB 1.6 petrol

Pradėjo Accau, Gruodis 30, 2015, 10:04:50 AM

« ankstesnis - sekantis »

Accau

Mindaugai, puikiai suprantu ir gal net palaikau tavo pozicija. Galima, zinoma, nieko nedaryt ir neiskot iseities is padeties ir vazinet autobusu, kurio menesinis biletas kainuoja 30EUR. Sita suma jau nera maza, atsizvelgiant ka zmogus gauna, vazinejant autobusu.

Kuriozas tame, kad 1.6 motoras pasak savininku, valgo kaip koks 2.8 automatas W140.

Gmc

Nezinau, kodel tau taip atrodo. Mano ivardintomis salygomis tas MB isvis belekiek valgys :) O kai sitas 1.6 vasara tau mieste ims 7-8, tai tas MB  AT (jei benzas) be 13 isvis nevaziuos

Bemsas

Citata iš: Gmc Įrašytas Gruodis 31, 2015, 09:35:12 AM
Nezinau, kodel tau taip atrodo. Mano ivardintomis salygomis tas MB isvis belekiek valgys :) O kai sitas 1.6 vasara tau mieste ims 7-8, tai tas MB  AT (jei benzas) be 13 isvis nevaziuos

BMW 745 ima 13l vidurkis.

Gmc

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 31, 2015, 09:36:56 AM
BMW 745 ima 13l vidurkis.
Tai visko gali buti, bet autoriaus salygomis tai apie 13 su 745 net nera ko svajot :D

MindaugasB

Accau, o kiek noretum, kad 1.6 tau kuro vartotu? Oru gi nevaziuosi :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

lomonosovas

galingesni varikliai neryja to kuro RYSKIAI daugiau, pora pvz, turejau kazkada vectra b su 1.6 bendzinu o kaimynas su 2 l, tai jam rijo gal 0.5-1 ltr daugiau, dar anksciau turejau 89 m pasata su 1.8 benzinu o bendradarbis su 2,8l tai jo rijo apie 10 ant 100 km. belekokiu vaziavimu, o as vaziuodavau kaip pencininkas nes ne ka isspausi is tokio matoro, jis greiciau pasiekdavo kreiserini greiti ir dar prie sviesoforu ne viena bimbalista i vieta pastatydavo :bedantis:, ir tik pora ltr daugiau :goodboy: bet tai cia buvo taip senai kad......

Gmc

Taip, 2.8 butent 10 ir imdavo betkaip vaziuojant :D  uoj patinka man sitos pasakos :D
Zodziu kaip visada tema apie sanaudas nueina i krastutinumus :D

lomonosovas

Citata iš: Gmc Įrašytas Gruodis 31, 2015, 20:14:27 PM
Taip, 2.8 butent 10 ir imdavo betkaip vaziuojant :D  uoj patinka man sitos pasakos :D
Zodziu kaip visada tema apie sanaudas nueina i krastutinumus :D
tai apie sanaudas ir rasau, o jei tamsta neesat tokio matoriuko turejes tai komentara galejot prie saves pasilaikyt, belekaip vaziavimas tai nereiskia kad visada deganciom padangom vaziavo,
geru svenciu visiem

bladas

Mano Toyota Corolla Verso, 2002m, variklis 1,6 l, benzinas. Vidutinės degalų sąnaudos šiemet buvo suskaičiuotos  -  8,4 l/100 km. Mieste  gaunasi iki 10 l, užmiestyje apie 7,6 - 7,8.
Corolla (ne Verso) turėtų valgyti mažiau, nes lengvesnė. 

Gmc

Citata iš: lomonosovas Įrašytas Gruodis 31, 2015, 20:24:26 PM
tai apie sanaudas ir rasau, o jei tamsta neesat tokio matoriuko turejes tai komentara galejot prie saves pasilaikyt, belekaip vaziavimas tai nereiskia kad visada deganciom padangom vaziavo,
geru svenciu visiem
Pirma nuoroda:http://m.automobilio.info/lt/Volkswagen/Passat/Passat-Variant-B3,B4/2.8-VR6-174-AG/6359
13.5l mieste, cia ne lakstymo rezimu, t.y. ne belekokiu vaziavimu :)
Geru svenciu :)

D0natas

Pas mane užmiestyje iki 100km/h apie 6,5. Važiuojant apie 120km/h apie 8. Mieste šiltuoju laikotarpiu apie 8 (nestovint daug kamščiuose), žiemą 10, o esant dideliems šalčiams ir 12 buvo.
Sausio mėnesį pildamas pilną baką gavau 9,3 vidurkį (apie 250km autostrada ir 150km mieste)