Yaris peciukas

Pradėjo TomasEid, Gruodis 03, 2015, 15:25:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

TomasEid

Sveiki, susiduriau su siokia tokia mistika - atsukus siluma ant karsciausios pradeda kilti variklio apsukos iki ~1.1k  :think:
Gal kas esat susidure ? Kas galetu buti ?

2004m. 1.4 d4d

Egis_

taip ir turi buti kol saltas variklis, taip padaryta gamykliskai ;)

MindaugasB

:D

Į kiemus ateina žiema...  (h)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Citata iš: Egis_ Įrašytas Gruodis 03, 2015, 15:45:36 PM
taip ir turi buti kol saltas variklis, taip padaryta gamykliskai ;)
Man toks klausinėjimas keistas, gal būt sukeliantis juoką: pvz.: pirmą kartą man taip buvo įjungiu pečiuką - sukyla apsukos, sušyla motoras nukrenta apsukos. Padidinu temp. vėl sukyla. Viskas aišku kaip dieną, o čia vos ne kevienas to klausinėja: ar tai normalu? Blemba ar aš toks protingas (labai tuom abejoju :goodboy: ) ar klausinėtojai tokie durni (!?) , (labiau tikėtina).

robertas1993

tiek rodo spidometras?
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

arytis

Spidometras 0 rodo. Tachometras ir odonetras kazka daugiau rodo :)

robertas1993

AS APIE APSUKAS KALBEJAU  KAI TEMPERATURA NUSISTATAI ANT KARSCIAUSIOS PADETIES :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Tu nustatai kaip variklis saltas buna tik ryte uzkurua ar siltam esant gerokai
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

ryte uzkures salta varikli kai lauke ir minusine ir pliusine temperatura, rezultatas tas pats... :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Tavo yaris kazkoks isskirtinis nuo kitu, susidariau tokia nuomone :)

robertas1993

ka as dar pastebejau, kad esant -2 lauke ir variklis saltas , tai buvau viska ka imanoma ijungiau t.y. kondiske priesruknes lempos ir paprastas lempas salono temp nustaciau i karsciausia padeti vejo greiti didziausia nustaciau. o variklis dirba lyg nebutu apkrovos visiskai... laisvai dirbant  kazkur apie 700 apsuku
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

gali buti kad generatorius kaltas bus, bet jei gerai krauna tai nekreipk demesio, nes remontas tai eina nafik brangus :) kazkaip prisiminiau kad pries generatoriu remonta ir man sukildavo apsukos :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Forume ne vienas postas buvo klausta del sio reikalo visiem sokas lengvas kas cia dabar yra, del tu apsuku ryte, bet ir atsakymas kad taip turi buti ir nekreipti demesio. Kalbant apie save vasara matavau generatoriaus krovima, krovimas norma buvo. Tad nemanau kad apsukos gali soktelti del generatoriaus problemu, jei tai butu tikra problema. Pats as nelaikau max nustates rankeneles, tai tos apsukos pas mane ir nesukyla ryte. Cia kas nori greiciau siluma pajausti tos apsukos ir pakyla kad greiciau variklis siltu, isilus jos vel nukrenta i norma, stovint kokioje sankryzoje buna vel pakyla jei krenta temp, o 1,4 D4D labai greitai atsala varikliukas ir nieko cia nepadarysi. Kitas dalykas galima srote buvo pasimti nuo maziau begusios ir tikrai butu susitaupe, nei keisti vidurius, forume apie tai buvo rasyta, zinoma pries tai isitikinimui nuvezus pratestuoti ar gyvas.

aspen

kuo variklis karstesnis tuo maziau kuro naudoja, karstam cilindre bendzas virsta iskarto garais todel mazesnes apsukos, taip yra su visais degimo varikliais, bet kadangi yario variklis yra toks mazas ir ijungus peciuka jis nuiima variklio karsti .

mano yariui 1.0 buvo nuimtas radiatorius ir vazinejau be jo, bet tada turejau laikyti visada ijunges peciuka..