traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

sauja ryziu

cilindriukas sakai ne prie ko,  nuvaziavau i toyota atstovybe sovli Siauliuose visas susierzines ir nebeapsikentes to garso (pas mane avensis II benzas), ir jie sako jog NERA jokiu ivoriu mano modeliui, pas dyzelius yra ir keiciama, pas benzus nera ka ten keist jokiu ivoriu tokiu, nera tokio kaip komplekto, sako 95% isitikine jog cia beda cilindriuke, kaina 170e  (wow) sako galim pabandyt supurkst, tai supurske, po dienos vel girgzda, bandyta ir wd40, ir silikono pagrindu tepalas, ir tirsta alyva aerozolis- SHUDAS, vis tiek girgzda, net nebemalonu vaziuot kai kaskart isminant cypia, ar yra koks sprendimo budas, ar kas Siauliuose apsiimtu sutvarkyt, gal yra gudresniu nei atstovybej meistru ar tiesiog koki neorginalu cilindriuka pirkt ir bandyt statyt?  :E

augisz

Jei labai nori srote ieskok, bet kiek laiko ten necyps klausimas. Pas mane irgi cypia, tik kitoks modelis, bet pripratau ir nesuku pautu. Tepimas aikinas sprendimas, jeigu aplamai pades bent keliom dienom.

sauja ryziu

galvoj netelpa kaip auto kuri garseja itin aukstu patikimumu, ypac toyota benzai turi toki shudnieki, kaip japonu inzinieriai tai praleido..

slashas

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 04, 2017, 18:44:08 PM
galvoj netelpa kaip auto kuri garseja itin aukstu patikimumu, ypac toyota benzai turi toki shudnieki, kaip japonu inzinieriai tai praleido..
Sankaba veikia, veikia, tai nesugedo :)

maaz

Kam keis tapalus, "taigi važiuoja" :D

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Gruodis 04, 2017, 21:36:10 PM
Kam keis tapalus, "taigi važiuoja" :D
Ilgai nevažiuosi, o su tokia "grojančiu" sankabos pedalu iki mašinos mirties galį važiuoti :) pas mane jis specifiškai traška, bet wurth tepalas 4-5 mėnesiams užtildo :)

sauja ryziu

koks konkreciai wurth? cia tas su vario savybem kazkoks? siule keli zmones ir, dar sito neisbandes, vdrug padetu.. Ir purski kazkaip imantriau ar tiesiog kiek imanoma issiraitai po pedalu ir su siaudeliu i visas ertmes kur tarpu buna? :D

slashas

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 04, 2017, 22:44:40 PM
koks konkreciai wurth? cia tas su vario savybem kazkoks? siule keli zmones ir, dar sito neisbandes, vdrug padetu.. Ir purski kazkaip imantriau ar tiesiog kiek imanoma issiraitai po pedalu ir su siaudeliu i visas ertmes kur tarpu buna? :D
Varis čia ne prie ko, vyrių tepalas ir tiek. Purškiama visur kur pedalo judančios dalys.

bladas

Yra toks  BERNER kibusis tepalas art. 207824 nuo girgždėjimo. Arba WURT tepalas spynoms. Šitas netraukia dulkių.

slashas

Citata iš: bladas Įrašytas Gruodis 05, 2017, 22:28:48 PM
Yra toks  BERNER kibusis tepalas art. 207824 nuo girgždėjimo. Arba WURT tepalas spynoms. Šitas netraukia dulkių.
Vyrių tepalas irgi netraukia, jų visų labai panaši cheminė sudėtis, skyriasi tik konsistencija, vyrių tirštesnis užpurškus ant paviršiaus kas labiau tinka pedalo dalims.

Rolkis72

.