Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

Citatafennix parašė:
as nieko nezinau apie dyzelius. Zinau veikimo principa, kai kuriuos gedimus, ju priezastis ir panasiai, Taciau cia ne mano sritis... tiesiog nedomina... Jei domintu- zinociau viska... pradedant purkstuku ar voztuvu matmenimus baigiant stumokliu geometrines formos modeliu... Neturiu nieko pries bet kad ir koks geras bebutu, mieliau su savo dujom vaziuosiu nei su dyzeliu :) na bet gyvenimas gali priverst... Beje reikia pasitaisyt savo variklio modeli i 7A-PFE :)
tai tu pabandyk pralekt su dyzeliu kuris trukia normaliai naesesi tu ant to benzo ar ant duju;)
as atsisedu ant 3,0 benzo po dyzelio man jis netraukia:p

fennix

isimk turba is savo dyzeliuko, tada paziuresi ar trauks...
Su turba galima uzpust tiek kad galia ~7 kartus padidinti... tai zinai...as neneigiu kad dyzelis gerai traukia, kad su juo malonu vaziuot.... taip sukimo momentas didelis, traukia puikiai. bet as megstu zaist apsukomis, kas nelabai sveika dyzeliui.... be to dyzelio variklis sunkesnis ir jis prasciau priima apsukas... Neuzdirbu tiek kad galeciau nauja masina nusipirkt... man uztenka to ka turiu... esant galimybems nuveikiu ka nors idomaus ir tiek.... butu noro laiko ir pinigu.... taigi is to paties tavo cat'o 300 ag isguldyciau... kaip ir is savo benzo... Siaip tai gal net idomumo delei koki nedideli 6l v10 dyzelioka paturbiciau iki tiek kad maza nepasirodytu... bet sakiau, man patinka benzinas, patinka jo kvapas, patinka bu-bu-bu o ne tar-tar-tar :D  Ir siaip mieliau is gamyklos man detales duotu... masina jau geriau pats susirinkciau savo rankom :D
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

zally

Cebra brek, gyvenkim draugiskai.Kiekvienas musu turi savus prioritetus ir nuomone.Ir ta masina, kuria vaziuojame yra kazkuo isskirtine ir geriausia.Manau daugelis stengiasi ideti i savo masina kazka ypatingo, kad ji skirtusi nuo gamyklinio modelio.Tam ir tiuningas atrastas.As irgi nuo dyzelio persedau ant benzo ir niekaip susitaikyt su prastasne trauka negaliu.Svaigstu apie visokius patobulinimus, turbinas ir t.t.Moerims tai viskas sitas pofig, o mums...tebunie POWER.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Kestutis777

Citatazally parašė:
Cebra brek, gyvenkim draugiskai.Kiekvienas musu turi savus prioritetus ir nuomone.Ir ta masina, kuria vaziuojame yra kazkuo isskirtine ir geriausia.Manau daugelis stengiasi ideti i savo masina kazka ypatingo, kad ji skirtusi nuo gamyklinio modelio.Tam ir tiuningas atrastas.As irgi nuo dyzelio persedau ant benzo ir niekaip susitaikyt su prastasne trauka negaliu.Svaigstu apie visokius patobulinimus, turbinas ir t.t.Moerims tai viskas sitas pofig, o mums...tebunie POWER.

Butent :)) Juk automobilis vyrams, kaip zirgas riteriui :)) Kazkas puosia, kamanas istaikingas perka, sukuoja, o kaikas drozia kaip kuina su plugu....
Nesvarbu dujos ar benzas, dyzelis ar elektra :) Svarbiausiai malonumas vaziuojant ir visu svarbiausia eismo dalyviu saugumas ;)
Nors mano katinelis labai pagyvejo, bet nelakstau kaip galva nutrukes ;) Esu 2 vaiku tevas ir mastau is tos puses, kad kiekviename auto gali sedeti mama su vaiku ir kad mano neatsargus veiksmai gali virsti kazkam tragedija.
O gincytis galima ilgai iur nuobodziai apie ekologija, sukimo momenta ar padangas, bet geriau pasidziaukim vienas kitu, kad isigijom butent Toyota markes auto ir butent tai mus vienija ;)
Cia juk ne BMW club'as :D

P.S. nieko blogo neturiu pries BMW :) Auto nekaltas del vairuotojo charakterio. Beto, butent noras juos aplekti vercia mane tobulinti savo igudzius ir tobulinti masiniuka ;)

fennix

na kaip ir viskas tuo pasakyta... Kai as nuo Corollos i Celika persedau, tai jauciuos kaip namie... viskas paprasta, pazistama, suprantama... tik kad posukiuose geriau stovi, tai 300% :) va ir visas malonumas

Kestutis777

Citatafennix parašė:
na kaip ir viskas tuo pasakyta... Kai as nuo Corollos i Celika persedau, tai jauciuos kaip namie... viskas paprasta, pazistama, suprantama... tik kad posukiuose geriau stovi, tai 300% :) va ir visas malonumas

Super ;) Dziaugiuos uz tave, Brol :) Tik nepamirsk, kad koks zioplas zmogutis gali netycia i ta posuki ilekti tau po nosim ;) Nemetik Dievui akmenu i langus ir nelakstyk be priezasties :)
Labai dziugu, kad tavo galvoje daug naudingos info clubo nariams :)

Pagonis

CitataKestutis777 parašė:

P.S. nieko blogo neturiu pries BMW :) Auto nekaltas del vairuotojo charakterio. Beto, butent noras juos aplekti vercia mane tobulinti savo igudzius ir tobulinti masiniuka ;)

Esu prisiregistravęs ir BMW forume, žmonai BMW pirkom. Galiu pasakyt, kad ta auditorija, kuri Lietuvoj vairuoja BMW, tikrai žemina mašinos vardą. Debiliukų automobilis. Yra keletas normalių, o didžioji dalis "ble kaip variau per miestą ant 200 tai nx vos bobos nenumusiau o paskui prie sviesoforo britva is vietos sudejau.."

Kestutis777

CitataPagonis parašė:
CitataKestutis777 parašė:

Esu prisiregistravęs ir BMW forume, žmonai BMW pirkom. Galiu pasakyt, kad ta auditorija, kuri Lietuvoj vairuoja BMW tikrai žemina mašinos vardą. Debiliukų automobilis. Yra keletas normalių, o didžioji dalis "ble kaip variau per miestą ant 200 tai nx vos bobos nenumusiau o paskui prie sviesoforo britva is vietos sudejau.."

Ne veltui sakoma, kad BMW, ne automobilio marke, o paciento diagnoze :D

Memelis

Cia gal ir ne visai i tema, bet siandien teko matyt toki ivyki. Atkreipkite demesi i auto marke...
ČIA MANO NUORODA
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Kestutis777

CitataMemelis parašė:
Cia gal ir ne visai i tema, bet siandien teko matyt toki ivyki. Atkreipkite demesi i auto marke...
ČIA MANO NUORODA

Sniegas baltas, zole zalia, dangus zydras, BMW vairuoja....... :@

fennix

na del bmw, tai jau 3 padejau is kiemo isstraukt ant gatves.... va ir ju didieji pliusai :D siaip gera masina, bet as jau pradedu svajot butent apie AWD

AVENSIS D4D CHIP

na gal klube atsirado dar čipuotu?:)nes kiek zinau bent vilniuje apie 10 cipuotu yraB)

pauliusdd

टोयोटा इस बल.

AVENSIS D4D CHIP

Citatapauliusdd parašė:
Vis dar kaina kandžiojasi.
tai kokia tawo manymu nesikandanti kaina butu?

GALLANT

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
na gal klube atsirado dar čipuotu?:)nes kiek zinau bent vilniuje apie 10 cipuotu yraB)
O kaip chipuoti, jei programiskai tai domina, butu idomu softa nusitraukti, jei power box, tai nieko rimto.