Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

dtinas

kazkur esu skaites, kad ten ne viskas taip paprasta..

AVENSIS D4D CHIP

Citatadtinas parašė:
kazkur esu skaites, kad ten ne viskas taip paprasta..
o kas ten gali buti nepaprasto?aliuminine tarpine iskipti?

dtinas

ne del tarpines as, tarpine menkniekis, del degimo ar kuro misinio.
man irgi knibzda si mintys, kai turesiu laisvu dienu, reikes pazaisti.

AVENSIS D4D CHIP

Citatadtinas parašė:
ne del tarpines as, tarpine menkniekis, del degimo ar kuro misinio.
man irgi knibzda si mintys, kai turesiu laisvu dienu, reikes pazaisti.
nu ir aš vis nesusiruosiu niekaip:)

dtinas

galvoju, uzglusinus egr, gali siek palieseti kuro misinys. Va sito nesinori, kad variklis karsciau dirbtu.

AVENSIS D4D CHIP

Citatadtinas parašė:
galvoju, uzglusinus egr, gali siek palieseti kuro misinys. Va sito nesinori, kad variklis karsciau dirbtu.
pas mane ir taip neuzliesins kuro čipas visvien daugiau pila

dtinas

Henris

kazkaip del kuro misinio reguliavimo manau egr ne priciom, cia labiau liamda zondai ta daro, egr, tai tik ant laisvu apsuku recirkuliuoja ismetamsias, cia tik tipo gamtai saugot :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Modka

CitataHenris parašė:
kazkaip del kuro misinio reguliavimo manau egr ne priciom, cia labiau liamda zondai ta daro, egr, tai tik ant laisvu apsuku recirkuliuoja ismetamsias, cia tik tipo gamtai saugot :)
Nuo kada egr tik ant laisvu apsuku recirkuliuoja ismetamasias ??? :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

GALLANT

Citatamodka parašė:
CitataHenris parašė:
Na jei EGR valdomas vakuumu, tai manau tik ant laisvu praleidzia, o sukelus apsukas uzsidaro.

Modka

CitataGALLANT parašė:
Citatamodka parašė:
CitataHenris parašė:
Na jei EGR valdomas vakuumu, tai manau tik ant laisvu praleidzia, o sukelus apsukas uzsidaro.
cia rasiau apie 2 avensi kur egr reguliuojamas elektrinio variklio, nes pas henri butent toks stovi.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Henris

o tai EGR kad ir elektra valdomo paskirtis ne tokia pat? Ar jis tipo atsidaro ir tada, kai vaziuojant ijungta pavara gaza atleidineju? O kaip EGR prisideda reguliuodamas kuro misini?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Modka

Kalbant apie elektrini tai vaziuojant jo padetis nuolatos kinta, nera taip kad uzvedei atsidare pradejai vaziuoti uzsidare jis dirba nuolatos keisdamas atidarymo uzdarimo pozicija.

AVENSIS D4D CHIP

Modka

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
kazkaip nuo temos nuklydom;)
chipavims ir egr yra susije. chipuojant, programuojant dazniausiai atjungia egr del geresnio efekto.