Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

MnDs

Popilas

Kokis motoras, kiek kW ir daug pridėjo?:D kaip kaina

MnDs

d-cat, po paskutinio remapinimo nebeisejo pamatuot del dideliu karsciu lauke, taip ir gyvenu be skaiciu ir niekaip neprisiruosiu del matavimo suderinti su startline'u, 1k lt, lyg pirmasis klientas buvau po pacio savininko d-cat'o

sityR

MnDs, nu tai kad d-cat čipuojasi čia viskas aišku  :)
Manau čia daugelis domisi dėl 85 kw, nes d-cat ir taip pakankamai važiuoja :)

snakex

Sveiki,
Ar kas nors chipavote 93 kW motora? Kokie rezultatai ir atsiliepimai?  :)

cigonas64

Spalio 28d vaziuoju kastruot DPF ir prie to pacio pakelsiu kilovatus. parasysiu kas ir kaip.

cigonas64

Sveiki. Taigi vakar atlikom operacija mano masiniukui. Pasalinom DPF ir pakelem Kw nuo 93 iki 110kw. Tai is Kauno parskridau kaip ant sparnu. Masina pasikeite radikaliai. Is tokios pridususios paliko zveriukas. Nuvaziavau 432km kuro ipiliau tik 21.70l. Cia tik pirmas matavimas,veliau parasysiu kitus matavimus. Pirmi ispudziai fantastiski 😀😀😀

netoks

Sveiki ar kas naudojosi Automodas paslaugomis, kokie butu atsiliepimai? Man reiketu DCATui DPF salinti bet pagalvociau ir apie galios didinima. Ar geriau kliautis tokiais kaip Startline?

Donis7

netoks

Popilas

Kita savaitė jei viskas gerai vaziuosiu į Marijampolė chipuot, sakė gali ir egr glusint (isprogramuoti)tai manau tą ir darysiu kaina apie 120e d4d 85kw 2.0 2003 T25, parasysiu kaip sekėsi :D.

Donis7

sityR

Citata iš: Popilas Įrašytas Lapkritis 10, 2016, 22:16:22 PM
Kita savaitė jei viskas gerai vaziuosiu į Marijampolė chipuot, sakė gali ir egr glusint (isprogramuoti)tai manau tą ir darysiu kaina apie 120e d4d 85kw 2.0 2003 T25, parasysiu kaip sekėsi :D.

Nuuu, jeigu pramuši 2.0 D4D 85 kw iki 2005m čipavimą, respekčiuuuks ! :)
Laukiam info :)

naujas32

Citata iš: Popilas Įrašytas Lapkritis 10, 2016, 22:16:22 PM
7
Butinai parasyk sekmes  (y)