Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

mano yariukas uzcipuotas startline imoneje apie 20 kw ar 25 kw( nepamenu tiksliai, nes lapo su savim neturiu) variklis toliau rieda be gedimu, tiesa dabar pakeisti galvos voztuvai kad geresne trauka butu :D voztuvai nesusilankste, o kazkaip surudijo gal del sauso dyzelio... nuo pakeitimo pilu siektiek tepalo ir dyzelio aisku apskaiciuotai
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Donis7

Man tos FB nuorodos neatidaro, bet kiek supratau puslapyje galingas.lt:

Ilgai laukta naujiena Toyota / Lexus vairuotojams!
Pradedame programuoti dyzelinius Toyota / Lexus variklius!
- programuojami visi dyzeliniai D4D Toyota/Lexus modeliai
- naudojama įranga - Master tipo (ne Slave, lyginant konkurentais)
- galingumo didinimas
- DPF, EGR, Lambda išjungimas
- sąžiningos kainos

Tik kažin kuo skiriasi nuo startline.lt siūlomos paslaugos???

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Donis7

Čia faktas ar spėjimas? Ir turėjau galvoje ne kainą, o patį programavimą.

Saulius SSS

Nu va. Atrašė iš Galingas.lt  Mano modeliui papimpinti reikia atsinešti 320€. Gal kas žinote ,kiek kainuoja užčipuoti kitokius modelius. Norėčiau palyginti. Ydomu ar čia tokia kaina kai atsirado naujas produktas ir kaina aukštesnė,ar normali kaip ir senai čipuojamiems modeliams.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donis7

VBS duomenimis startline irgi apie 300eu kainuoja. Tai plius minus kaina panaši.
O kiek kw padidina (tavo modeliui)? Nes startline D-Cat'ui 21 kw prideda ir 50 Nm.

Armani

Mano atveju atrase +20 kw ir 60Nm 300eur

Donis7

Išvada: kaina mažai skiriasi, galingumo padidėjimas pas abiejus beveik toks pat. Gera žinia, kad padaugėjo įmonių siūlančių tokią paslaugą, bloga žinia, kad jų paslaugų rezultatas toks pat ir kaina sakyčiau per didelė.

MindaugasB

Kaina tokia ir liks kuri laika. Juk paslauga nauja, o ir rinkoje yra pilna zmoniu su Toyotomis, kuriems reikia remap'o.

Mano atveju, priminsiu, kad uz Aurio 1.4 D4D remap'a sumokejau 700 Lt galingas.lt. O siaip prase 800 Lt, nes reikejo traukti kompa lauk is masinos. Per jungti nesiprogramino.

Kaina prades kristi kai garaziniai irgi prades tuo uzsiimti :) Nes galima pagal skelbimus ir pan rasti galingumo didinimus po 300 Lt. bent jau as radau, kai ieskojau savo Auriui.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Donis7

Toyotų daug, bet mažai kas 300eu mokės. Na gal vienetai... O už 150-200eu gal ir aš susigundyčiau.  :)

GALLANT

As irgi palauksiu kol pasidarys kaina 150eu ir tada nuleksiu pasipiktinti, aisku jei iki to laiko pats to nepasidarysiu. Visam tam reikalui tereikia nusipirkti

Bet butinai originala, nes kitaicai neima Denco kompu, o originalas nemenkai kainuoja. Tai realiai manau, kad kai kitaicai padarys gera originalo kopija, tai kris is chipavimo kainos.

Bemsas

Gaila kad nesidaro per OBD, o reikia ardyti kompa (n)

robertas1993

O tai nesiprogramuoja per kompa? Kokie kompai stovi pas toyotas neskaitant BOSH? :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Liepa 19, 2015, 13:55:15 PM
O tai nesiprogramuoja per kompa? Kokie kompai stovi pas toyotas neskaitant BOSH? :-)

Toyotos 1.4d Bosch, o kiti DENSO.

GALLANT

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 19, 2015, 11:19:00 AM
Gaila kad nesidaro per OBD, o reikia ardyti kompa (n)
Na kai nusiskaitai per BDM jungti, tai nebelieka jokios rizikos. As visada uz tai, kad skaityti is vidaus.