Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

dtinas

AVENSIS D4D CHIP

CitataGALLANT parašė:
Originalas, Toyota programuotoju sukurta kita programa tavajai masinai. Nei vienas gamintojas negamina savo masinom box'u.
pradžioje reikėtu pasiaiškint tada rašyti,pvz:LC120 galios didinimo įrenginys kaina ~5000lt.atsidaryk atstovybes puslapi

vincass

Na parėjo šiandien ir mano Avensiui čipas <Italian SPEED). Bandysiu artimiausiom dienom įsidėti. Tikiuosi realiai pajusiu variklio arklių padidėjimą? :)

dtinas

GALLANT

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataGALLANT parašė:
Originalas, Toyota programuotoju sukurta kita programa tavajai masinai. Nei vienas gamintojas negamina savo masinom box'u.
pradžioje reikėtu pasiaiškint tada rašyti,pvz:LC120 galios didinimo įrenginys kaina ~5000lt.atsidaryk atstovybes puslapi

Iskreipti daviklio parodymus daug mokslo nereikia, taip dirba visi box, neziuriu i juos rimtai ir nesidomiu kas ir kur. Mane domina tik programinis galios kelimas.

AVENSIS D4D CHIP

CitataGALLANT parašė:
CitataGALLANT parašė:

Iskreipti daviklio parodymus daug mokslo nereikia, taip dirba visi box, neziuriu i juos rimtai ir nesidomiu kas ir kur. Mane domina tik programinis galios kelimas.
o programiskai ka ne ta pati darai?kartais ne kuro ir oro kieki padidini?:)

zally

Dar niekas neišmoko perprogramuot Toyota kompų.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

GALLANT

CitataGALLANT parašė:
CitataGALLANT parašė:

Taip padidini kuro kieki, bet turbina nespaudzia daugiau, nes ribotuvas suveikia ir degimo kampo niekaip nepaankstinsi su box.
Programiskai keiciasi maziausei 3 parametrai ir keiciasi ne del to, kad kazkoks daviklis nesamones rodo, o del to, kad taip nurodyta kompo programoje.

AVENSIS D4D CHIP

CitataGALLANT parašė:
CitataGALLANT parašė:
CitataGALLANT parašė:

Taip padidini kuro kieki, bet turbina nespaudzia daugiau, nes ribotuvas suveikia ir degimo kampo niekaip nepaankstinsi su box.
Programiskai keiciasi maziausei 3 parametrai ir keiciasi ne del to, kad kazkoks daviklis nesamones rodo, o del to, kad taip nurodyta kompo programoje.
na bet principas tas pats arba su boxu slegi sukeli isduri davikli arba programiškai pakeli slegio riba,rezultatas labai panašus galios atzvilgiu,beje naujesni boxai jau su programom eina tai slegis sukeliamas tik tam tikru momentu kada reikia.siandien toki bandau rezultatas super trauka ne prastesne nei d-cat,beje nedumina kaip su senesniaįs bowais

vincass

Citatadtinas parašė:
parasyk po to kas, kaip ir kiek:)
Šiandien įsidėjau ir išbandžiau važiavimą su čipu. Kol kas, pabandžiau pavažinėti su vienu nusistatytu režimu (viso yra 4 variantai). Vėliau reikės išbandyti kaip atrodo važiavimas kitais režimais. Turiu pasakyti, kad nuo 2000 aps. smagiai kabina. Tikėjausi kad geriau kabins jau nuo kokių 1500 aps., bet tarp kokių 1400-2000 aps. kažkokio didesnio pagerėjimo nepajaučiau.  Dūmo tai beveik nemeta, kai gazą gerai užlauži :o
 Na dar reikia pasivažinėti ilgiau, tada galima bus kažką pasakyti....

Naujokas

Papasakok placiau apie ta cipa, kaina, instaliavimas ir t.t.
Kiek firmu praskambinau tai toyotu tik 1,4 d4d programiskai turbina. Visi sako, kad toyotos denso sistema nepasiduoda.....

vincass

CitataNaujokas parašė:
Kiek firmu praskambinau tai toyotu tik 1,4 d4d programiskai turbina. Visi sako, kad toyotos denso sistema nepasiduoda.....
Daugiau apie čipus gali papasakoti klubietis <AVENSIS D4D CHIP>. Kaip tik pagal jo rekomendacijas aš ir instaliavau, tiksliau derinau. Instaliavimas ten paprastas: fiškę atjungi ir i jos vietą prijungi laidus nuo to BOXO. Čipas su keturiais režimais: SPORT2, SPORT1, RACE1, RACE2. Aš pasirinkau SPORT2. Kaip kiti suveikia, dar  nežinau, vėliau išbandysiu visus. Pirkau iš čia: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290439290976&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Kaina nesikandžioja.

AVENSIS D4D CHIP

kuo variklis galingesnis tuo efektas geresnis;)

Henris

Blin as vistiek atsargiau ziureciau i bet koki chipinima, bent jau D4D. Tas chipinimas - tai tik turbo boosto sukelimas, ko pasekoje gaunasi didesnis suspaudimo laipsnis, del to, trauka dideja ir kuras geriau sudega. Bet... jeigu an DCAT gamintojas npeaskaiciavo galvos tarpines ir jas numusineja po 100k km, tai jei cipuojam paprasta D4D, ar nebus veliau tarpines nukepimas ir siame motore??? Gal irgi netalaikys padidintu slegiu? Nes DCAT ir D4D tai praktiskai identiski motorai, tik kad DCAT turbo boostas didesnis ir katalyzas su mizciojancia fursunke...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

vincass

Citatavincass parašė:
CitataNaujokas parašė:
Daugiau apie čipus gali papasakoti klubietis <AVENSIS D4D CHIP>. Kaip tik pagal jo rekomendacijas aš ir instaliavau, tiksliau derinau. Instaliavimas ten paprastas: fiškę atjungi ir i jos vietą prijungi laidus nuo to BOXO. Čipas su keturiais režimais: SPORT2, SPORT1, RACE1, RACE2. Aš pasirinkau SPORT2. Kaip kiti suveikia, dar  nežinau, vėliau išbandysiu visus. Pirkau iš čia: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290439290976&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Kaina nesikandžioja.
Pravažiavau jau su čipu virš 400 km.. Įspūdį paliko. Tikrai smagiau traukia. Suderinau čipą pagal variantą SPORT1. Labiau jaučiasi galios padidėjimas 1500-2500 aps. ribose.  Jis man labiausiai priimtinas.
Aišku, kad tiksliau nustatyti kiek galios dasidėjo, reikėtų statyti mašiną ant stendo. Visumoje boxu esu patenkintas.