Ryte uzkurus neaiskus balsas

Pradėjo tomasets37, Sausis 07, 2016, 11:19:56 AM

« ankstesnis - sekantis »

tomasets37

Sveiki Toytieciai kam yra buve 2008 metu verso 100 kw dyzeliuai kai atsale oras ryte uzkuriu tik nesijuokit rytais pradeda kalbeti kompas zmogaus balsas aisku as neuspratau ka kalba bet ar yra kam nors taip nutike dekui uz inf tik nesijuokit niekas nesivadeno sirty vel prakalbo kaska sake neiisiminiau :) )))

arunaskeras

O kalba moteriske? As ir buvau nustebintas kai nusipirkau masinyte.. Bet dabar jau visai susidraugavau as su ja. Pirmiausia ji kalbejo prancuzu kalba. Bet paskui meniu pagalba ismokynau ja kalbeti man suprantama rusu kalba ir tada supratau kad ten yra telefono laisvu ranku iranga. Tik nezinau ar ji ka nors nusimano apie salti, i kas liecia telefona tai tikrai turi su ja nemazai bendrauti, sakyti komandas kad ji rinktu numerius priristu telefonus. O kaip tavo atveju nezinau, gal yra ir daugiau funkciju. Ji pas mane junginejasi paspaudus ir palaikuus MODE jungtuka ant vairo
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Gmc

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Sausis 07, 2016, 13:22:24 PM
O kalba moteriske? As ir buvau nustebintas kai nusipirkau masinyte.. Bet dabar jau visai susidraugavau as su ja. Pirmiausia ji kalbejo prancuzu kalba. Bet paskui meniu pagalba ismokynau ja kalbeti man suprantama rusu kalba ir tada supratau kad ten yra telefono laisvu ranku iranga. Tik nezinau ar ji ka nors nusimano apie salti, i kas liecia telefona tai tikrai turi su ja nemazai bendrauti, sakyti komandas kad ji rinktu numerius priristu telefonus. O kaip tavo atveju nezinau, gal yra ir daugiau funkciju. Ji pas mane junginejasi paspaudus ir palaikuus MODE jungtuka ant vairo
Mano Toyotoj kalbejo angliskai, bet su skaiciu supratimu jai sunku buvo :D
Dabar Parrot'ine biski geriau kalba :D

augisz

Jeigu kalbet prades pasakyk fraze - EXIT. Ten gali pririst savo gudrafona prie auto ir pan.

tomasets37

Citata iš: Gmc Įrašytas Sausis 07, 2016, 13:54:14 PM
Mano Toyotoj kalbejo angliskai, bet su skaiciu supratimu jai sunku buvo :D
Dabar Parrot'ine biski geriau kalba :D

as taip ir pagalvojau kad su telefonu aciu vienas protingas cia atsirado kiti nesamones sneka dekui tau o kaip kalba pakeitiai

tomasets37

pasirodo vistiek yra normaliu zmoniu kas supranta o tokius kaip rasinejansiu nesamones tai laikas butu ismesti is foruma dekui tiems kam ir taip buvo sneka moteris ir pohui pareinu zmonai sakau tavo masina kalba sako tau viskas gerai sakau nu jo sakau einu y foruma sako durneliu palaikys bet pasirodo kad dar nedurnas :))))))))))))))))))

tadusia

Del siulymo ismesti is foruma, pasiulyciau pirmiausia paremti ta foruma :)

MindaugasB

As pasakysiu tai, ka jau vienas narys pasake: kai rasai lyg ubagas is tolimo kaimo be jokiu skyrybos zenklu, tai taves neina suprasti. Pakanka atsidaryti tavo profilio zinutes ir paskaityti jas bei paieskoti skyrybos zenklu. Radau cielus du vnt ir abu taskai kai rasei "2.2"
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Myjack

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Sausis 07, 2016, 17:04:18 PM
As pasakysiu tai, ka jau vienas narys pasake: kai rasai lyg ubagas is tolimo kaimo be jokiu skyrybos zenklu, tai taves neina suprasti. Pakanka atsidaryti tavo profilio zinutes ir paskaityti jas bei paieskoti skyrybos zenklu. Radau cielus du vnt ir abu taskai kai rasei "2.2"

(y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y)

arunaskeras

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2071.msg38735.html#msg38735
Va radau kur buvau sukures tema. Manau cia rasi atsakyma, kaip pasikeisti kalba.
O del piktu klubieciu teks priprasti. Masinos mazai genda tai zmones megsta pajuokauti.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Gmc

Citata iš: tomasets37 Įrašytas Sausis 07, 2016, 15:37:01 PM

as taip ir pagalvojau kad su telefonu aciu vienas protingas cia atsirado kiti nesamones sneka dekui tau o kaip kalba pakeitiai
Siaip zinok cia visi draugiski, tik linksmi :)
Kalba pas mane anglu iskart buvo, tai nereikejo keisti.

Myjack

Citata iš: Gmc Įrašytas Sausis 07, 2016, 21:17:37 PM
Siaip zinok cia visi draugiski, tik linksmi :)
Kalba pas mane anglu iskart buvo, tai nereikejo keisti.
Nu topu topas... Is telefono rasant skyrybos neimanoma sudeti. Juodas humoras :) Tikrai cia visi linksmi :)
MindaugasB netiesiogiai tamstai norejo pasakyti apie elementaria pagarba forumo dalyviams ir skaitytojiems, kurie nuosirdziai skaito ir nori tamstai patarti. Telefono kalba cia ne prie ko...

Zaroliz

Citata iš: Myjack Įrašytas Sausis 07, 2016, 22:06:36 PM
...Is telefono rasant skyrybos neimanoma sudeti.
Tikrai neįmanoma? Visada rašau tik iš ragelio, bet skyrybos ženklus sudedu.

Gmc

Citata iš: Myjack Įrašytas Sausis 07, 2016, 22:06:36 PM
Nu topu topas... Is telefono rasant skyrybos neimanoma sudeti. Juodas humoras :) Tikrai cia visi linksmi :)
MindaugasB netiesiogiai tamstai norejo pasakyti apie elementaria pagarba forumo dalyviams ir skaitytojiems, kurie nuosirdziai skaito ir nori tamstai patarti. Telefono kalba cia ne prie ko...
Tu tikrai manai, kad MindaugasB norejo man kazka netiesiogiai pasakyti? :)

tadusia

Jei yra mananciu, kad cia publika nekokia, siulau aplankyti kitus forumus :) teko kazkada Honda forume lankytis, tai susidare ispudis, kad bybiais vienas kita serti ir ant 3 raidziu siuntineti, ten yra visiskai normalu :)