del duju irangos avensiui 2006m

Pradėjo brolis123, Sausis 09, 2010, 13:45:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

audrius

matematika
benzino kaina 3,9
duju kaina 1,96
auto vidutiniskai naudoja 10 ltr 100 km benzino ir jei tiesioginis ipurskimas tai 10 proc daugiau duju t.y 11 ltr 100 km

100 km nuvaziuoti kainuoja:
benzinas 39 lt
dujos      21,56lt
skirtumas 17.44 lt

duju iranga 4 cilindru varikliui apie 2300 lt
nuvaziavus kiekviena 10000 km sutaupai 1744LTB)
As deciau.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

guminis

Su dujom pats nevazineju, taciau is Toyota atstovu esu girdejes kad nelabai megsta vvti varikliai dujas, darbo servisas turi po ~60k km pravazinejus dujomis, lyg voztuvu lizdai isdega, nes duju oktaninis skaicius aukstesnis....
Pasiteirauk nuomones pas variklistus ;)

fennix

galva pakeiti ir toliau spakainas vazineji. Oktaninis skaicius zymi slegi ties kuriuo misinys sprogsta, tai nieko bendro su isdegimu neturi. Aisku duju misinys karstesnis, jis greiciau lydo viska pro ka praeina...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

horn

Aš pats nesidėjau dujų tol , kol pažįstamas su toyota neįsuko 200 t km su dujomis. Bet dėl visa ko įsidėjau tepalo lašalinę. Nežinau ar pas tą pažįstamą ji buvo, bet sakė, kad vožtuvai dirbo garsiau, bet iš esmės nieko ypatingo. Aišku, aš tokios ridos net nežadu pasiekti, nes jis pardavė su galutine rida 470 t km.

Memelis

As tai pries tai turejau auto su dujomis. Daug pravaziavau, gal 100 tuks. Dideliu bedu nebuvo, bet visokiu nesamoniu uzteko. Nenoreciau antra kart su dujomis vazinet...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Vasaris

Turejau kelias masinas su dujom (1 kartos), tai dabar pasisakau uz dyzeli.
Kur skaiciuojat sanaudas, nepamirskit kad ziema reikes pavaziuoti benzinu, kol susils. Tai jei iki darbo kokie 3-5 km, tai beveik benzu vaziuosi. Buvau isskaiciaves kad trumpais atstumais vazinejant prie duju sanaudu 100 km ,dar reikia primesti 1 litra benzo. O dar tie papildomi reguliavimai, gerai jei dirba ir nera bedu. O kai kas sustreikuoja, tai paskui benzo meistrai siuncia pas dujininkus o tie atgal ir taip kaip durnelis lakstai ieskodamas teisybes. Aisku gal dabar 4 duju karta jau gudri...

horn

Šiaip net nesiūlyčiau lyginti 1 ir 4 kartos įrangų, tai kaip diena ir naktis. Pats turėjau 1 automobilį su 1 kartos įranga, 3 su antros kartos (kurias persidėjo mano 2 pažįstami ir nesiskundžia) ir šią su 4 kartos įranga. Taigi, palyginus net 2 kartos su 1, tų visokių nepatogumų yra kur kas mažiau, o su 4 karta dar mažiau. Su 1 kartos įranga kai važinėjau, vos ne katastrofa buvo persėdus po 2 kartos įrangos, nors ta įranga buvo gamyklinė. Apskritai galiu pasakyti, kad nuo 2 kartos įrangos visos geros, jei tik jos yra teisingai sumontuotos. Jei neteisingai sumontavo, tai po to žmonės ir bėga šalin apie dujas išgirdę.
Man su 4 kartos žiemą gal virš litro benzino sunaudoja 100km, o vasarą-mažiau litro. Aišku ,kad tai priklauso kur važinėji, nes dažnai važiuoju mieste su šalta, tai visada pirmi 2km būna benzu.

nowickei11

Pas mane 2005 avensis, BRC siulo dujas ideti uz 2600, kaina normali? o pati BRC dirba patikimai? B)

Jordan

Citatanowickei11 parašė:
Pas mane 2005 avensis, BRC siulo dujas ideti uz 2600, kaina normali? o pati BRC dirba patikimai? B)

Dejau i 2.4ltr  4 cilindru v-tech tai sumokejau 3000 lt. (cia aisku su laseline sistema ir pan). Dabar pries pora menesiu montavau i 3.3 ltr V6 motora, kaina -3400 lt. veiksmas brc kaune. esu patenkintas ir kitai masinai tikrai jei reiks montuosiu. Dirba liuksiskai, bedu jokiu, atvirai pasakius net nezinai kad tos dujos yra, visur automatika. Rekomenduoju! Su pirmaja auto (2.4 v-tech) pravaziavau nuo sumontavimo 15 000 km. nei vieno gedimo, nieko, jokiu zvakiu keitimo ir pan.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

nowickei11

na tai super, reiks ir man susideti, dekui ;)

Gincius

Citatanowickei11 parašė:

O pas tave ne D4 variklis?
[mail][/mail]

Dar746

65 tukst su BRC duju iranga ir jokiu problemu
Toyota Avensis '01 m. 1.8 VVT-i +LPG
Toyota Corolla Verso '06 m. 2.0 D4D

nowickei11

jo, D4, a ka negerai cia kazhkas?

Gincius

Citatanowickei11 parašė:
jo, D4, a ka negerai cia kazhkas?

D4. Bet kokias dujas pamiršk. Reiškia pas tave stovi 1AZ-FSE tiesioginio įpurškimo 108 KW variklis. Purkštukai įpurškia benziną tiesiai į galvą. Jeigu jie nedirba, iš karto užkepa. Kaip ir volkswagen FSI, TFSI dujų įranga dar tik kuriama. Tikslas - kad bent kas 4 kuro įpurškimas būtų benzino, likę 3 dujų. Tai tik ateitis ir ši įranga bus gerokai sudėtingesnė už esamas ir brangi.
Dujas galima dėti tik į VVTI netiesioginio įpurškimo variklius.
[mail][/mail]

nowickei11