D-CAT lūžo pakaitinimo žvakė

Pradėjo linas838, Sausis 08, 2016, 14:13:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

RDeEsser

Citata iš: linas838 Įrašytas Sausis 11, 2016, 13:54:59 PM
Tik kažkaip įdomu ar nė vienam D-CATO turėtojui nebuvo pasitaikiusi tokia bėda?
Kiti matyt žino apie kylančias problemas su žvakėm ir profilaktiškai jas išsuka patikrai kiekvieną sezoną.Tokiu būdu žvakė neprikepa ir nelūžta kaip tavo atveju.
E

linas838

Tame reikalas,kad man nulaužė servise,o mašinai dar tik pirmas žiemos sezonas

Bemsas

Citata iš: linas838 Įrašytas Sausis 11, 2016, 15:52:40 PM
Tame reikalas,kad man nulaužė servise,o mašinai dar tik pirmas žiemos sezonas

Seip cia serviso problema. Tegu dabar ir tvarko :D

bladas

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Sausis 11, 2016, 14:18:04 PM
Kiti matyt žino apie kylančias problemas su žvakėm ir profilaktiškai jas išsuka patikrai kiekvieną sezoną.Tokiu būdu žvakė neprikepa ir nelūžta kaip tavo atveju.
Nori pasakyti, kad kasmet profilaktiškai sukiojamos žvakės?

ginciavas

Čia šiek tiek apie nulūžusį žvakės kaitinimo elemento ištraukimą.
https://www.youtube.com/watch?v=ZWfxAT4uKZQ

lomonosovas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 11, 2016, 16:17:11 PM
Seip cia serviso problema. Tegu dabar ir tvarko :D
man kazkada pasake servize kai nuvariau pakeist zvakes, jeigu nuluz mes neatsakom ir reikes papidomai moket 300 lietuvisku, tada sakau aciu, taip ir as pats moku pasikeist :goodboy:

linas838

Taip jau buvau matęs šitą klipuką,tik va vėl pasikartosiu,pas D-cat žvakės stovi su metalo keramikiniu elektrodu, kurio neima joks grąžtas,kai skambinau Rolandui į Panevėžį jis sakė yra susidūres su tokiom žvakėmis teke jam ir BMW su tokia problema tvarkyti,jis sakė kažkaip ten nusiminėja kolektorių,susikele stūmoklį į viršų ir sustume tą galiuką į vidų ir kažkaip jį iškrapšto.

linas838

Tai va prastai su tais servisais, geriau jau jie tokių paslaugų išvis neteiktų tai pridaro problemų ir nežine paskui žmogui ko griebtis

Uris

O ar tau nors pabande  grezti, aisku ne tas servisas kuris nulauze? Nes man istraukinejo zmogus kuris n tu zvakiu istrauke, o grazta galando kelis kart nes nuo keramikos grezimo greitai atsimpa. O irankiai buvo paprastesni nei video( savos gamybos) , be kreipianciuju graztui. Ar tau nulauze issukdami ar isukdami zvake?

Venza

Kaip tik su Rolandu kalbejau apie tuos gudrucius,kurie pasiziureje filmuku prisiperka is Senuku irankiu ir bando istraukinet zvakes.Vienas dalykas irankiai prasti,o kitas rankos kreivos ir po to atvaro pas ji su uzlauztu sriegikliu ar nugrezta zvakes isukimo vieta  :D  .Kaina tokiu atveju du ar tris kart sukyla darbu ir dar tenka jam ilgiausias maldas isklausyt  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

RDeEsser

Citata iš: bladas Įrašytas Sausis 11, 2016, 16:33:36 PM
Nori pasakyti, kad kasmet profilaktiškai sukiojamos žvakės?
Nežinau ar aš čia taip jau noriu pasakyt,bet jau pasakiau...
E

linas838

Taip grežė,buvau Alytuje ten tokie du broliai užsiima šituo reikalu,jie išbandė kelis grąžtas ir sako niekaip nusigręžia, aišku jie nenorėjo ten stipriai spausti,bet paskui patyrinėjo seną žvakę ir sako čia bus metalo keramika, sako pirmas mums kartas kai ne pagelbėjom klientui ir užsiminė,kad variantas tik stumti į vidų ir žvejoti tą galiuką ,tada jie liepė konsultuotis su Rolandu

Viktoras777

O galima su sitaip nulauzta zvake vaziuoti? siuo atveju pas Rolanda savo chodu :D Ar geriau jau nebevesti variklio, kol nebus pasalintas sitas zvakes galiukas?, nes jei dirbant paklius i cilindra tas galiukas, tada ir varikli reikes pasikeisti....

dzonas

ot idomu, ar ta galiuka sonu pagautu stumoklis. Suspaudimas tai nera toks didelis kaip senu masinu, vietos galiukui sociai.
15 metu su dyzeliu

Viktoras777

1cd-ftv varikliui cia nevienam yra luze tos zvakes. Kaip supratau jos luzta toj pacioj vietoj (pats zvakes galas, kaip ir video pavaizduota) Idomu ka tokiu atveju dare zmones, savo chodu vaziavo pas Rolanda ju imti, ar kitaip masina gabenosi... Vis zadu savo keistis, ir galvoju kaip geriau daryti, gal iskarto pas ji vaziuoti su dar sveikom ir keistis. Negu veliau nulauzus jas, vargti gabentis masina ant priekabos pas ji....