Dyzelis tepale (Pradeu pykti ant toyotos)

Pradėjo laurynui, Sausis 09, 2010, 21:49:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

laurynui

Masina nusipirkau kaip viena is patikimesniu sumokejau nemazai tipsu ir va se tau vaziuoju sendien autostrada ir   staiga soktelejo apsukos atsirado kazkoks keistas garsas lyg kalenimas  ir viskas kaput masina nebesiveda  :@:@:@ masina nuvilkau prie serviso net neisivaizduoju ka jie pasakys bet jau susitaikiau su ta mintim kad bus intervencija i varikli o tai jauciu man kainuos daug tipsu ir as is 2005m d4d varikliuko to tikrai nesitikejau

Tai buvau servise zodziu  uzsikirto purkstuko atgalinis voztuvelis kazkoks ir privare nei daug nei mazai tik 14 litru ispyle is karterio  priezasties kodel taip atsitiko jie negalejo paiskinti zodziu sako taip nutinka ne pirmas atvejis  pakeite tepalus filtra isvale  ir sutvarke purkstukus dave garantija pusei metu ir paleido suma sumarum 1100 LT  ir tipo dar nudziugino sako cia tau turejo variklis uzkalt tipo dar gerai baiges ;)  :@  tai va o dar man vienas zmogus  sako stumk ta masina i marcias tokie gedimai nepraina be pasekmiu tai va ir nezinau ka daryt ?
Nieko
Nera
Neimanomo

Kestutis777

Man panasiai buvo kai mano passatui turbina parejo.......
As pries pirkdamas savo zveri is tokio sukciaus Valerij, UAB Deltacar. Gariunuose jis laiko savo auto.
Apziuredamas pastebejau, kad truksta ausinimo skyscio, bet nesukau sau galvos del to. Nuvarem auto i Mototoja, Vilniuje. Jie su juom jau bendradabiavo kazkada, parduodami kitas auto. Patikrino, nulupo 200lt su pazadu, kad viskas yra tiesiog super. Issisiepes iki ausu sumokejau sukciui pinigus ir dziaugiaus geru pirkiniu, bet kazkodel pradejo knisti tas dingstantis skystis. Po menesio uzkniso juodai dapilineti ir nuvariau si karta i Tokvila. Ten iskart paaiskino, kad pramusta galvos tarpine, kad skystis papuola i ismetamaja sistema, todel isoriskai ir nesimato. Remonto metu isaiskejo, kad buvo igrustas termostatas is kitos auto, kad nerodidu virslegio ir padidejusios temperaturos.... Tas mazas neapsiziurejimas ir Mototojos klaidele man kainavo 4000 litu.....
Parasyk, kai suzinosi kas ir kaip. Mums irgi idomu. Ir ne Toyota kalta, o buves seimininkas, arba pardavejas kazka nuslepe....

kaktusas

Na niekas neapsaugotas nuo tokių momentų, kai perki ne naują... ir kad daug sumoki, dar nieko nereiškia...

Na bet ir temą pavadinai, laurynui...

O tie tipsai, tai čia kai krūtai nori pasakyt, ar čia aš visai atsilikęs nuo kalbos naujovių? ;)

laurynui

Tipsai tai pinigai matai cia juos visi kas kaip vadina vieni litais kiti bapkem faniera ir tt....  man si kart kad ne taip liudna butu pavadinau juos tipsais :) matai tipsu ne taip gaila kaip litu  ;)  o kestuti  mano situacija panasi  pirkau masina is vilniecio jo aikstele gariunuose nuvariau i mototoja sumokejau sumokejau 150 lt sako viskas normaliai keleta smulkiu bedeliu surado paziuresim kiek kainuos man
Nieko
Nera
Neimanomo

Kestutis777

Kartai ne toks Valerijus ilgais plaukais? Masina is Prancuzijos? Blyn, ta Mototoja kazkaip labai keistai pradeda atrodyti.....

laurynui

Ne jonas masina is italijos :|   bet man vis tiek nejuokinga nes nezinau kas laukia pirmadieni  
Nieko
Nera
Neimanomo

modeliuka

bet tai Mototojos valdžia turėtų susirūpinti savo darbotojų susitarimais ir daromais tokiais firmos vardo niekinimo darbais.
aišku bet kokis gedimas kainuoja turbūt daugiau nervų nei pinigų. laurynui, po savaitės skraidysi vėl :)
Modeliuka

vanitas

Užuojauta, teko susidurt su nenaujom mašinom. Tai čia kaip loterijoj - pasisekė jei bilietas laimingas.

Miroslav

dėl okių kuriozų su sevrisais pasitikiu tik tech. apžiūra(ten ras prie ko prisiknisti jei įmanoma). Þinokit pats dirbu šioje sferoje ir žinau kodėl taip daroma. Ateina "potencialus klientas" ir sako, kad toks pat automobilis kitoje turgaus pusėje stovi 500-600Eu (ar net daugiau) pigiau, o nusipirkęs verkia... Labai svarbu kas važinėjo automobiliu iki jūsų(bent žmogaus tautyė) pvz. italai purvini, flegmatiški ir neatsakingi(tik filmuose italas gražus ir berirūpinantis savimi vyras), vokiečiai punktualūs, tvarkingi ir atsakingi, belgai panašūs į vokiečius. Þinokit ir automobiliai atitinkamai. Dėja pas mus kaina akina žmones ;) aišku yra žmonių, kurie nori gero(o ne "pigaus"), o už gera reikia sumokėti daugiau. patarimas ateičiai: nesiorientuokit interneto kainomis, jos džiūgina akį, bet dažniausiai foto neparoto auto vidaus ;)
T22

bladas

CitataMiroslav parašė:
dėl okių kuriozų su sevrisais pasitikiu tik tech. apžiūra(ten ras prie ko prisiknisti jei įmanoma). Þinokit pats dirbu šioje sferoje ir žinau kodėl taip daroma. Ateina "potencialus klientas" ir sako, kad toks pat automobilis kitoje turgaus pusėje stovi 500-600Eu (ar net daugiau) pigiau, o nusipirkęs verkia... Labai svarbu kas važinėjo automobiliu iki jūsų(bent žmogaus tautyė) pvz. italai purvini, flegmatiški ir neatsakingi(tik filmuose italas gražus ir berirūpinantis savimi vyras), vokiečiai punktualūs, tvarkingi ir atsakingi, belgai panašūs į vokiečius. Þinokit ir automobiliai atitinkamai. Dėja pas mus kaina akina žmones ;) aišku yra žmonių, kurie nori gero(o ne "pigaus"), o už gera reikia sumokėti daugiau. patarimas ateičiai: nesiorientuokit interneto kainomis, jos džiūgina akį, bet dažniausiai foto neparoto auto vidaus ;)
Tarp kitko, fotonuotraukoje metosi daugiau trukumu nei plika akimi. As savo masina radau Autopliuse, tai vidaus nuotraukoje aiskiai matesi aptrintas porankis, o naturoje jis  beveik neaptrintas. Kas liecia tautybes - mano masina parvesta is Vokietijos, Linea Sol komplektacija, mokejau 18000lt,  isvaizda buvo visai nebloga, o tokiu pat metu Verso is Italijos, tik Terra  komplektacijos, kokias 3 savaites Kauno turguje pardavinejo uz 14500 lt. Italiskos masinos vidu ir isore buvo ziauriai purvina, apdraskyta, pradegintomis sedynemis ir pan.

audrius

Gerbiamieji, ne ant masinos reikia pykti:D Pykti reikia ant savo nezinojimo ar nepastabumo. Paskutinius 2 men ieskojau toyota corolla verso D-4D uosviams, tai is 15 auto esamus turguje, autopliuse neradau nei vieno kuri galima butu pirkti tai atveze kolegos is belgijos musta. 2003 5000eur+ 1200 eur remontas zinoma dar plius dirzai, tapalai , padangos  stai tau ir kaina. Nors turguje uz 19000 Lt. galima buvo toki paimt , bet matosi paimsi ir teks pradet pykt ant patikimo auto.Tie patys draugai atveze corolla verso 2006 290 kkm sveikas, kai isvare i turgu spidometras rode 157kkm kai perki dyzeline auto 2002m tikimybe, kad rida 170 kkm 1:1000 Sia istorija noriu pasakyti ,kad neuztenka nusipirkt toyota zenkliuka, reikia ziuret ka perki .
TOYOTA tikrai geras auto.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

horn

Þinokit, pardavėjai irgi ne visada kalti dėl blogo automobilio. Pvz. mano žmona dirba pas savo brolį, kuris mašinas vežioja, tai mums jau rekomenduoja kokią pirkti, kurios būklė geresnė, bet ir tai tokių gendančių pasitaikė, kad nespėdavau remontuoti. Kaip jis pats sako-kas matosi tas matosi, pats jokių chaltūrų nepridaro, bet jei buvęs savininkas neprižiūrėjo mašinos arba pardavė ant ribos, taip ir gaunasi, kad praloši tokią nusipirkęs. O beje jis iš italijos irgi pirkdavo, bet ten tai iš vis kuriozai-perka mašiną, rida 250 t.km, už ją sumoka avansą, o kai atvažiuoja jos pasiimti, spidometras jau būna atsuktas iki 110 t.km. Va tokie tie italai.

Aurimas

Kai perki reik ziuret ne i spidometra, o i serviso knygute!
O jei dar ir kapota atsidarytum, tai pamatytum tiketi tuo ka rodo spidometras ar ne.

Ir 290tkst.km kaip 2006m. auto yra beprotiskai daug.
Dazniausiai 10metu senumo auto rida kaip dyzelio nevirsija 230tkst.jei normaliai vazineta ir priziureta.

FUX

Nei spidometras, nei kas po kapotu ne visada pasako kas is tiesu yra. Pripila medaus ir viskas, kompresija yra, vaziuoja. Manau geriausias variantas pirkti lengvai musta ir taisytis, tada bent jau zinai del ko zmogus ja parduoda.
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

dtinas

baikit tiketi serviso knygutem :D daro jas kas netingi. Turguj dauguma su serviso knygom ;)