Dyzelis tepale (Pradeu pykti ant toyotos)

Pradėjo laurynui, Sausis 09, 2010, 21:49:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

laurynui

Na  jo  laukiu rydienos kaip teismo dienos  ryt parasysiu kas ar dirzas koks ar uzklynijo varikli bet jauciu kad bus kazkas rimto  
Nieko
Nera
Neimanomo

NNZ

Citatafennix parašė:
O man sirdziai malonesnes tos iki mazdaug 95 metu :)

jo man irgi jos patinka ypač 4wd, jei pinigų susitaupysiu tai tokią būtinai pasiimsiu sau iki gyvos galvos...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

laurynui

O mano sirdije tai subarikas   toyota pasirinkau vien del ekonomijos  bet jiai dabar jiai bus uzkales motoras tai net nezinau grausiuos ir grausiu mergicka kuri itakojo toyotos pirkima
Nieko
Nera
Neimanomo

Memelis

Cia net ant auto reikia pykt, o ant zmogiskojo faktoriaus. Vienas pirko, nepamate. Kitas pardave - apgavo. Kokie musu visuomene, tokie ir pardavejai. Vienas pazistamas verciasi auto, turi Kaune turguje aikstele. Senai norejo iseit lauk, savo atidaryt, bet krize sustabde. Pats sako, kad pamaciau, kad kokia naujesne ar geresne masina vis sunkiau darosi parduot, nes visi bijo to turgaus, nepasitiki. Tas nepasitikejimas tik is skaudzios patirties atsiranda...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Edvatronas

Citatalaurynui parašė:
Na  jo  laukiu rydienos kaip teismo dienos  ryt parasysiu kas ar dirzas koks ar uzklynijo varikli bet jauciu kad bus kazkas rimto  
O dirzas keistas buvo?

laurynui

CitataEdvatronas parašė:
Citatalaurynui parašė:
O dirzas keistas buvo?

Jo prie 108 k   dabar jau apie 30k pramynes nuo keitimo  bet maza ka   gal ir dirzas man asm jausmas toks kaip dirzas butu buves
Nieko
Nera
Neimanomo

valdasw

Negalima pykti ant Toyotos:D.Pavažinėkite su Renault tada žinosite ant ko pykti:D.Visas savo mašinas buvau pirkęs turguje ir su visomis vargau(neturiu turbūt laimės:(  ).Picniką išsirinkau Vokietijoje ,,vokiškoje " aikštelėje,atsistojo jis apie 1000lt brangiau ,nei būčiau pirkęs parvežtą turguje,bet per du eksplotacijos metus neinvestavau nei lito ir neseniai pilnai patikrinęs jaučiu ,kad dar tiek važiuosiu( na akumas jau silpsta:().

Edvatronas

Na tai ka "Skrodimas" parode?

laurynui

dar neskrode chirurgai  uzsieme
Nieko
Nera
Neimanomo

horn

Citatafennix parašė:
O man sirdziai malonesnes tos iki mazdaug 95 metu :)
Pritariu. Sakiau, jei maniškė netikėtai apsivoš, tai tokią pačią pirksiu.

Altoyotas

Nu bet jūs čia ir gąsdinatės. Ar taip jau blogi tie Avensiai?
Neturiu aš dar Avensio, bet jau gal metai kaip apie jį svajoju ir jau kaip tai artimiausiu metu ruošiaus pirkimui ir še tau. :( Tokius baisumus rašot. Na aš įsivaizdavau, kad užsienį liaudis pavažinėja su naujom 3 ar 5 metus, nes naujom jiem ir sumos dalį dengia perkant ir vėl perka kitą, dėl to ir parduoda pramynę kokius 120 ar 180 tūkstantukų. O pagal jus tai čia LT atvažiuoja tik taxi su puse mln km. tai kiek ten tų taxų turėtų būt, kad  visos taxi. jau važinėju su 5-ta vakarietiška ir ko tai nesijautė, kad jos būtų gatavai sudrožtos. Gal ir buvo atsukta kokia 50 ar 100 tūkst.km, bet kad daugiau abejoju. Dažniausiai būna šiaip jau daug smulkių įdėjimų reikalaujančios mašinos. Neveikia keletas daviklių, seniai nekeisti tepalai ir filtrai, kiaura granatos guma, suaižėję stabdžių šlangutės, pribaigtos kaladėlės, užrudijęs rankinio trosas, suskilęs koks stikliukas, nubrozdintas bamperis, perdegus kokia panelės lemputė ir pan. Bet, kad būtų kaikas baisaus labai, tai šiaip jau vistiek matytusi manau.

NNZ

CitataAltoyotas parašė:

nebūtinai avenisiai visos naujos mašinos, jau nebetokios patikimos kaip tos pačios, bet senesnės...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Altoyotas

CitataNNZ parašė:
CitataAltoyotas parašė:

nebūtinai avenisiai visos naujos mašinos, jau nebetokios patikimos kaip tos pačios, bet senesnės...
Sako kad taip, bet kaži kiek tame tiesos. Visų pirma tai mes patys pasidarėm labai jau visur nespėjantįs ir lakstantys kaip nuo b.... nutrūkę (yra toks pasakymas). Jei mašiniukai traukia, tai ir lekiam kiek eina. Paskui žiūri, kad auto nėr 100 tūkst. km o jau stumokliai klebatuoja. Pažiūrėkit kiek F-1 iki finišo datraukia su neužkaltais motorais, kiek ralį ir bus aišku kaip reikia važinėt. Prieš kokia 10 o tuo labiau 20 metų taip niekas nevaikė mašinų, tai jos ir laikydavo normaliau. Kitas dalykas gamybos medžiagos, jos iš tikro suprastėjo, nes dėl konkurencijos vis daugiau naudojama blogesnės kokybės pigesnių detalių, kad atpigint savikainą. bet tikėjaus, kad Toyotos dar kokybiškos.

modeliuka

gi pats ponas Toyoda pareiškė, kad Toyotų kokybė suprastėjo.
Modeliuka

Altoyotas

Citatamodeliuka parašė:
gi pats ponas Toyoda pareiškė, kad Toyotų kokybė suprastėjo.
Ar tik ne pigi darbo jėga, tame tarpe ir iš LT bus kalta. Juk lekia liaudis į angliją uždarbiaut. Čia jei kalbant apie Avensį. O Corola tai išvis turkų rinkta jei neklystu, tai kaži ar jie ten neprikiša kokių turkiškų guolių ir pan...:D