Dyzelis tepale (Pradeu pykti ant toyotos)

Pradėjo laurynui, Sausis 09, 2010, 21:49:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Lapkritis 27, 2014, 21:26:23 PM
Tai kiek suprantu jei tepalo daugiau nei reik kompas klaida ismes? Ar blogai supratau.

Taip. Daviklis stovi ant max ir virs max. Kai jau virs max buna, atsiranda ispejimas. Kiek tas +1cm lygio padidejimas pavertus i litrus nenumanau.

Citata iš: toyotad4d Įrašytas Lapkritis 27, 2014, 21:48:44 PM
cia kaip suprantu dyzelis i tepala varo, tuomet tai tik per purkstuku tarpines.....

Taip, dyzelis tepale. Antifrizo nevaro.

Dar klausimas: kas be Egio ir tevo dar vokieciuose buna? Pagalbos reikia su masinos technines apziuros knygele. Nera supildytu duomenu masinos. Reiketu nusiusti i viena autohausa knygute. Gal kazka padeti galetu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

JeMasLT

Pas man dabar irgi tokia problema iskilus su dyzeliu tepale. Blyn.. Kai nusipirkau tai ispyliau net 4l tepalo kol kygis pateko iki max. dabar pravaziavau kokiu 300km ir patikrinau ziuriu virs max.
Pradėsiu nuo purkstuku tarpiniu. jei nepades, varysiu tokvilon. Tik jie vien už diagnostiką 150 - 300LT prašo. Tada paklausinėjau ką jūs pažiūrėsit ko aš nepažiūrėčiau garaže. Tai galima sakyti nieko :) Nu bet iš nevilties nuvešiu jei nepavyks

MindaugasB

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 27, 2014, 22:15:18 PM
Pats supildyk, kame problema?

Man siulo garantini (nemokama) problemos sprendima. Tam reikia knygeles. Techniniu aptarnavimu stampai stovi tiek vokieciu dilerio, tiek Tokvilos, bet nera supildytas pirmas lapas kazkodel. Ten kur masinos duomenys. Tai susipildyt px, bet stampo reikia tam pirmam lape. Jie ta knygute skenuos ir sius i Toyota Motor europos padalini. O dabar status quo ir nieko padaryt negaliu.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ToyotaClub

Citata iš: JeMasLT Įrašytas Lapkritis 27, 2014, 22:21:00 PM
Pas man dabar irgi tokia problema iskilus su dyzeliu tepale. Blyn.. Kai nusipirkau tai ispyliau net 4l tepalo kol kygis pateko iki max. dabar pravaziavau kokiu 300km ir patikrinau ziuriu virs max.
Pradėsiu nuo purkstuku tarpiniu. jei nepades, varysiu tokvilon. Tik jie vien už diagnostiką 150 - 300LT prašo. Tada paklausinėjau ką jūs pažiūrėsit ko aš nepažiūrėčiau garaže. Tai galima sakyti nieko :) Nu bet iš nevilties nuvešiu jei nepavyks

Tai pardave su  problema tikriausiai. Sveikas atvykes i kluba.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

tevas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Lapkritis 27, 2014, 21:58:44 PM

Dar klausimas: kas be Egio ir tevo dar vokieciuose buna? Pagalbos reikia su masinos technines apziuros knygele. Nera supildytu duomenu masinos. Reiketu nusiusti i viena autohausa knygute. Gal kazka padeti galetu.

O kuom mes netinkam :) ?
Mano kaimynai Toyota salonas, apie 1 minute eiti nuo darbo.

kalava

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Lapkritis 27, 2014, 21:16:08 PM
Siaip trumpais atstumais vazinejamas mano Auris, bet keleta kartu vaziavom didesnius nei 15 km atstumus ir skydelyje  issoko "OIL MAINT SOON" ispejimas. Siandien Tokvila pasake, kad tepalo lygis pakilo 1 cm nuo max ribos. Itaria tarpstumokliniu ziedu nusidevejima. Minejo, kad reikia palikti masina kazkur 5-6 val. ir mechanikai ses vaziuoti apie 80-100 km atstuma ir pasijunge kompa duomenis gyvai ziures.

Kazko nedziugina manes tokia informacija. Gal kas patarimu kokiu turit i kuria puse pradeti ziureti? Cia modeliuka sake, kad jai uzteko purkstuku tarpines pasikeisti. Mano purkstukai isimti nebuvo, bet pasitikrinti ar reiketu?

Nu ka, welcome, taip sakant! Jei neklystu,  buvai minejes, kad 100000 km dar taviske nebegus?

Nu ka, genda visos auto, gaila, kad patikimumas nebera gamintojo prioritetas
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

MindaugasB

Citata iš: tevas Įrašytas Lapkritis 28, 2014, 00:13:11 AM
O kuom mes netinkam :) ?
Mano kaimynai Toyota salonas, apie 1 minute eiti nuo darbo.

Tai as ieskau gal kuris nors padetu :) Tokvila sake, kad bet kurio Toyotos salono stampas tinka, svarbu, kad is vokieciu butu. Parasiau PM, pasiderinkim, a? :D

Citata iš: kalava Įrašytas Lapkritis 28, 2014, 08:02:59 AM
Nu ka, welcome, taip sakant! Jei neklystu,  buvai minejes, kad 100000 km dar taviske nebegus?

Dabar kazkas apie 62500 km. Gal truputi daugiau, bet 63 000 km dar neprasuko. Del ridos tikrumo klausimo nera, tikrai nesukineta.

Venza

Citata iš: kalava Įrašytas Lapkritis 28, 2014, 08:02:59 AM

Nu ka, genda visos auto, gaila, kad patikimumas nebera gamintojo prioritetas

O man atrodo,kad tik dyzeliai yra nevyke Toyota,todel ir genda.Kiek vazineju su benzinais,neturiu problemu.
Su Sienna jau 85 000km ivaziavau ir tik viena amortika galini pasikeiciau.Dar stabdziu kaladeliu nesu keites,o su mano vaziavimu,tai labai keista  :think:

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Kad dyzeliai nevyke Toyotu, tai cia aisku. Ir seip dyzeliai skirti ilgiems atstumams, o ne vazinejimui mieste. Jei vasara reikia ~4km kad pasiekti darbine temperatura, tai ziema reikia ~10km. Kol neisiles iki darbines temperaturos, kuro sanaudos didesnes. Ir motorui negerai, nes nepasiekia darbines temperaturos ir greitesnis nusidevejimas. Jau nekalbu apie vazinejima ziema saltame salone.

Corolla06

Kas tiesa, tas ne melas su benzu toyotos vienintelės problemos tepalus, diržus pasikeisti  važiuokle ir stabdžius pakrapštyti, nu dar gal kokį duslintuvą pavirinti (Mėgsta rūdyti gyvatės :D) ir po visų problemų :D :D :D
P.S. jei grandinė stovi sąrašas dar labiau sutrumpėja  :D

ToyotaClub

Tai kas lieka vw konsernas tikriausiai atgal grysti reikia prie golfo :D

Venza

Jokiu budu negrizk prie VW... cia liudna bus  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

MindaugasB

Citata iš: Venza Įrašytas Lapkritis 28, 2014, 13:45:20 PM
Jokiu budu negrizk prie VW... cia liudna bus  :D

Pritariu Venzai :) kas gi daugiau stradalins del visko :) Pasilik su Toyota, pas VW grizti visada spesi.

ToyotaClub

Vyrai ar galima kaltinti. Norejau auto be investiciju pradziai, o cia gavau investicijas ir skolas, ir dar danti atidaviau. Bet cia nieko naujo neturiu rankos ant auto juodai. Arba is salono imti ir galvos nesukti, arba dvirati