Toyota Prius II sąnaudos

Pradėjo kastytis rudokas, Sausis 15, 2016, 20:11:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

bladas

Manau, kad viskas su tavo Priusu gerai, tiesiog buvo vėjuota diena, provėžuotas kelias, tai biškį pamėtė. Jei mašinos netraukia į šonus, tai ir suvedimas yra geras. Aišku, gali pasitikrinti servise pakabą, bus ramiau, tik neišsiduok, kad mašinose nelabai nusimanai, nepulk remontuotis, jei kažką pasiūlys

kastytis rudokas

Citata iš: bladas Įrašytas Sausis 30, 2016, 19:14:57 PM
Manau, kad viskas su tavo Priusu gerai, tiesiog buvo vėjuota diena, provėžuotas kelias, tai biškį pamėtė. Jei mašinos netraukia į šonus, tai ir suvedimas yra geras. Aišku, gali pasitikrinti servise pakabą, bus ramiau, tik neišsiduok, kad mašinose nelabai nusimanai, nepulk remontuotis, jei kažką pasiūlys

Jo, aš to ir bijau, kad paskui ras milijoną "ligų", tik padangas dėl saugumo ir ramybės visgi manau, kad pakeisiu į naujas.

Venza, aš klausiau, nes nelabai žinau, kažkur tiesiog girdėjau... Nes ankstesnėj mašinoj labai nešdavo į kairę pusę, o šita lygiai lygiai važiuoja, tad kiek ir abejojau ar čia suvedimas.

Zaroliz

Citata iš: bladas Įrašytas Sausis 30, 2016, 19:14:57 PM
Manau, kad viskas su tavo Priusu gerai, tiesiog buvo vėjuota diena
Manau tai bus teisingiausia mintis

kastytis rudokas

Šiandien su šeima važiavom Kaunas - Birštonas - Kaunas, vidutinės sąnaudos - 4,1 litro. Važiavimo greitis trąsoj nuo 70 iki 85 km/h kažkur, ždž pagal taisykles.

Dėl ko maloniai nustebau, tai dėl to, kad Prienų miestą abu kartus tiek pirmyn važiuojant tiek grįžtant pavyko pervažiuot vien elektra (naudojant ne EV mode, bet tiesiog palaikant greitį gazo pedalu. Kas keista, kad net ir pradedant važiuojant nuo šviesoforo benzino pagalbos neprireikė), na o Garliavoj tai kelis kartus prie šviesoforo pradedant važiuot įsijungdavo trumpam benzinas.

Nu ir šiaip, turiu mašiną jau beveik mėnesį, tai įspūdžiai tik geriausi kol kas, ir tikiuos, kad neišlįs jokie rimti gedimai, ko vis dar bijau.

PGiedrius

Kreipkis pas gamintoja, jie deklaruoja 4,3 sanaudas! Klausimas, gal zvejys esat ?  :D

Citata iš: kastytis rudokas Įrašytas Vasaris 06, 2016, 19:14:03 PM
Šiandien su šeima važiavom Kaunas - Birštonas - Kaunas, vidutinės sąnaudos - 4,1 litro. Važiavimo greitis trąsoj nuo 70 iki 85 km/h kažkur, ždž pagal taisykles.

Dėl ko maloniai nustebau, tai dėl to, kad Prienų miestą abu kartus tiek pirmyn važiuojant tiek grįžtant pavyko pervažiuot vien elektra (naudojant ne EV mode, bet tiesiog palaikant greitį gazo pedalu. Kas keista, kad net ir pradedant važiuojant nuo šviesoforo benzino pagalbos neprireikė), na o Garliavoj tai kelis kartus prie šviesoforo pradedant važiuot įsijungdavo trumpam benzinas.

Nu ir šiaip, turiu mašiną jau beveik mėnesį, tai įspūdžiai tik geriausi kol kas, ir tikiuos, kad neišlįs jokie rimti gedimai, ko vis dar bijau.

kastytis rudokas

Ne, ne žvejys. Tiesą sakant esu žvejojęs kartą, kai buvau mažas vėlyvą rudenį su tėvu. Neatsimenu kaip, bet įkritau į vandenį ir kažkaip nuo to laiko nesu žvejojęs. Ne todėl, kad įkritau, bet todėl, kad man tieswą sakant pa nuobodu žvejot :D :D

PGiedrius

Del zvejo kitu kampu klausiau, bet tiek to ...  :D

Citata iš: kastytis rudokas Įrašytas Vasaris 06, 2016, 20:10:54 PM
Ne, ne žvejys. Tiesą sakant esu žvejojęs kartą, kai buvau mažas vėlyvą rudenį su tėvu. Neatsimenu kaip, bet įkritau į vandenį ir kažkaip nuo to laiko nesu žvejojęs. Ne todėl, kad įkritau, bet todėl, kad man tieswą sakant pa nuobodu žvejot :D :D

kastytis rudokas

arytis

Bemsas

Citata iš: kastytis rudokas Įrašytas Vasaris 07, 2016, 01:41:22 AM
gal patikslinsit?
Kiekvienas zvejys savo laimiki "gerokai padidina" Paklausk zvejo apie didziausia pagauta zuvi - jam ranku neuzteks parodyti :D. Automobilistai kuro sanaudas "sumazina". Dazniausa kazkaip pavyksta "sumazinti" kuro sanaudas iki mazesniu, nei deklaruoja gamintojas.

PGiedrius

Turejau minti, kad zvejys visada viska "pagrazina" savo naudai  :D :D :D

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 07, 2016, 09:28:16 AM
Kiekvienas zvejys savo laimiki "gerokai padidina" Paklausk zvejo apie didziausia pagauta zuvi - jam ranku neuzteks parodyti :D. Automobilistai kuro sanaudas "sumazina". Dazniausa kazkaip pavyksta "sumazinti" kuro sanaudas iki mazesniu, nei deklaruoja gamintojas.

kastytis rudokas

Nu ne, rašau, kiek rodo kompas.

O važinėju tai manau, kad normaliai. Tas kelias tikrai nėra itin geras ir šiaip - niekur nepriskubėsi.

katana7

Citata iš: kastytis rudokas Įrašytas Vasaris 07, 2016, 15:44:16 PM
Nu ne, rašau, kiek rodo kompas.

O važinėju tai manau, kad normaliai. Tas kelias tikrai nėra itin geras ir šiaip - niekur nepriskubėsi.
svarbu ne kiek kompas rodo, o kokios kuro sąnaudos realios.

mindogasm

Citata iš: kastytis rudokas Įrašytas Vasaris 06, 2016, 19:14:03 PM

Tuo keliu 4.1 tikrai įmanoma padaryti, nes yra pastovus 70km/val greičio ribojimas, o tai leidžia tai padaryti. Pats savaitgali važiavau Kaunas-Panevėžys-Kaunas ir tilpau į 4.8, bet važiavau gal ant 90 vidurkio, vėjas buvo menkas.

O šiaip dar karta Kastyčiui siūlau baigti mėtyti čia iškarpas. Laukiam pilnu kelių bakų rezultatų.

Daynewss

Vasarą važiavom į Vokietiją. Autopilotas 111 km/h, lauko temperatūra buvo 38 laipsniai celsijaus, viduje veikė kondicionierius aut režimu ant ~26 celsijaus. Realios sąnaudos buvo ~5,4. Ne pagal borto kompą, o degalinė, pilnas bakas->degalinė, pilnas bakas.