Toyota Prius II sąnaudos

Pradėjo kastytis rudokas, Sausis 15, 2016, 20:11:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Citata iš: balticam Įrašytas Sausis 28, 2017, 10:56:01 AM
9l tikrai normalu jei ziema. Vasara 1l maziau bus.
Nejuokauk, neris Prius 8l vasara :)

Bemsas

Citata iš: Muhohata Įrašytas Sausis 27, 2017, 22:36:13 PM
galima uz 6000e permodifikuoti truputi ir jum kuro sanaudos jau bus geris :D nes bus 1.5l/100km :D gal kas zinot kas yra taip padares? http://www.jonelis.eu/lt/produktai/plug-in-kit
Nemanau, kad kas Lietuvoje ismestu 6000eur. Ju juk nesugrazinsi, o kad atsipirktu viskas, reikia labai daug vazineti. O daug su ja nevazinesi, nes pakrovimas uzima laiko, o atstumas vaziavimo mazas.

balticam

Citata iš: Gmc Įrašytas Sausis 28, 2017, 11:55:35 AM
Nejuokauk, neris Prius 8l vasara :)

Prius II ris 8l, na nebent vazinesi nuo kalniuku ir skaiciuosi kiekviena centa..Buvau vasara isnuomaves Vilniuje, tai netaupydamas nei kuro, nei masinos vos vos i 8.3l sutilpdavau.

Muhohata

kaip jus pasiekiat tokius skaicius as nesuprantu... vazyneju daug, nes kol kas mano darbas toks, bet man dabar valgo iki 6.5(kompas rodo 6.2), nesu tas taupantis(darbinis kuras), koja sunkia turiu, sildyma visada ant 20(ryte buna ijungiu iki 25 kol pasidaro jau karsta tada sumazinu iki 20). tai arba jus vazynejat 5km ryte, 5km diena ir poto 5km vakare ir del to nepajauciat kad hybridas, nes susila variklis, katalizatorius ir baterija tai jau bunat baige vazuoti arba masinos baterijos pas jus jau mirusios(mano rodo 12.4v nera jau tokia jauna)

slashas

Citata iš: Muhohata Įrašytas Sausis 28, 2017, 20:57:05 PM
kaip jus pasiekiat tokius skaicius as nesuprantu... vazyneju daug, nes kol kas mano darbas toks, bet man dabar valgo iki 6.5(kompas rodo 6.2), nesu tas taupantis(darbinis kuras), koja sunkia turiu, sildyma visada ant 20(ryte buna ijungiu iki 25 kol pasidaro jau karsta tada sumazinu iki 20). tai arba jus vazynejat 5km ryte, 5km diena ir poto 5km vakare ir del to nepajauciat kad hybridas, nes susila variklis, katalizatorius ir baterija tai jau bunat baige vazuoti arba masinos baterijos pas jus jau mirusios(mano rodo 12.4v nera jau tokia jauna)
Daugumos problema čia bus, kad automobilis turbūt lauke stovi, tad hibridinė sistema iškart neveikia kol nepašildo variklis.
Mano prūsas stovi garaže kuriame +5 tai hibridas iškart veikia ir sąnaudos dabar 6.7 ;)
O baterija tikrinama ne visos jos voltažas, o atskirų celių, tarp jų voltažo skirtumo neturi būti 0.3~, jei daugiau tada bėdos.
Tuoj turėsiu techstream galėsiu vilniečiams baterijas pažiūrėti ;)

Muhohata

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 28, 2017, 22:17:36 PM
Daugumos problema čia bus, kad automobilis turbūt lauke stovi, tad hibridinė sistema iškart neveikia kol nepašildo variklis.
Mano prūsas stovi garaže kuriame +5 tai hibridas iškart veikia ir sąnaudos dabar 6.7 ;)
O baterija tikrinama ne visos jos voltažas, o atskirų celių, tarp jų voltažo skirtumo neturi būti 0.3~, jei daugiau tada bėdos.
Tuoj turėsiu techstream galėsiu vilniečiams baterijas pažiūrėti ;)

mano priusas irgi lauke stovi. baterija tikrinau kaip cia kazkas sake kaip ijunkti ta diagnostika per ekraneli, tai ten rode. pranesk kai turesi galimybiu tikrinti normalia baterijas :)

slashas

Citata iš: Muhohata Įrašytas Sausis 29, 2017, 00:50:31 AM
mano priusas irgi lauke stovi. baterija tikrinau kaip cia kazkas sake kaip ijunkti ta diagnostika per ekraneli, tai ten rode. pranesk kai turesi galimybiu tikrinti normalia baterijas :)
Per ekranelį tau rodo mažojo akumo voltažą...

bioparo

galiu pasakyti dabar kiek ryja prius kai ryte 2km vaziuoju ir vakare 2km tai man vidurkis 10 litru :D bet tai belekoks benzinas tiek imtu jei tokiu atstumu ziema varytum :D jei kur toliau islekiu automatiskai vidurkis ziema pasidaro 6-7l

mindogasm

2km ryte ir vakare? Tokius atstumus jau ir kojos galetu iveikti be problemu, hibrido nereiktu.

Citata iš: bioparo Įrašytas Vasaris 02, 2017, 19:30:55 PM
galiu pasakyti dabar kiek ryja prius kai ryte 2km vaziuoju ir vakare 2km tai man vidurkis 10 litru :D bet tai belekoks benzinas tiek imtu jei tokiu atstumu ziema varytum :D jei kur toliau islekiu automatiskai vidurkis ziema pasidaro 6-7l

Henris

Pas mane buna panasus atstumai, tai sanaudis irgi 9-10, jei yra galimybe einu peskom, bet jei reikia baikus nuvezt i ugdymo istaigas ir pasiimt, tai su ju pingvino eisenom visur butu veluojama, del to tenka sest i masina ir vaziuot.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

slashas

Grįžome į praeitų metų rodiklius, 100% mieste, žmona vairuoja :)

Pacman

Na kolegos papasakokite kokios Jusu sanaudos kai atsilo orai? Kiek mieste ir kiek trasoj kuro naudoja?

slashas

Citata iš: Pacman Įrašytas Gegužė 17, 2017, 21:59:00 PM
Na kolegos papasakokite kokios Jusu sanaudos kai atsilo orai? Kiek mieste ir kiek trasoj kuro naudoja?
Mieste viršuje nuotrauka, vilnius - Panevėžys 6.3

sinkleris

Šiandien užsipyliau pilną baką, tai paskaičiavau 5,8 L/100 km, (300 km trasoj, 100 Vilniuje), kompas rodo 5,7 L.

kastytis rudokas

kaip tik buvo proga pažiūrėt sąnaudas, nes nuvažiavau 400 km (100 km uzmiesty greitis iki 90, 300 Kaune) ir pyliau kurą, tai pripyliau  19 litrų su trupučiu. Sakyčiau neblogai.