Toyota Prius II sąnaudos

Pradėjo kastytis rudokas, Sausis 15, 2016, 20:11:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: kastytis rudokas Įrašytas Gegužė 18, 2017, 09:10:33 AM
kaip tik buvo proga pažiūrėt sąnaudas, nes nuvažiavau 400 km (100 km uzmiesty greitis iki 90, 300 Kaune) ir pyliau kurą, tai pripyliau  19 litrų su trupučiu. Sakyčiau neblogai.
Sakyčiau būtų neblogai parašyti vidutines, va tada sakyčiau neblogai :D

kastytis rudokas

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 18, 2017, 09:28:21 AM
Sakyčiau būtų neblogai parašyti vidutines, va tada sakyčiau neblogai :D

O tai nėra, kad iš to išsiskaičiuooja vidutinės 5 litrai nepilni?  (H-)

Šiaip kompas rodo 4,9 bet čia kelių menesių rezultatas, kai buvo šalta drėgna, tai buvo 5.6, bet po kelių ilgų užmiesčio kelionių nukrito iki 4,9.

slashas

Citata iš: kastytis rudokas Įrašytas Gegužė 18, 2017, 09:32:43 AM

Šiaip kompas rodo 4,9 bet čia kelių menesių rezultatas, kai buvo šalta drėgna, tai buvo 5.6, bet po kelių ilgų užmiesčio kelionių nukrito iki 4,9.
Tai labai geros sąnaudos, man trasoje niekaip mažiau 6.2 nebūna, nes dažniausiai važiuoju kur 110-130 leidžiama :) ir vistiek tai yra pakankamai geros sąnaudos benzininiam auto.

balticam

Citata iš: kastytis rudokas Įrašytas Gegužė 18, 2017, 09:32:43 AM

Nepyk, bet cia man is fatastikos filmu..
Turejau nauja Prius 2015 metais, pravazinejau 37k myliu UK, ir vidurkis (tikras) buvo 6.57l/100km Vazineta  50:50 mieste(Manchester)/uzmiestyje.
Tai cia kaip matau LT stebuklingos masinos iseitu....

kastytis rudokas

Nežinau, aš perdaug neišmanau apie mašinas, parašiau kaip yra. 

slashas

Citata iš: balticam Įrašytas Gegužė 18, 2017, 10:35:33 AM
Nepyk, bet cia man is fatastikos filmu..
Turejau nauja Prius 2015 metais, pravazinejau 37k myliu UK, ir vidurkis (tikras) buvo 6.57l/100km Vazineta  50:50 mieste(Manchester)/uzmiestyje.
Tai cia kaip matau LT stebuklingos masinos iseitu....
Pažiūrėk mano nuotrauką, visi km 100% mieste, gal tu spaudi tai ir važiuoji pastoviai maks sūkiais ir neduodi elektrai pasireikšti :) aš esu su "eko" važiavimu ir 4.8 išlaužęs, su šviesomis, magnetola ir kondicionieriumi ;)

balticam

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 18, 2017, 12:48:09 PM
Pažiūrėk mano nuotrauką, visi km 100% mieste, gal tu spaudi tai ir važiuoji pastoviai maks sūkiais ir neduodi elektrai pasireikšti :) aš esu su "eko" važiavimu ir 4.8 išlaužęs, su šviesomis, magnetola ir kondicionieriumi ;)

Mieste kazi kiek neprispausi...ir is viso híbridas mieste maziau ima nei trasoj. O uzmiesty mano greitis irgi proto ribose: 110 ir apie 130 trasoje;
65mph ir 80mph kazkur. Tiesa, kai minu i Lietuva, DE autobame ir 160 isplesiu...

kastytis rudokas

Citata iš: balticam Įrašytas Gegužė 18, 2017, 17:46:23 PM
Mieste kazi kiek neprispausi...ir is viso híbridas mieste maziau ima nei trasoj. O uzmiesty mano greitis irgi proto ribose: 110 ir apie 130 trasoje;
65mph ir 80mph kazkur. Tiesa, kai minu i Lietuva, DE autobame ir 160 isplesiu...

Na, aš važinėju pusantrų metų su Prius, ir man kaip tik, atrodo, kad jis ekonomiškiausias yra užmiestį važiuojant iki 100 km/h, geriausia iš vis 70-80, Kaunas Birštonas kely kažkada nuėmiau odo tai vidurkis buvo kelionės 4,2.

130 km/h, bent jau pas mane tai yra sąnaudos 6-7, jei tikėt kompu, bet šiaip ir jaučias tas galios trūkumas. Na, o daugiausia esu 160 važiavęs, bet tuo metu ekrane rodė kad elektros variklis nuolat veikia su VD varikliu, ir baterija sėdinėjo akyse :D :D sąnaudų momentinių neatsimenu, bet kažkas apie 16-18 buvo :D :D :D

Mieste tai labai priklauso, jei nuolat važiuoji, tai prie gerų norų ir sąlygų pilnai įmanoma išlipt iš 5, bet jei atstumas trumpas, žiemą, tai geriau tada net nematuot.

vy10is

Važinėju į darbą 25 km į priekį, 25 km atgal kasdien. Nuvažiavus 800km vidurkis buvo 4,7l.
Važinėju ekonominiu rėžimu, nesidraskau. Dar pastebėjau, jog sąnaudos priklauso ir nuo kelio dangos.
Pvz. Vilnius-Elektrėnai-Vilnius sąnaudos 4,1.
Vilnius-Alytus-Vilnius 4,8.
Realios kuro sąnaudos be jokių pagražinimų  :-) (y)

balticam

Citata iš: vy10is Įrašytas Gegužė 30, 2017, 10:36:35 AM
Važinėju į darbą 25 km į priekį, 25 km atgal kasdien. Nuvažiavus 800km vidurkis buvo 4,7l.
Važinėju ekonominiu rėžimu, nesidraskau. Dar pastebėjau, jog sąnaudos priklauso ir nuo kelio dangos.

Kertam is poros deziu alaus kad net i 5l/100km tu nesutilpsi vaziuodamas 90km/h greiciu.

vy10is

Citata iš: balticam Įrašytas Gegužė 30, 2017, 12:51:08 PM
Kertam is poros deziu alaus kad net i 5l/100km tu nesutilpsi vaziuodamas 90km/h greiciu.
Galim kirsti iš 5 dėžių, kad tilpsiu :)
Būtent 90km/h ir važiavau Vilnius-Alytus-Vilnius. Kuro sąnaudos lygiai 4.8

slashas

Citata iš: vy10is Įrašytas Gegužė 31, 2017, 08:16:14 AM
Kompas šiek tiek meluoja ;)

Venza

Kiek pastebejau,tai dyzeliams meluoja.Prius rodo gan tiksliai.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

balticam

Citata iš: vy10is Įrašytas Gegužė 31, 2017, 08:16:14 AM

Issukis priimtas - 5 dezes alaus! As atvykstu i LT Birzelio 17. Kompo parodymu neziuresim- matuosim tiksliai rankiniu budu :)))

Solara

Su zmonos priusu vaziavau Vilnius-Kaunas-Vilnius, isvykstant bakas buvo beveik pilnas, griztant atgal, prie Elektrenu teko nupilti is bako apie 3 ltr, nes nebetilpo, prigamino priusas kuro )))
Vat kaip buna )))
P.s
As zvejys ... ))) kaip turbut ir dauguma rasanciu apie kuro sanaudas ))

Citata iš: vy10is Įrašytas Gegužė 30, 2017, 10:36:35 AM