Yaris vidutines kuro sanaudos

Pradėjo beifas, Sausis 15, 2016, 23:00:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ewass

Jei sanaudos kuro nesumazes...varysiu pas rimtus diagnostikus ir tegu galwoja kas kur blogai dirba. Kiek skaiciau tai beda tame gali but, kad oro srauto matuokle arba liambda nedirba kaip reikia...o cia jau reik zinot kaip ji turi dirbt. Kai nesirba ar sugenda wiakaa aisku buna. Klaida ismeta ir ok.
O seip nesu ant tiek mechanikas...kad ardinetis puse masinos..

Ewass

Citata iš: beifas Įrašytas Sausis 15, 2016, 23:00:21 PM
Sveiki, isigyjau Yaris 2005m 1,4 dyzeli (modelis pirmas face liftas) , taciau man nerodo vidutiniu kuro sanaudu, vidutini greiti rodo. Ar as dar permazai nuvaziavau ar cia kaskas sugede? Kiek mazdaug reikia km nuvaziuoti kad pradetu rodyti?
Beje dar norejau paklausti apie Yaris navigacija. Maciau internete kad juose buna nespalvota navigacija tame mazame ekranelyje, kaip zinoti ar ji yra?

Aciu
Kiek skaiciau forume. Dieseliuose sanaudu nerodo. Is navi...jokios naudos....

Ewass

Buvau pas toyotos dileri, paziurejo per kompa, pasikonsultavo,  pakele  prasuko ratus.....ir wiska suverte salciui.....zodziu is pricipo palauksiu kol atsils ir ziuresiu ar sumazes apetitas min 2 litrams/100km.
O daba  kasikiuks...ryja 10...!!!! Kas mano manymu yra daug.

ToyotaClub

Koks variklis? mano sesers yaris 1.0 8-9 valgo, irgi suko kas kaip, bet zinant kaip ji paspausti megsta tai manau normalu. Pats dabar ziuriu yari 1.3 arba 1.6 2, net nesivaizduoju kiek valgys, nes pirma rasti reikia tvarkinga, ir zinoma jei dar rasiu ar busiu cia. Dabar darbui tiesiog reikia greitai.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

izikas

Pas mane 1,3 automatas, pensininko režimu apie 6l. :)

ToyotaClub

Normaliai :) bet zinant trafikus ilgus, daugiau turetu vartoti:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Ewass

Yaris verso 1.3 62kw mechanine deze. Pas mane. Zinai kai su pilnu baku waziuoji..irmirkset lempute pradeda po 360 km....kita savaite nusimato kelione apie 300 km..tycia minsiu su kasiku tuo..bandysiu iki 120 km/h laikyt ramiai...zmona vaziuoja ramiai su juo..

arytis

Su mano vaziavimo 1.3 automatas suvartoja mieste tikriausiai apie 10l. Žmonai gal 8 užtenka.

Ewass

Sveiki, na mano kasikiuks maziau 9 niekaip...raso 9,3-9,8ltr/100km.. realiai panasiai.
Zmona vaziuoja ramiai. 80 % mieste , kamsciu ner bet kalnas...nelabai status.
Jei pravalysiu ta laisvos eigos voztuva, ar pagelebes sumazint sanaudas? Nes kol saltas variklis tai pasokineja apsukos?

slashas

Citata iš: Ewass Įrašytas Balandis 15, 2017, 17:36:01 PM
Sveiki, na mano kasikiuks maziau 9 niekaip...raso 9,3-9,8ltr/100km.. realiai panasiai.
Zmona vaziuoja ramiai. 80 % mieste , kamsciu ner bet kalnas...nelabai status.
Jei pravalysiu ta laisvos eigos voztuva, ar pagelebes sumazint sanaudas? Nes kol saltas variklis tai pasokineja apsukos?
Nepadės kuro sąnaudoms, kamščiu nėra, bet jei vietovė tokia kur greitėji ir stabdai dažnai tai tas pats kas kamštis :)

dalyviz

kaip pas jus krenta kuro rodmenys? nuvaziuota mieste 280km o nukritus tik viena padala, cia jau matuokle ziuret ar taip turi but? yaris 2004m 1,4 dyzelis
Yaris 2004 1.4 D4-D (žmonos) :)
VW Passat B6 2008

Zaroliz

Tai gal pripylei iki kol jau matosi kuras? Ir šiaip pradžioje Pas Toyota's lėčiau krenta kuro rodyklė

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

dalyviz

na reiks daugiau isvazinet ir ziuret kaip ten kas, realiai dar nedaug su ja pravaziavus zmona kad ziuret ka jis ryja ir ka ten rodo.. pirkom buvo viena padala nukritus, tai iki lemputes nuvaziavo kazkur 500km, tai vat ir idomu, nes dabar nuvaziuota vos ne 300km, tai negi pirmos padalos taip ilgai krenta.. realiai jokios naudos tada is tos matuokles kai su dviem padalom nuvaziuoji 500km ir su likusiom 8 padalom dar 500  :think:
Yaris 2004 1.4 D4-D (žmonos) :)
VW Passat B6 2008

Donciuxx

pas mane viena padala nukrenta nuvažiavus apie 100 km.
Pirma padala nukrenta nuvaziavus apie 120 km.
Realiai su pilnu baku nuvaziuoju 500 - 600 km.

Gmc

Aš manau Jūs pamatuokit ne padalom o pilnais bakais ir tuomet viskas bus aišku :)