nerakina galiniu duru

Pradėjo vaidas 02, Sausis 20, 2016, 09:57:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

vaidas 02

Sveiki kolegos,man centrinis nerakina kaires puses galiniu duru.gal kam buve kazkas panasaus?

Bemsas

Uzsala spyna. Atsildyk ir rakins

vaidas 02

ginciavas

Pas toyota neteko girdet, daugiau budinga opeliui, buna luzta nuo lankstimosi laidai, einantis i dureles.

Egis_

greiciausiai teks pacia spyna pasikeist is sroto, neturejes dar toyotos kad butu nusilankste tarpdury laidai.

Bemsas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Sausis 20, 2016, 11:59:41 AM
greiciausiai teks pacia spyna pasikeist is sroto, neturejes dar toyotos kad butu nusilankste tarpdury laidai.

Ir dar galiniu duru kaires puses :D

vaidas 02

As ja kaip pirkau jau nerakino centrinis man tu duru.iki dabar ranka rakinejau,bet dabar jau prireike.

vaidas 02

As girdejau kad reikia keist visa vidine atidarymo rankenele nes ten dazniausia beda buna.ar gali taip but?

kajima

Spyna kainuoja beveik kaip 4 golfo) nematau problemu

vaidas 02

Domejausi srote tai 50 euru.o kiek golfo tai nezinau nedomina

kajima

Galiu per pus pigiau tau padaryt

Egis_

siuskslyne po 15 eur gali rast, einamesnes priekiniu dureliu, galiniu nelabai kam reikia, tad gali dar kaina paderinti.golfo spynos nesunkiai remontuojase, nes dazniausiai problema buna atsoke litavimai synos el.dalyje, pakanka perlituoti.

vibogd

nu blin, ir pas mane tas pats-galines vairuotojo dureles su centriniu nesirakina. Viena diena (pries kokia savaite) negalejau atidarti tu dureliu- pamaciau, kad tas uzrakinimo "liezuvelis" kur viduj yr, neatsoko. Atspaudziau ir atidariau durys. Bet ziuriu, kad neuzrakina centrinis ju.
Tiesa, ne Corolla pas mane, o Avensis.
Burtai, blin. ;-) :xpln:

vaidas 02

Bet kaip suzinot ar paketus dings beda.nes jei ne ta kalta tai nusipirksiu ir metysis.

Egis_

Citata iš: vaidas 02 Įrašytas Sausis 20, 2016, 22:01:34 PM
Bet kaip suzinot ar paketus dings beda.nes jei ne ta kalta tai nusipirksiu ir metysis.
nusiimk apsyfke duru, atsijunk nuo spynos fyske, nuvaziuok i srota, paprasyk kad duotu pasibandyt, nusinesk i masina pasijunk ant savosios fyskes ir ziurek kas vyksta, ar veikia srotine spyna ar ne...Negi taip sunku padaryt jei nemoki patikrinti laidu atbeganciu i duru spynos jungti?