Neveikia stiklų apiplovimas

Pradėjo arytis, Sausis 11, 2010, 12:21:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Sveiki, atšalus orams iškilo tokia problema, kad neveikia stiklų apiplovimas. Skystis normalus -20 laipsnių. Lempų apiplovimas veikia kuo puikiausiai, stiklų (priekinis ir galinis veikia tikriausiai nuo to pačio varikliuko) neveikia. Tik šiek tiek atšyla oras iki kokių -2 laipsnių, pradeda purkšti ir ant stiklų.
Gal kam yra tekę tokią problemą turėti ir ją spręsti?

mmersass

Man irgi ta pati problemele buvo, kai atsalo iki -20, laukiau kol susilo iki 0, tada atitirpo ir supyliau daugiau zieminio, padariau kad butu stipresnis, nes pas mane skiedziamas ir viskas db normaliai ;)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

NNZ

reiškia ten tas iki -20 pasaka tik, arba tu jį užpylei dar ant vasarinio...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

kaktusas

Tai juk jei būtų kas blogai, neveiktų ir kai šilčiau lauke, tik va keista kad žibintų apiplovimas veikia... Gal vasarinio daug buvo likę?
Aš statoilinį susipyliau -20, tai prie -17 bandžiau, veikė B)

arytis

Reikės tokiu atveju kažko rimtesnio pabandyt įpilt. Tiesiog galvojau, gal kokia purkštukų ar dar kažko konstrukcija nelabai tikus ir kur nors papuola vanduo paskui virstantis ledu.

Memelis

Purkstuke esantis ploviklis matomai nugaruoja ir uzsala. Cia ir visa beda. Jeigu ten parasyta - 20, tai pilnai tikiu kad prie tokios temperaturos jis neveikia. Reikia rimtesnio, kokio - 30 ar kito koncentrato dasipilk.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

sharas

na bent jau pas mane kiek pastebejau uzsala purkstukuose, tai uztenka pirstus uzdejus ant purkstuku palaikyt (pasalt) kokia minute ir pradeda purkst.

cu

pas mane su tarnybine škoda ta pati problema. užšalo purkštukai. ir atšildymas su pirštu nepadeda. matyt kažkur giliau, vamzdžiuose užšalo :V

fennix

Citatacu parašė:
pas mane su tarnybine škoda ta pati problema. užšalo purkštukai. ir atšildymas su pirštu nepadeda. matyt kažkur giliau, vamzdžiuose užšalo :V

Nuimi gumele, prie purkstuko ijungi vandens padavima ir suzinai bega ar ne. Jei bega- ilgiau purkstukus sildyk :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Bogey

o kokie pasiulymai "kazka rimtesnio ipilt" ? ir ar pades, nes dabar, manau, skystys susales siurbliuke ir neleidzia jo pravaikyt(neskleidzia jokio garso, bet elektros grandine nenutrukus), kai buvo atsile veike, supyliau -25 bet neuzteko... ar tiesiog laukt siltu oru?ikist i garaza nelabai yra galimybes...

NNZ

tai gal ir varikliukams galas ateina, jei nesisuka. Pas mane kai užšale buvo tai varikliukas sukos tik nebėgo.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Edvatronas

CitataBogey parašė:
o kokie pasiulymai "kazka rimtesnio ipilt" ? ir ar pades, nes dabar, manau, skystys susales siurbliuke ir neleidzia jo pravaikyt(neskleidzia jokio garso, bet elektros grandine nenutrukus), kai buvo atsile veike, supyliau -25 bet neuzteko... ar tiesiog laukt siltu oru?ikist i garaza nelabai yra galimybes...
Jei turi noro pasizaist, gali paemes slangute kokia issisiurbt kiek eina ploviklio per ipylimo anga, tada pripilti karsto vandens, palaukti jei reikia procedura pakartoti gal net kelis kart... tada ispilti vandeni ir susipilti -25 skysti.

Ai ir dar nepamirsti gerai papurksti per purkstukus priekyje ir gale kai atsils, nes gali likti vandens vamzdeliuose, purkstukuose.

Edvatronas

CitataNNZ parašė:
tai gal ir varikliukams galas ateina, jei nesisuka. Pas mane kai užšale buvo tai varikliukas sukos tik nebėgo.
Tai priklausomai kurioje vietoj uzsales... jei uzsales toj vietoj kur stovi varikliukas, tai nesisuks.

fennix

CitataBogey parašė:

nepades niekas rimtesnis... jei siurbliukas nepravaro sistemos tai jis nepakels koncentrato kuris atitirpdytu... pamegink stutelt plaktuku per siurbliuka... nebutinai jis uzsales, kartais elektros varikliai ustringa... neatmetant pvz starterio....
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Bogey

bet dabar kai minusas lauke, o karstas vanduo greiciau uzsala nei saltas tai ar nepasidarysiu meskos paslaugos taip bandydamas atsildyt? gal tikrai issiurbt viska ir kokio spirito ar ko neuzsalancio (degtines gaila butu :D) supilt ?