Neveikia stiklų apiplovimas

Pradėjo arytis, Sausis 11, 2010, 12:21:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

horn

kaktusas, žinok pats apsižioplinau, pripyliau dvigubai daugiau vandens-t.y. ne 1 prie 3, o 1 prie 6( o instrukcijoj tokiu atveju rašo -+0), todėl tas skystis ir užšalo. Supratau tik šiandien, kai pyliau antrą dozę.

Ralfas

gal kas nors galetu pasakyt kiek lirtu skyscio telpa i avensio nuo 2003m bakeli???

Ralfas

gal kas nors galetu pasakyt kiek lirtu skyscio telpa i avensio nuo 2003m bakeli???

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

MindeJ

Tiksliai nepasakysiu, bet tikrai ne 4l. Kazkur bus 7-8l, nes pilu po 5l ir visada supilu visa ir dar nemazai truksta.

mmersass

CitataMindeJ parašė:
Tiksliai nepasakysiu, bet tikrai ne 4l. Kazkur bus 7-8l, nes pilu po 5l ir visada supilu visa ir dar nemazai truksta.
o pas tave yra lempu apiplovimas? tada gali but kad didesne talpa, nes pas mane apiplovimo nera, man net netelpa 5l

Ralfas

na kad ne 4l tai faktas,vakar nusipirkau 4l bakeli supyliau viska ir dar nepanasu buvo kad cia jau artetu prie pabaigos,todel ir klausiu kokia ten to bakelio talpa...

mmersass

CitataRalfas parašė:
na kad ne 4l tai faktas,vakar nusipirkau 4l bakeli supyliau viska ir dar nepanasu buvo kad cia jau artetu prie pabaigos,todel ir klausiu kokia ten to bakelio talpa...
tai gal pas tave yra lempu apiplovimas, tai tada ir talpa bakelio bus didesne :)

Ralfas

Henris

Pas mane irgi gan talpus ir nera lempu apiplovimo, visada irgi pilu po 5 L bet is akies atrodo, kad vos ne tiek dar galeciau supilt. Beje cia pastebejau viena niuansa, yra ziauriai nepatogu be piltuvelio susipilt langu skisti, viskas apsitasko, nes padaryta prie pat sparno, ir is priekio normaliai neina niekur pasikist bakelio is kurio pili, juolab jei jis 5L. Bet bent jau protingai padaryta, kad po tuo apiplovimo bakeliu nera kazkokiu pravodkiu, matosi apacioj asfaltas, ko gero specialiai konstruktoriai zinojo, kad bus prapylimu nemazai :) Su leika tai aisku tokiu problemu nera, bet ja tingiu traukt is bagazniko :) Nors realiai, tai labai retai kada pilu, nes kazkaip protingai padaryta su purkstukais, man praktiskai 5L bakelio uztenka metam. Kai kiti bendradarbiai pila kas 3 menesius, po 5 L, tai idumu jie gal geria ji ;)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

arytis

CitataHenris parašė:
Kai kiti bendradarbiai pila kas 3 menesius, po 5 L, tai idumu jie gal geria ji ;)

Mano bendradarbis pila po 5 litrus kas savaitę :)

MindeJ

Na, pas mane lempu apiplovimas yra, bet kaip Henris sake, pas ji nera. Pas mane, kaip ir pas Henri universalas, o pas mmersass sedanas. Gal pvz apiplovimo bakelio turis skiriasi, ar masina sedanas ar universalas, hecbekas. Pvz sedanui apiplovimo reikia tik ant priekinio lango, o ant universalui ir hecbekui reikia ir ant galinio lango. Gal del to ir skiriasi bakelio dydis. Aisku cia tik mano pamastymai. :) Reiktu ziuret i manual'a, kad tiksliai pasakytum.

mmersass

CitataMindeJ parašė:
Na, pas mane lempu apiplovimas yra, bet kaip Henris sake, pas ji nera. Pas mane, kaip ir pas Henri universalas, o pas mmersass sedanas. Gal pvz apiplovimo bakelio turis skiriasi, ar masina sedanas ar universalas, hecbekas. Pvz sedanui apiplovimo reikia tik ant priekinio lango, o ant universalui ir hecbekui reikia ir ant galinio lango. Gal del to ir skiriasi bakelio dydis. Aisku cia tik mano pamastymai. :) Reiktu ziuret i manual'a, kad tiksliai pasakytum.
pas mane hecbekas ne sedanas :)

MindeJ

Pasirode, kad sedanas, nedazlibinau. :)

bladas

CitataHenris parašė:
 Beje cia pastebejau viena niuansa, yra ziauriai nepatogu be piltuvelio susipilt langu skisti, viskas apsitasko, nes padaryta prie pat sparno, ir is priekio normaliai neina niekur pasikist bakelio is kurio pili, juolab jei jis 5L.  ;)
COROLA VERSO bakelyje yra geltonas plastmasinis ideklas, ji istraukus ir prikabinus prie vidines sparno puses, jis tampa piltuveliu ir susipili skystį be problemų. Gal Avensyje taip pat yra, tik nezinai ir nenaudoji.