Neveikia stiklų apiplovimas

Pradėjo arytis, Sausis 11, 2010, 12:21:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

pas mane atsukus kamsti ir ji isemus prie jo yra pritvirtintas kazkoks plasmasinis vamzdelis toks ilgas, kokiam tikslui jis ten???

Singer

CitataRalfas parašė:
pas mane atsukus kamsti ir ji isemus prie jo yra pritvirtintas kazkoks plasmasinis vamzdelis toks ilgas, kokiam tikslui jis ten???
Čia skysčio lygio matuoklis. Uždarytoje padėtyje užspaudi pirštu skylutę, kuri viduryje dangtelio, laikai užspaudęs ir ištrauki. Ir matai kiek skysčio liko bakelyje ;) .

Ralfas

Donis7

Sveiki. Nekuriant naujos temos norėjau paklausti... Pasikeičiau priekinio stiklo apiplovėjo siurbliuką ir pastebėjau lyg silpniau pradėjo purkšti skystį ant lango. Čia tik sutapimas (o gal mano nepastabumas) ar būna skirtingo galingumo siurbliukų. Bandžiau sukeisti su galinio stiklo (pas mane hedžbekas), bet rezultatas nepasikeitė. Dėl galinio stiklo galvos nesuku, bet priekiniam norėtusi geresnio apipurškimo. Nes važiuojant apie 100 km/h tas "sisiojimas" vos langą pasiekia  :) 

Saulius SSS

O tu pabandyk ta siurbliuka ,kuri pirkai pajungti ,kad purkstu i gala ir matysi ar yra skirtumas. Gal slangutes pasikise ar pyrkstukuose mauro pilna.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Vladas55

As manau reikia paimt ploniausia adata kuri lenda i purkstuka ikist giliau pabaladot ratu ten po to pabandyt ijungti skyscio padavima jeigu pradzioi bus geras spaudimas reiskia purkstukai uzsikimse,veliau gali vel sumazet jeigu ten privaryta nuosedu.

Saulius SSS

Pagalvojau,o gal skiriasi varikliuku skirtu priekiui ir galui galingumas. Juk gale tai viena skylute yra. Ir pucia per ja manyciau silpniau,negu per priekinius purkstukus. Juk zmogui problema prasidejo tik kai jis pakeite varikliuka. Galimas daiktas ,kad priekiui plauti istate galui skirta varikliuka. Uztai ir myza silpnai,nes tas kiekis isbega ne per viena,o per du purkstukus. Teoriskai visai imanomas dalykas.

Donis7

Sveiki. Nekuriant naujos temos norėjau paklausti... Pasikeičiau priekinio stiklo apiplovėjo siurbliuką ir pastebėjau lyg silpniau pradėjo purkšti skystį ant lango. Čia tik sutapimas (o gal mano nepastabumas) ar būna skirtingo galingumo siurbliukų. Bandžiau sukeisti su galinio stiklo (pas mane hedžbekas), bet rezultatas nepasikeitė. Dėl galinio stiklo galvos nesuku, bet priekiniam norėtusi geresnio apipurškimo. Nes važiuojant apie 100 km/h tas "sisiojimas" vos langą pasiekia  :) 

Pasipasakosiu, kaip išspręndžiau tą bėdą. Nebesigilinau į tuos galingumus. Nusipirkau naują siurbliuką (tiko nuo citroeno, atrodo xantia) 27 lt kainavo. Praploviau šlangutes nuo bakelio iki purkštukų, purkštukus namie sąžiningai išmirkiau ir visą brudą iškrapščiau. Viską surinkus dabar purškia kaip reikiant. Žodžiu reikėjo nepatingėti pasiknisti. Ir ačiū už patarimus, kolegos ;)

Saulius SSS

tai taip ir nesuzinosim kas buvo bedos kaltininkas,nes viska tvarkei,keitei kompleksiskai. bus neaisku skiriasi priekinis nuo galinio purkstuko ar ne... :think:

Venza

Toyota abu langu plovimo varikliukai vienodi.Didesnis ir galingesnis tik zibintu plovimo varikliukas.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donis7

Kaip atrodo ir koks yra žibintų apiplovimo siurbliukas net nežinau, nes pas mane tokio daikto nėra :) Kažkokios info dėl priekinio ir galinio apiplovimo siurbliukų galingumo niekur neradau (nei intere, nei detalių parduotuvėje). Šlangutės pas mane sudėtos permatomos ir buvo švarios. Tai sakykim, kad bėda buvo purkštukai. Bet gal ateityje čia išlys daugiau info apie tuos siurbliukus.  :)

Vladas55

Aisku galinio purkstuko spaudimas bus siek tiek mazesnis,nes zarna i gala eina ilgesne nuo to sumazeja spaudimas,siurbliui reikia daugiau jegos prastumt skysti o priekyje 2 purkstukai zymiai mazesnis pasipriesinimas.

Donis7

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Vasaris 15, 2014, 21:10:57 PM
Aisku galinio purkstuko spaudimas bus siek tiek mazesnis,nes zarna i gala eina ilgesne nuo to sumazeja spaudimas,siurbliui reikia daugiau jegos prastumt skysti o priekyje 2 purkstukai zymiai mazesnis pasipriesinimas.
Teisingai mąstai dėl žarnelių ilgio ir spaudimo, bet tai neatsako į klausimą "ar skiriasi siurbliukų galingumas?" :) Kiek supratau, jie vienodi (priekiui ir galui). Tik pasak Venza skiriasi žibintų nuo langų.

Vladas55

As manau vienodi,koks tikslas daryt skirtingo galingumo.