Neveikia stiklų apiplovimas

Pradėjo arytis, Sausis 11, 2010, 12:21:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

naujos temos nekuriant... nepamenu kaip buvo anksčiau, bet dabar galinio stiklo apiplovimo, pasukus rankenėle, reikia kokias 3 sek. palaukti. Kaip tai nelabai patogu...Toks įspūdis, kad visas skystis iš vamzdelių subėga atgal į bakelį. Gal sakau koks atbulinis vožtuvas pastrigęs? Juk priekinio stiklo apiplovimas suveikia akimirksniu.
Ačiū žinantiems...

Donis7

Pas mane tas pats. Matyt skystis kol iki purkštuko nubėga ir užtrunka porą sek.

Vladas55

Ir pas mane tas pats,kai nesinaudoji skystis kazkiek nubega atgal o kai ijungi reikia laiko kad susidarytu spaudimas.

vitiok

kiek turejau masinu niekur galinis apiplovimas neveike ne isimtis ir sis avensis,ziuriu i tai normalei :)

Bemsas

Priekiniose purkstukuose stovi imontuoti atgaliniai voztuvai, kad nenubegtu skystis. Galinis purkstukas neturi voztuvo. Bet kas nori gali pastatyti, maciau kazkur pardavime.

barzda

...tobula būtų galinis vožtuvas ir dar normalus purkštukas... nes pas mane tai srovele bėga, o ne purškia...   

Venza

I pirma pasitaikiusi lauzyna uzsuk kur Toyotas ardo ir nusipirksi uz koki 10lt  :) .Man atrodo daugelio modeliu bus tokie pat purkstukai,o voztuveliai tai 100% vienodi.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Vladas55

Pas mane anksciau Mazdoi checbeke bakelis buvo bakazinei tai purske is karto ir truputi didesnis spaudimas buvo.Avensyje toli bakelis ilga zarna sumazeja spaudimas,man atrodo pilnai uztenka to spaudimo,nureguliuota tiksliai kur reikia purskia.

Vladas55

Tai gal pas tave purkstukas ar zarna uzsikimse reikia pravalyt o tai nupirksi nauja bus tas pats.Atbulinis voztuvas neblogai butu.

barzda

o tai pas jus galinis purškia? nes pas mane tai srovele bėga...

MindaugasB

Citata iš: barzda Įrašytas Vasaris 20, 2014, 09:10:47 AM
o tai pas jus galinis purškia? nes pas mane tai srovele bėga...

Man ant hecbeko galinio stiklo irgi tokia myzancio katino srovele bega nuo virsaus.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Donis7

Dėl mažo kampo tarp purkštuko ir stiklo taip ir atrodo, kad vos vos sysioja, nes purkštuko galiukas labai žemai nuleistas. Bandžiau purkštuko galiuką pakelti aukštyn, tai pakėlus purškia gan stipriai ir toli, bet tada ant stiklo jau nebepataiko :)

barzda

...bet ten prie jo prieit tai eik tu sau... nuleidau rankas...:) ... o kur reikia atbulini statyt, jei sugalvosiu...?

Venza

Atbulini reikia zemai statyt,geriausia netoli varikliuko ant slangutes.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Vladas55

Man ne karto purskimo problemu nebuvo,kokie ten atbuliniai voztuvai stovi mechaniniai ar elektromagnetiniai?