Xenon apiplovimas

Pradėjo Gycas, Sausis 25, 2016, 20:39:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gycas

Sveiki. Avensis 2007m. kaip uždaryt xenon apiplovimą automatiškai? Nes niekur nerandu. Nes dabar išlenda apiplovimas, apiplauna viskas ok, bet norint kad atgal sulystu tai su ranka suspaudi suspaudi. o patys automatiškai nesulenda..

Bemsas

Tai automatiskai ir turi uzsidaryti. Nupurskia ir uzsidaro. Gal bamperis kazkaip kreivai stovi?

Gycas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 25, 2016, 21:55:00 PM
Tai automatiskai ir turi uzsidaryti. Nupurskia ir uzsidaro. Gal bamperis kazkaip kreivai stovi?
kaip ir viskas gerai su bamperiu. o automatiškai pas mane neužsidaro, nupurškia ir stovi išlindę..

Kiesiukas

Pas mane taip pat vienas sunkiai sulenda, reikia ranka prideti kartais, bet galvoju kad ziema paprasciausiai purvo papuola ir sunkiau vaiksto. Dideles problemos nematau, tik kad visad patikrint islipus nepamirst reikia, kad koks begedis nenuspirtu.
Kvailys, pripažinęs, kad yra kvailys, jau nebe kvailys...

Gycas

Citata iš: Kiesiukas Įrašytas Sausis 26, 2016, 15:52:33 PM
Pas mane taip pat vienas sunkiai sulenda, reikia ranka prideti kartais, bet galvoju kad ziema paprasciausiai purvo papuola ir sunkiau vaiksto. Dideles problemos nematau, tik kad visad patikrint islipus nepamirst reikia, kad koks begedis nenuspirtu.
Didelės problemos nematau ir aš, bet kaskart su ranka sustuminėt tai biški erzina:)

kapsis

tai labiau aktualu ziema, pas mane irgi ziema vienas pusiau islindes buna, bet vasara dazniausiai sulenda, labai  reatais atvejais reikia sustumt....

Gycas

Citata iš: kapsis Įrašytas Sausis 26, 2016, 19:07:51 PM
tai labiau aktualu ziema, pas mane irgi ziema vienas pusiau islindes buna, bet vasara dazniausiai sulenda, labai  reatais atvejais reikia sustumt....
supranti, aš problemos neieškočiau jeigu pas mane vasarą užsidarytų patys ir viskas būtų gerai, bet ir vasarą tas pats buvo. Išvada, kad orai čia nekalti.
reikia problemos kitur ieškot. :)

Bemsas

Kaip suprantu ten spyruokle stovi, kuri traukia ta purkstuka atgal. Kai purski, tai nuo slegio jis pakyla. Turetu pats ir nusileisti.

Gycas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 26, 2016, 22:00:54 PM
Kaip suprantu ten spyruokle stovi, kuri traukia ta purkstuka atgal. Kai purski, tai nuo slegio jis pakyla. Turetu pats ir nusileisti.
reiktų ardyt bamperį ir žiūrėt? :)