Toyota avensis verso 2,0 85kw D4d sankaba

Pradėjo Sunty, Sausis 28, 2016, 18:49:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Ta prasme tu is uk nori uzsisakyti? Ne vietoje ieskai.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Laisvidas

Siaip avensi verso jau stovi vienmasis smagratis... Tai kam ji keist?

Linus

Mano žiniomis, Toyota avensis verso dyzeliniame stovi dvimasis, nes pas mane pati pradeda po truputi barsketi. Tai patvirtino ir servise. Ir pas pazistama yra toks pats avensis verso dyzelinis, irgi yra garsas, sake kad dvimasis. Kiek klausiau meistru, pas kuriuos tvarkausi masina, tai sake kad benzininiame stovi vienmasis, o dyzelyje dvimasis. Gal vis delto yra kas forume, kur tiksliai zino ir gali pasakyti kaip yra, o ne is nuogirdu ???

TYRAN

Laisvidas

Mano ziniomis vienmasis , pamenu net  forumietis dejosi i t25 smagrati is avensio verso. Smagracio kodas: 13405-27010

TYRAN

Daug kas dedasi vienmasius vietoj dvimasių.

Laisvidas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Sausis 30, 2016, 15:36:36 PM
Daug kas dedasi vienmasius vietoj dvimasių.

Tai dejosi deveta avensio verso smagrati nes jis yra vienmasis. toyodiy.com isivesk kebulo numeri pamatysi jog vienmasis

Sunty

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Sausis 29, 2016, 15:25:51 PM
Ta prasme tu is uk nori uzsisakyti? Ne vietoje ieskai.
Ne, nenoriu is UK, tesiog užsiregistravau blueprint puslapyje, suvedziau savo auto parametrus ir išmetė tokius daiktus. Ar ant nuotraukos vienmasis ar dvimasis smagratis?

ToyotaClub

Sunty

Sunty

ToyotaClub

Sunty

kajima

Kam ji keist?  Cia paprastas metalo gabalas.  Tavo sankaba buksuoja del disko ne del smagracio. Jei pas tave nebilda o buksuoja tai keisk diska su diskatorium ir isminamaji guoli nes smagratis bus vienmasis

TYRAN

Gerb. specai, kurie yra realiai susidūrę ar tvarkę ir keitę Avensis Verso smagračius: koks vis dėl to yra gimtasis? Vienmasis ar dvimasis? Nes jau ir aš susipainiojau.