Stabdžių diskai ir kaladės - kokius rinktis.

Pradėjo bebras3, Kovas 03, 2012, 15:49:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Atex

Citata iš: tadusia Įrašytas Sausis 22, 2015, 12:23:22 PM
Sauliau, gal gali numest nuoroda kaip tas stabdziu cilindro suspaudimo raktas atrodo, dekui :) As tikiu, kad viskas ten turetu but paprasta, tik pirmam kartui reiketu nusiteikt pasikrust prie tu kaladeliu, ir nepabijot susitept ranku :) O butent del pastarosios priezasties, manau, daznas tokius darbus palieka servisams.
Gali būti, kad reiks ne paprasto suspaudėjo, kuris tik suspaudžia, o tokio suspaudėjo, kuris sukant spaudžia. Ieškant tokio suspaudėjo reiktų išsirinkti tokį, kuris gali spausti sukant ir į kairę, ir į dešinę.
Bent pas mane (variklis 2AD-FHV) būtent tokio suspaudėjo reikėjo. Su paprastu suspaudėju nepavyko suspaust.
ATmosphères EXplosives

sinkleris

Citata iš: MaXas Įrašytas Sausis 22, 2015, 12:34:09 PM
tadusia, jei nera didelio noro, ir nekisk pats nagu, zinoma nera ten sudetinga, bet jei visi ir keistusitai ka servizai veiktu :D

Viskas gerai jei suporto varžtai atsisuka lengvai, o jei prikepa Amen juze, pas mano Espace priekinis buvo užkepęs tai mačiau kaip servize pi...s ir kaitino lietlempe ir kalė, nu bet atsuko, o jei taip savo rankom numelžtum tą varžtą ar užlauštum, tai jaučiu visos stupicos reiktų ieškot su suportu. Taip gerai -kol viska gerai ;)

Saulius SSS

Viskas puiku jei susispaudžia rankomis. Raktas atrodo taip
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=390793195286&alt=web
Kaip rašiau,keičiau tik priekines 2.2 avensiui 06m. Cilindras nesukamas,o suspaudžiamas.Tai kol kaimynas nuėmė kitos pusės ratą,aš jau buvau pirmą pusę  pakeitęs ☺.  Ten tereikia atsukti tik vieną viršutinį varžtą. Atversti žemyn suportą ir vėl viską sudėti. Youtubėj pilna mokomosios medžiagos. Nebijokit,nieko ten sudėtingo nėra ,kaip galima įsivaizduoti.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Vladas55

Ir pas mane laisvai cilindras nusispaude,bet kai turejau senesni automobili buvo daugiau problemu suspaust.Senukuose yra pardavime taip vadinama liaudyje strupcina suspaudimui.Geriau pirkt vidutinio dydzio ne pacia maziausia,galingesne yra,patogiau dirbt.

Niurkt

Reikia turėt vietą kur keist pačiam :D Kieme nekeisi juk + laiko klausimas ir dar galimybė kuriam nors etape keičiant sufeilint, va todėl žmonėms ir tenka rinktis servisus :) Daug ką pačiam galima, daug žinau kas telefam ekranus patys keičiasi iš kinų, tik vieni poto moka dvigubai, kiti išmeta telefoną o tretiem viskas normaliai :D
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Bemsas

Servise irgi gali tau taip pridaryti.... Duos studentui keisti kalades, o jis nekarto to nedares. Taip daznai buna.

Donis7

Kaladėles daugiabučio kieme per valandą pasikeičiau. Tiesa ne dabartiniam avensiui, bet buvusiai auto. :)

Ivo9

Sveiki, panaršęs susidariau vaizdą, kad aukso viduriukas yra TRW produkcija. Gal kažkas gali pasiūlyti (priekinius ir galinius diskus bei kaladėles) už patrauklesnę kainą nei pardėse ar internete? Auto: Corolla Verso 2008 2,2D4D, 100KW. Ačiū.

auraend

Sveiki, sugedo mano Toyotos stabdžiai . Gal kas žinote kiek kainuotų stabdžių stiprintuvas? Toyota Yaris 2003m.

bladas

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Spalis 30, 2015, 15:56:08 PM
Sveiki, panaršęs susidariau vaizdą, kad aukso viduriukas yra TRW produkcija. Gal kažkas gali pasiūlyti (priekinius ir galinius diskus bei kaladėles) už patrauklesnę kainą nei pardėse ar internete? Auto: Corolla Verso 2008 2,2D4D, 100KW. Ačiū.

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,5723.msg123911.html#msg123911

ToyotaClub

Citata iš: auraend Įrašytas Kovas 07, 2016, 14:19:37 PM
Sveiki, sugedo mano Toyotos stabdžiai . Gal kas žinote kiek kainuotų stabdžių stiprintuvas? Toyota Yaris 2003m.

Apie koki cia stiprintuva kalba eina?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Artūras Alytus

Sveiki. Domina Priekiniai diskai Toyota Avensis 2001 d4d. Noriu pats nusipirkti dfiskus, bet siulo dvieju ismatavimu. Gal žinote išmatavimus ? skersmuo,storis.  https://www.autodoc.lt/autodalys/stabdziue_diskas-10132/toyota/avensis/avensis-liftback-t22/14105-2-0-d-4d-cdt220?parameter%5B100%5D=VA&sort_supplier%5B%5D=trw

continuity

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Rugsėjis 19, 2017, 16:56:00 PM
Sveiki. Domina Priekiniai diskai Toyota Avensis 2001 d4d. Noriu pats nusipirkti dfiskus, bet siulo dvieju ismatavimu. Gal žinote išmatavimus ? skersmuo,storis.  https://www.autodoc.lt/autodalys/stabdziue_diskas-10132/toyota/avensis/avensis-liftback-t22/14105-2-0-d-4d-cdt220?parameter%5B100%5D=VA&sort_supplier%5B%5D=trw
Ar pavyko issiaiskinti, kurie ismatavimai tinka?
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.