Kuro bakas

Pradėjo MaNtz, Vasaris 01, 2016, 20:06:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

MaNtz

Sveiki,

D4D 2006 m. Toks vaizdas, kad stipriai bakas mažėja ir rodo nenormalias sąnaudas. Pilnu baku apskaičiuoja pagal vidurkį ~400-500 km galima nulėkt. Mirksėjo paskutinė padala, užpylus 12 l kuro vėl rodo pusę bako.

Čia taip turi būti ar problema su kokiais nors davikliais?

robertas1993

Kiek ilgai vazinejai su mirksiancia lempute? :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Leisk paklausti o kiek pagal tave turetu rodyti supylus tik 12 litru i 42 litru baka kuro?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

rolikas

Viskas gerai. Panašiai ir turi būt.

MaNtz

nedaug važinėjau su mirksinčia. iškart į degalinę. 12 litrų supylys kažin ar pusę bako turi rodyt, jei bakas yra 42 litrų. Nu man keistai didokos kuro sąnaudos atrodo kaip su didesne įprasta mašina važiuojant.

Čia turėtų būt max 5,5 mišrių sąnaudų pagal mane.

Tai mirksinti lemputė ką čia reiškia? Kad liko dar ~100 km nuvažiuot? Nes per greit bakas tikrai baigiasi. Kompas atrodo, kad pievas rodo su vidurkiu.

ToyotaClub

Tai kiek nuvaziuoji su pilnu baku, kompas pieno riebuma gali rodyti.

MaNtz

tai va dabar galvoju tokį faktinį eksperimentą pasiskaičiuot ir patikrint ar pieno riebumą rodo ar ne.

tai kokios turėtų būt faktinės sąnaudos? prieš tai mačiau senesnėj temoj, kad vienas rašė apie 6 l ir jau skundėsi, kad daug suryja. Pagal gamintojo nurodymus 5,4 mieste. Aišku čia gali sakyt, kad laboratorinėm sąlygom nustatyta ir t.t., bet miesto vidurky kompas rodo 7 l.., užmiesty kompas rodė 4,5 l.

Kiek pas jus?

Po faktinio eksperimento palyginsiu vidurkį, jei grybaus reikės gal kokią diagnostiką pasidaryti.

ToyotaClub

Negaliu pasakyti apie 2 yario kuro sanaudas, pas mane 1, galiu tik pasakyti ka deklaruoja gamintojas. Cia reiktu klausti kas turi 2 yari butent.

RDeEsser

Aš kiek pastebėjau ant savo,tai žiemą sąnaudos didesnės kokiu 1l nei vasarą.Sunku pasakyt tikslią priežastį to,nes tarkim dabar ne visai žiema ir palyginus gan šilta,tad per pusnis važiuoti nereikia,bet kompas rodo daugiau,o ir pats matau kad bakas greičiau tuštėja.Spėju kad kuro sąnaudas gali įtakoti ir žieminis kuras,kuris paprastai yra skystesnis ir gerokai landesnis,tad tokio kuro matyt daugiau ir reikia. :)
E

Bemsas

Variklis ima maziau kuro tada, kai isyla iki darbines temperaturos. Vasara darbine temperatura pasiekiama zymiai greiciau.

rolikas

Sia ziema, mieste, beveik pensininko rezimu vos i 6l  itelpu.

bladas

Čia per kurį šios žiemos mėnesį - sausį ar vasarį?

rolikas

Berods sausi, kada saltukas spustelejo. Plius - trumpais atstumais tenka vazinet, variklis pilnai neuzsyla.