Dėl borto kompiuterio

Pradėjo Popilas, Vasaris 03, 2016, 12:19:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Popilas

Sveiki, ieškojau ieškojau bet neradau temos apie borto kompiuterio nuresetinima, (gal prastai ieškojau :D) palaikius mygtuką antvairo nuresetina tik kilometrus kiek nuvazeves nuo už kūrimo . aš noriu nuresetint kuro rodmenis kur rodo /100km .ačiū :)

vytska

Tai kai jungineji tuos visus parodymus (važiavimo laikas, vidutinis greitis, vidutinės kuro sąnaudos ir pan.), tai kiekvieną jų (pvz, kuro sąnaudas) įjungęs,dar kartą spaudi  ir palaikai kelias sekundes tą mygtuką, kuriuo junginėji šiuos parodymus ir turi nusiresetinti  atitinkamas parodymas.
vytska

Popilas

Citata iš: vytska Įrašytas Vasaris 03, 2016, 12:33:06 PM
Tai kai jungineji tuos visus parodymus (važiavimo laikas, vidutinis greitis, vidutinės kuro sąnaudos ir pan.), tai kiekvieną jų (pvz, kuro sąnaudas) įjungęs,dar kartą spaudi  ir palaikai kelias sekundes tą mygtuką, kuriuo junginėji šiuos parodymus ir turi nusiresetinti  atitinkamas parodymas.
Tai va kad kaip pasirinko kuro sąnaudos ir laikai mygtuką iškart prasoka o vid. Greitį ir paskutinį važiavimą išėjo nuresetint o kuro sąnaudų neiseina
2004 metai

vytska

Tada nežinau, o gal netyčia norit nuresetinti momentines sąnaudas (šitos gal nenuresetina, nebandžiau)? nes yra momentinės sąnaudos ir yra vidutinės kuro sąnaudos?
vytska

Popilas

Aš norėčiau kur 100km rodo tai vidutines čia arba visą pilnai nunulint ,  bandžiau viską nuresetint tai neišėjo tik kiek liko km nuvažiuoti (jos gal ir nesinulina ) 100km kuro suvartojimą ir kiek ima kuro važiuojant. Dar gal pabandysiu ratuką paspausti ir tada palaikyti mygtuką ant vairo. Paspaudus ratuka dar kažkokį rodmenys atsiranda

vytska

Nu velnias žino, turėtų nusinulint (palaikius DISP mygtuką),jei negaila kitų parodymų  :) , tai bandyk nulint viską.
vytska

Shelby-

Geriausiai nunulina kuro užpylimas :D. Pradžioje ir aš prieš 4m tokiais niekais užsiimdavau. Dabar bortas pas mane išjungtas :D Ir tai jums ten rodys gerokai mažiau nei iš tikrųjų geria. Geriausia matuoti nuo bako iki bako.
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

Zaroliz

Jei ne kuro užpilimas, dar gali padėti akumuliatoriaus atjungimas arba labai staigiai pajudėti iš vietos :-)

vytska

Aha, kompiuterio vidutinės sąnaudos tai manau šiaip tik maždaug pažiūrėt kuro sanaudas, jei jau tiksliai tai tik rankiniu būdu: užpylei pilną baką, pavažinėjai, vėl užpylei pilną ir tada jau paskaičiuoti kiek l/100km.
vytska

Popilas

Nes pirkau tai rodė 7.4/100km gryzau 70km nukrito trasoje 6.4/100km dabar rodo 9.2/100km mieste :D tai norėjau nusinulint . pas uošvį avensi 2007 metų tai borto kompas skydelį tai pas ji palaikai ir nusiresetino o pas manė neina :)

bladas

Nuimk akumo klemą kelioms minutėms, viskas nusiresetins : visi kompo rodmenys, radijo stotys, laikrodis, panelės apšviestumas

vytska

Reikėjo ir likti užmiesty :D - būtų sąnaudos mažos, pats kaltas :-] . Mano avensis 2006 pabaigos tai irgi parodymai skydelį tai aš pagal save ir rašiau, tavo kaip matau 2004 m, tai gal kitaip nusinulina.
vytska

Popilas

Na savaitgalį pabandysiu, buvau diagnostikoje snd tai purkštukai LB gerai visi iš ribų neiseja siurblį tikrina vsk OK egr turbina sakė idealu viskas , galvojau gal purkštukai bus  dėl sąnaudų tokių, mačiau skelbimuose kas pardavinėja avensius tai pas kitus rodo 10, 11 /100km bet pas kitus ir 6_7/100km

Donis7

Kiek pamenu, buvo kažkurioje temoje apie tai parašyta...ir jei atmintis neapgauna, tai tik po facelifto borto kompo duomenis galima nunulinti, iki facelifto tokios funkcijos nėra.

ketvirtasis

Citata iš: Popilas Įrašytas Vasaris 03, 2016, 13:42:41 PM
Na savaitgalį pabandysiu, buvau diagnostikoje snd tai purkštukai LB gerai visi iš ribų neiseja siurblį tikrina vsk OK egr turbina sakė idealu viskas , galvojau gal purkštukai bus  dėl sąnaudų tokių, mačiau skelbimuose kas pardavinėja avensius tai pas kitus rodo 10, 11 /100km bet pas kitus ir 6_7/100km
EGR-ą parodė tai nauja, nebent kaip pats vožtuvas tai gal ir sutikčiau. Pačio EGR-o būklę gali matyti tik išsiardęs, o tenais  (wow) (wow) (wow) (wow)