Problema. Dega TRC VSC ir geltona variklio lemputes

Pradėjo gizas, Sausis 20, 2010, 19:14:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

gizas

pas mane tos lempues uzsidege iskart kai tiktai stipriau  pasalo,bet nuvares y autotoja ir patikrinus kompu nieko jie blogo nerado ir tik tipo isjunge tas lemputes,bet pavazinejus kazkiek vel uzsidege tada vel nuvariau pas juos,jie vel ta paty pasake ir sake tipo nieko cia tokio,bet man neramu kazkaip nes ryte uzsikures ,pasildes motora isriedu ir tada kokia pora kartu pasidaro taip,kad visai nereguoja y gazo pedala,bet uzgesinus ir vel uzkurus viskas ok.gal kas parekomenduotu rimta dyzelista kaune nes toj autotojoj man atrodo nerimta ir uzmaskuota tipo siuolaikiniu europiniu servisu,rupinimosi klijentais, o is tikro  tesugeba tepala,antifryza ir padangas keist:@

audrius

pabandyk patikrint ar nesibaigineja priekines stabdziu kalades, tada bandyk gesinti nuemes pora minuciu pliuso klema. TRC ir VSC nieko bendro su dyzelistais neturi, reikia elektriku.  Jei nepades, prie ratu daviklius bandyt pravalyt gal uzsinese. Jei nepades nebezinau ka daryt.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

gizas

kaip gali but susije kaladeles ir ekseleratoriaus atsijungimas:o

audrius

labai paprasta ,baigesi kalades duoda signala, kad avarinis rezimas nes vaziuoti toliau pavojinga, o kai jungia avarini rezima atsijungia stabilumo bei traukos kontrole.B) Bet tai tik viena is daugelio priezasciu. Jei dar ismeta ir variklio checka tada gali buti ir liamdu ir kataliziko ir t.t problemos kurios ijungia avarine rezima, atjungia trc, vsc sistemas kas pasireiskia variklio netrauka tuo labiau, kad pas tave d-cat tai stovi ir DPF o tada ir spec tepalas ir tobulas kuras butini ir viskas tik del ekologijos, bet tas problemas butu uzfiksave tokviloje.

gizas

dekui uz issamius paaiskinimus;),bet jei jau taip kazkas butu ta linkme tai tas avarinis rezimas atjungtu kas kazkiek laiko ir veliau, o ne tik kol ysyla motoras ir seip jei neatjungtu kol neysiles iki darbines temp tai jokiu nesamoniu su trauka nera kaip trauke taip ir traukia ir kuras tik statoilo,nu bet va su liamdu tai manau gali but susija teks pasiziuret rimciau.kur dar galima pastatyt ant kompo kaune iskyrus autotoja gal kas zino

audrius

na su toyotos diagnostika manau nieko geriau nerasi kaip autotoja, bet tai nereiskia, kad ten reikia ir remonta atlikinet

ketvirtasis

Paskambik man, berots galiu padėti. bent ligą sužinosi

gizas

as ketvirtasis dabar uzsienyje komandiruotej tai jei gali tai parasyk man y e.mail ceplinskas@gmail.com kaip ten kas ir kaip nes nekantrauju susizon;). aciu

Marazikas

Sveiki,
maniskiui Avensiui kaip tik nutiko identiska problema kaip ir gizui. Labai idomu butu suzinoti ka pavyko issiaiskinti ir kokio velnios tie visi trys indikatoriai uzsidege? Is anksto aciu uz atsakymus

arytis

Na ir pas mane tos trys lempačkos dega, bet nesijungia serviso režimas, gal todėl, kad su pakaitinimo žvakėm bėdą turiu

Kestutis777

He he he... :))) Linksmuju lempuciu klubas :D Na, prisipazinkit, kas cia per ciudas, tos 3 kartu uzsidegusios lemputes? :)) Kati prisijugiau prie jusu burio ;) Degu kaip Kaledine eglute :)

arytis

Issisprende lempuciu problema. Pries menesi pakeiciau 2 blogas zvakes i naujas. Pradejo degt lemputes. Praita savaite pasikeiciau ir likusias 2 zvakes, nors jos ir geros buvo. Tiesiog skirtinga varza buvo ir kompas nelabai surpato kame reikalas. O lemputes pacios uzgeso.

dtinas

CitataKestutis777 parašė:
He he he... :))) Linksmuju lempuciu klubas :D Na, prisipazinkit, kas cia per ciudas, tos 3 kartu uzsidegusios lemputes? :)) Kati prisijugiau prie jusu burio ;) Degu kaip Kaledine eglute :)

chipas sudroze varikli :D

kaktusas

Nu galvojau vaidenasi, bet visiškai vienodos dvi temos pasirodo, kažkas nedamato...

Marazikas

Citataarytis parašė:
Issisprende lempuciu problema. Pries menesi pakeiciau 2 blogas zvakes i naujas. Pradejo degt lemputes. Praita savaite pasikeiciau ir likusias 2 zvakes, nors jos ir geros buvo. Tiesiog skirtinga varza buvo ir kompas nelabai surpato kame reikalas. O lemputes pacios uzgeso.

Sia problema as irgi visiskai analogiskai issprendziau. Pasikeiciau pakaitinimo zvakes (pasirodo 3 is 4 jau apmirusios buvo) ir kaledines eglutes nebera :)