Neuzsegtu dirzu signalo isjungimas

Pradėjo rumin, Sausis 21, 2010, 22:24:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rober

Citata iš: vytska Įrašytas Birželis 29, 2012, 11:01:50 AM
Bent jau pas mane pypsėt pradeda kai pasiekiamas kazkur 20km/h greitis.
O, kaip įdomu  :-)
Greitis pasiekiamas kažkur, aplamai tai nežinia kur, o pypsi - tavo  :D :D :D

Bemsas

Citata iš: Rober Įrašytas Vasaris 04, 2014, 19:30:05 PM
O, kaip įdomu  :-)
Greitis pasiekiamas kažkur, aplamai tai nežinia kur, o pypsi - tavo  :D :D :D

Vel lietuviu kalbos pamokeles? :D

dtinas

kapsis

Citata iš: Rober Įrašytas Vasaris 04, 2014, 08:17:24 AM
Nepyk, bet jeigu žmona sėdi salėje, tai kaip gali pypsėti mašinoje?  :) ;) :)
nepykstu ir uzjauciu,  nes  akivaizdu kad daugiau tokiu prietranku  neatsirastu siame forume, kuriems pasakymas "...kad zmonai atsisedus sale..."   asocijuotusi su kazkokiom salėm.....   

Venza

As nepykciau jeigu kas mane pataisytu.Forumu kalba labai baisi neskaitant,kad nenaudojam lietuvisku raidziu.Daugelis zodi Lietuva raso is mazosios raides ir daugybe tarmes,ir skyrybos klaidu.Toks vaizdas,kad pradinukai raso  :E .
Vienas forumietis autopliuso forume ant manes tiek vaziavo,kad as ji suvalgiau su lietuviska leksika ir gramatika ( matesi,kad Vilniaus lenkas),tai dabar zmogelis bent pakenciamai lietuviskai raso  :goodboy:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kapsis

as tai nepykstu, bet cia tokie pamokymai , kai jau  net galune turi pakeisti kad gautum kazkieno  iskreipto suvokimo isivaizduojama zodi, kazkaip man cia ne i tema, nelaiku ir ne  vietoj.....
   tojot'ščikas  musu  :D   

Rober

Citata iš: kapsis Įrašytas Vasaris 04, 2014, 22:36:34 PM
nepykstu ir uzjauciu,  nes  akivaizdu kad daugiau tokiu prietranku  neatsirastu siame forume, kuriems pasakymas "...kad zmonai atsisedus sale..."   asocijuotusi su kazkokiom salėm.....   
Gerai, kad nepyksti  :-)
Bet gi tu pats blaiviai pagalvok, kiek panašumo žodis "sale" turi su žodžiu "šalia".   ;)
Nepanašu dėl to, kad šiame žodyje 60 % raidžių yra neteisingos  :)

katana7

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

kalava

Vel visiskas offtopic'as jau cia gaunasi.

Ar jums  butinai cia reikia peshiotis tarp berasciu ir lietuviu kalbos puoseletoju?

Atsiprasau, bet as mobiliu telefonu tikrai nerasysiu lietuvisku raidziu. Rasysiu s(h)veplai.
Kodel? Todel kad tai yra z(h)iauriai nepatogu.

Elementarios gramatikos ir (pabreziu) skyrybos zenklu - taip, reikia, nes kitu atveju nebepavyksta minties suprast.
Bet lietuviskas raides patogu rasyt tik sedint prie kompo.

Taip kad gal baikit tuos bereikalingus forumo siukslinimus.

Gero vakaro

Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Venza

Tai ko cia pyksti?Rasyk Lietuva is didziosios raides,dek skyrybos zenklus ir toliau sekmingai "svepluok",del to cia niekas nesikabineja  :) .
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kalava

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 06, 2014, 00:09:26 AM
Tai ko cia pyksti?Rasyk Lietuva is didziosios raides,dek skyrybos zenklus ir toliau sekmingai "svepluok",del to cia niekas nesikabineja  :) .

Pykstu uz "offtopic'a".

Ieini paskaityt apie "Neuzegtus dirzus...", o cia apie gramatines klaidas, procentalu teisingu raidziu kieki ir dar bala zino kas rasinejama.

Taip, jau beveik zinau atsakyma, kad forumuose normalu blevyzgot, taciau as i si foruma uzeinu arba ka nors naujo man suzinot apie toyota ( ir visai ne tojota, nes tokios markes tiesiog nera) automobilius, arba padet kitiems, jei kuo nors galiu.

Tiek.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

vitiok

Citata iš: kalava Įrašytas Vasaris 06, 2014, 00:35:59 AM
Pykstu uz "offtopic'a".

Ieini paskaityt apie "Neuzegtus dirzus...", o cia apie gramatines klaidas, procentalu teisingu raidziu kieki ir dar bala zino kas rasinejama.

Taip, jau beveik zinau atsakyma, kad forumuose normalu blevyzgot, taciau as i si foruma uzeinu arba ka nors naujo man suzinot apie toyota ( ir visai ne tojota, nes tokios markes tiesiog nera) automobilius, arba padet kitiems, jei kuo nors galiu.

Tiek.
man rods tu paprasciau i viska ziurek ;)

MindaugasB

Citata iš: vitiok Įrašytas Vasaris 06, 2014, 09:35:47 AM
man rods tu paprasciau i viska ziurek ;)

EDIT: As pritariu kalavai :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Rober

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Vasaris 06, 2014, 15:31:31 PM
As palaikau kalava minti :)
O tai kam tą kalavą palaikyti?  Kad nenugriūtų?
Juo labiau nereikia jo nei minti, nei mindyti.   :-)
Nepyk, jeigu būtum parašęs "aš pritariu kalavai", būtų buvę daug geriau  :)