d-cat melsvas dūmas

Pradėjo tomis007, Vasaris 17, 2016, 18:11:06 PM

« ankstesnis - sekantis »

tomis007

Bet likučius atiduoda? Kitur girdejau neduoda

Donis7

Jei neprašai, tai ir neduoda. :)

Zaroliz

Na neprašė,  o patys atidavė, tik kiauri maišai buvo :-)

tomis007

Ta prasme kad viska patys iskrapste? Atidave tuscia kory?

Zaroliz

Na ką atidavė, tai viską ir supirko

Venza

Citata iš: tomis007 Įrašytas Vasaris 20, 2016, 21:58:21 PM
Ta prasme kad viska patys iskrapste? Atidave tuscia kory?
Koki tuscia kori? Ten metaliniam bakelyje ir yra keraminis korys-katalizatorius.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tomis007

Palikau šiandien startline Vilniuje...

tomis007

Nu ka, pasemiau siandien savo bolida. Dingo visi dumai isskerdus dpf! 220€ su egr valymu. Prasiau kad atiduotu dpt tai gavau siuksliu maiseli. Neezinau, kaip ten bus su jom nuvaziavus i emp priduoti. Tipo dpf issidauzo ir lieka tik gabalai tokie

Zaroliz

Na aš ir tik gabalus nuvežiau, tai 70 € gavau

tomis007

Ir prieš kiek laiko vežiai ir kur? Aš katik buvau užlekęs į savanoriu pr emp Vilniuje tai uz kg pasiule 25€. O svorio pas mane  0.5kg. Tai taip ir nesupratau.

zefas

ne uz kilogramus moka, o uz tam tikru brangiu elementu kieki svorio vienete.

bladas

Citata iš: tomis007 Įrašytas Vasaris 24, 2016, 15:10:02 PM
Ir prieš kiek laiko vežiai ir kur? Aš katik buvau užlekęs į savanoriu pr emp Vilniuje tai uz kg pasiule 25€. O svorio pas mane  0.5kg. Tai taip ir nesupratau.
SUPIRKIMO KAINOS
http://www.kaunakiemis.lt/katalizatoriai/

Zaroliz

Prieš kokias dvi savaites, Kauno auto turguje, ten gal jie katalizatorius vadinasi, per pagrindinį įvažiavimą įvažiavus, po to palei galą į kairę ir matosi toks angaras. Na nežinau ar yra skirtumas, kad čia buvo nuo t27

tiupa

Pas mania irgi miata balta duma. Kaip uzvedi masina dega variklio liampute. Per diagnostika isneta 21-23-24 pozicija rusiskai per lentiale roda  21 - Кислородный датчик (P0135) 24 - Датчик температуры воздуха на впуске (P0110) EGR isvaliou vistek diaga cia Dpf filtras.

tomis007

http://www.startline.lt/dpf-fap-filtrai klaidos koda gal rasi
Ziurek kuro sanaudas ar nepadidejusios, kaip trauka