Katalizatorius 2,0D4D 85kw

Pradėjo Tiutis, Rugpjūtis 23, 2013, 11:26:15 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Sveiki, noriu pasiklausti, ar gali tureti itakos uzkimstas katalizatoriu trukciojimui ? Bei garsas toks kaip parpimas buna zvimbimas atrodo kaip kokia skarda kartais lioestusi best su ismetimu viskas ok buvo pakelta apziureta. Ar siam varikliui galima pjaut katalyza? Bei gal zinot kur jis yra?

sityR

Sveiki,

prie tos pačios temos. Noriu tokiam pat avensiui išpjaut katalizatorių. Kur tai patikimiausia daryti Vilniuje, kad būtų geras kokybės ir kainos santykis. Ten kaip suprantu dabar išpjauna, įdeda tranzistorių ar ką, ir likusius pnigus grąžina. Pasidalinkite kas kur darėte ir kokiios sąlygos. Ar gal kas padėti galite? :))

Popilas

Citata iš: Tiutis Įrašytas Rugpjūtis 23, 2013, 11:26:15 AM
Sveiki, noriu pasiklausti, ar gali tureti itakos uzkimstas katalizatoriu trukciojimui ? Bei garsas toks kaip parpimas buna zvimbimas atrodo kaip kokia skarda kartais lioestusi best su ismetimu viskas ok buvo pakelta apziureta. Ar siam varikliui galima pjaut katalyza? Bei gal zinot kur jis yra?
pas manė ir panašus garsas

sityR

Šian suderinau išpjauti pas pažįstamą. Sakė iki vakaro padarys, minėjo, kad stovi du katalyzai, tai jeigu jie bus like, o nebuvo kažkada išpjauti. Pranešiu kaip kas  (h)

toyotad4d

O kam ji apskritai pjauti? Problema kokia yra ?

sityR

O kodėl nedaryt, kai auto rida netoli 400tkst?

sityR

Bandyt pasijaust kažkuo ypatingu ir primest, kad esi gamtos sergėtojas? Ar vis tiek padėt varikliui lengviau kvėpuot? Man asmeniškai išpjovimas padėjo, lengviau renkasi apsukos, tuo pačiu prie dideliu apsuku jaučiasi pagreitis, na ir būdavo, kad auto sutrūkčioja užmygus gazą, dabar to nebėra :)
Tai argumentų, kodėl nepjaut, kai ribos 40% suktos atgal - neturiu :)

Venza

Citata iš: sityR Įrašytas Vasaris 19, 2016, 22:49:26 PM
kai ribos 40% suktos atgal - neturiu :)
Is kur tokia statistika?Lietuvoj visi tvirtina,kad ridos suktos 90%  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

toyotad4d

baigsis pinigai uz katalizatoriu, baigsis ir lengvesnis kvepavimas........

sityR

Tai dalis sugeba naujas nusipirkt, kiti  patys atsivaro, kitiems atvaro pagal užsakymą. Tai gal tokie aspektai pagerina statiską. Nenorėjau visų nuvilt, tai šoviau, kad 40 % ;D

Pinigai už katalizatorių nėra lengvesnis kvėpavimas gyvenimui. Tiesiog bus investuota į kitą auto remontą, kitiems mazgams, taip kad ne tokia jo išpjovimo esmė..

Yakudza

Sveiki toyotu varovai :-) , pas mane irgi buvo tokia problema. Tik as jau buvau pakeites restauruota turbina, ispjoviau katalizatoriu zinoma firmoi ir istate italiska kaskoki . Trauka zymiai pagerejo tik , kaip jie sake gerai paspaudus skardos garsas nedidelis girdis. Tarpkitko po viso to remonto internete katalizatoriaus bakeli buvau rades uz 107 eur. Ir visa vamzdyna zinoma su katalizatoriu uz 350 eur.

sityR

Abu katalizus pjovei ? Kiek pinigi dave ? Nes dbr galvoju kur geriau priduot :)

Yakudza

Sveiki, pjoviau nuo variklio pirma ir prie mane nupjove parode ant kiek uzsikimses. Dar katalizo nepridaviau nes metalo kainos nukritusios, laukiu kai pakils. O uz visa keitima palikau 50eur. Tik visa vamzdyna nuo kolektoriaus nuemiau pats ir tada jau pastebejau traukos pagerejima. :)

sityR

Jei buvo uzsikimses, tai avensis turejo pradet vaziuot :D

Yakudza

Tai jis ir vaziavo tik skardos karkimas buvo ir kaskiek pravaziavus variklis gesdavo, pastoviu 15 min ir vel vaziuoju tik letai. Taip ir davaziavau 15km. Iki namu. (+)