Įšilimas iki darbinės temperatūros

Pradėjo Kuzia, Sausis 25, 2010, 12:49:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

TYRAN

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 01, 2013, 18:48:41 PM
Jei uzkurtas motoras + preheateris temperatura kyla zymiai greiciau. Kai pasiekia 80C preheteris issijungia pats.

Vat tas "žymiai greičiau" - mane ir interesuoja :) O temperatūra kaip suprantu turėtų kilti tosolo (antifrizo ar kokio ten kitokio velnio glicerino pagrindu), tuo pačiu ir salono ir variklio?

Toshis

Nu nezinau preheateris nepreheateris bet mano isitikinimas yra toks: salta ryte iseini, uzsivedi masina islipi rukydamas nusivalai masina(jei apsnigus), surukes cigarete sedi vaziuoti.

Bemsas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Spalis 01, 2013, 19:02:18 PM
Vat tas "žymiai greičiau" - mane ir interesuoja :) O temperatūra kaip suprantu turėtų kilti tosolo (antifrizo ar kokio ten kitokio velnio glicerino pagrindu), tuo pačiu ir salono ir variklio?

Syla tosolas, automatiskai syla is pecius. Kol termostatas uzdarytas tosolas varinejamas per maza rata : preheateris-motoras-pecius. Motoras dirbdamas syla, o jam dar padeda preheateris - butent del to ir greiciau viskas syla.

Toshis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 01, 2013, 21:36:14 PM
Syla tosolas, automatiskai syla is pecius. Kol termostatas uzdarytas tosolas varinejamas per maza rata : preheateris-motoras-pecius. Motoras dirbdamas syla, o jam dar padeda preheateris - butent del to ir greiciau viskas syla.
Jug ir yra taip, kad kol nepasyla iki tam tikros temperaturos neisijungia didysis ratas?

naujas32

Sveiki nesenai nusipirkau avensis d4d 85kw yra preheateris bet nesuprantu ar jis veikia norejau paklausti kiek laiko uztrunka kol pradeda pusti silta ora i salona nes dabar ryte apie +5 tai per 5min niekas nepasyla ir nera jokio skirtumo ar as ijungias ar ne

Bemsas

Preheateris buna dyzelinis, kur sildo visa ausinimo skysti, buna tik salono sildytuvas (taspats kondicionierius tik veikia atvirksciai), o buna mygtukas kad tik apsukas pakelia. Reikia pirma issiaiskinti, kas sumontuota.

TYRAN

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 03, 2013, 20:33:24 PM
Preheateris buna dyzelinis, kur sildo visa ausinimo skysti, buna tik salono sildytuvas (taspats kondicionierius tik veikia atvirksciai), o buna mygtukas kad tik apsukas pakelia. Reikia pirma issiaiskinti, kas sumontuota.

Maniškėj va tas, kur tiesiai virš www.ipocars.com užrašo kur matosi 3 storos žarnos

naujas32

o kaip issiaiskinti kas yra kas gal kur ant kebulo raso? paspaudus ta mygtuka apsukos nepakyla ( jeigu didini temp tada apsukos kyla ) o per kiek laiko turetu uzsilti mazdaug gal kas galit pakomentuoti? mano situacija tokia kad stovint sildau apie 5-6min silto oro nepucia bent juntamo o pradejus vaziuoti mazom apsukom variklis syla normaliai ir peciukas pucia silta ora. Itariu kad pasmane jis neveikia kitaip sildyti daugiau 5min nera prasmes jo jungti per ta laika vaziuojant jau tikrai pus silta ora

MindaugasB

Dyzelis stovint ir nesusils tau. Judeti reikia po truputi.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Myjack

Kolegos, pas mane Avensyje stovi "Elektrinis sildytuvas" (taip jis vadinasi manual'e). Kaip jis pas jus veikia? Manualas raso, kad po 125 sekundziu nuo ijungijo, i salona turi pradeda pusti silta ora. As kazkaip to nepastebejau arba, del nezinojimo, nemokejau tinkamai naudotis tuo"elektriniu sildytuvu"

TYRAN

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 04, 2013, 01:19:46 AM

Su preheateriu mano durnu supratimu visgi turėtų šilti ir stovint...

Toshis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 04, 2013, 01:19:46 AM
Nuo kada dyzeliui negalioja fizikos desniai?

Tiutis

Siandien pats ijungiau elektrini sildytuva nes minusas kieme... Efektas tikrai yra, po keliu minuciu jauciasi vis siltejantis oras... Kaip suzinoti ar jis veikia? Paprastai: girdisi toks kaip svilpimas silpnas is vairuotojo kapoto puses nes ten visas tas irengimas ir yra... Temperatura nelb ir kils gal labai silpnai ir ilgai su ijungu karstu oru, bet jus pabandykit ijungt ta knopke ir isjungt vejeli efektas garantuotas del temp kilimo. Isbandyta. Ir negalvokit kad zaibiskai greit turi kylt, kyla kaip ir priklauso normos ribose.

Bemsas

Citata iš: Toshis Įrašytas Spalis 04, 2013, 08:12:07 AM
Nuo kada dyzeliui negalioja fizikos desniai?

Kodel negalioja? Taip ir turi buti (y)

Mirro

ar ties ka girdejau apie ta "preheateri"
kad ji galima jungti tik stovinciam auto, kai vaziuoji turi buti isjungtas?