Nuomonės apie Prius+

Pradėjo Liutas111, Vasaris 28, 2016, 11:39:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: -AUTOKOMP- Įrašytas Balandis 18, 2016, 21:00:58 PM
Truputi daugiau. 2014.12.18 - 395734 km

Tai dabar 2016metais bus dar +80000km :) ir turim 2010m masina su beveik 500.000km

-AUTOKOMP-

na tendencija yra tokia. O seip pakeisti HV Battery, pompa ir pirmin toliau. Ir vaziuos.

Liutas111

Atsiprašau už naivų klausimą, bet Priusui V tinka 95 ar reikia 98 benzino? įdomiausia kad radau aprašymus tik apie E5 ir E10 naudojimą t.y. su bioetanolio proporcijom, o pačio oktaninio neradau :(

Gmc

balticam

Citata iš: Liutas111 Įrašytas Balandis 23, 2016, 10:16:12 AM
Atsiprašau už naivų klausimą, bet Priusui V tinka 95 ar reikia 98 benzino? įdomiausia kad radau aprašymus tik apie E5 ir E10 naudojimą t.y. su bioetanolio proporcijom, o pačio oktaninio neradau :(

Pilk 95 ir kiausu nesuk. 98-99 tik i Ferrari pilciau...kitaip jokio apciuopiamo efekto nepajausi.

-AUTOKOMP-

Also, while 91 Octane is recommended by the factory, however, the vehicle will perform fine with 87 Octane.

Thanks,

Doug Coleman
Prius Product Manager
Toyota Motor Sales, USA

Liutas111

Ačiū už atsakymą apie kurą.
Pastebėjau, kad per naktį baterijos truputi pasėda, ar tai normalu?

-AUTOKOMP-

sinkleris

Sveiki, klubiečiai :) Taigi po ilgų ieškojimų mūsų šeimo autoparką papildė dar viena Toyota, tai PriusV.

Auto aišku iš Amerikos buvusi daužta, bet jau pagrinde viskas sutvarkyta buvusio šeimininko, man tik liko "smukmenos" pakeisti skydelius, nes visur galonai, mylios ir farenheitai, pasidayt europines dienos šviesas, nusipirkt bagažinės štorkę ir dar šen bei ten pašalinti menkus trūkumus, kurie erzina.

Po savaitės važinėjimo trumpas reziume, kad tai automobilis sukurtas važinėti mieste, užmiestyje nekažin kas.
Savaitgalį su šeimyna važiavom Kalipėdon iš Vilniaus tai autostradoj važiuojant 100 km/h ir norint lenkti, paspaudus gazą variklis žviegia kaip skerdžiamas, o greitėjimas tai toks, kad norisi koja pasistumti, taigi autostradoj jis mane visiškai nuvylė. Vidutinės sąnaudos autostradoje važiuojant iki 120/h Eco rėžimu apie 5,9 L/100 km. Važiuoja pakankamai minkštai, čia palyginus su Auriu, bet iki Chrysler Voyager dar toli.

Jau pasikeičiau klimato kontrolės farenheitus į celcijus (ačiū, klubiečiui AUTOKOMP), ir iškaro pasimatė auto daužimo brokas, nes išorės termometras "rodo pievas", šandien ryte rodė -3, o dieną apie 1 šilumos.
Eksploatuojant paaiškėjo, kad neveikia vienų galinių durų centrinis, tiksliau kai automatiškai atrakina beraktė sistema, tos durys neatsidaro, tačiau paspaudus centrinio durų užrakto mugtuką atsirakina, net nežinau kur ieškot priežasties.
Nusipirkau bagažinės štorkę, deja gavau tik nuo europinio Prius+ ji neidentiška amerikietiškam variantui.

Tai tiek pradžiai ir dar kartą įsitikinau, kad vairuotojas būna laimingas tik du kartus: kai nusiperka auto ir kai parduoda, visas kitas laikas tik nuolatinių problemų sprendimo maratonas :think:

Gmc

Del uzmiescio taip ir yra, nes masina nera labai lengva, AG irgi nera daug. Bet sanaudos realiai kaip benzui labai geros :)

-AUTOKOMP-

Isjung ta "ECO" rezima nafig. As irgi galvuojau, kad ekonomija, ekonomija, bet masina realiai nevaziuoja normaliai. + peciukas dirba ne pilna jega. + dar keleta niuansu. Rezime "PWR" dar truputi smagiau, bet neverta (tai tik mano nuomone). Del duru paskambink rytoj - yra minciu. O seip tai sveikinu su masina.

Liutas111

Užsidegė "maint requir"
Kiek suprantu tai priminimas keisti tepalus? Šaši aš juos jau pakeičiau, užpyliau 0W20 ENEOS, tai kaip suprantu galiu ramiai resetint pagal šį filmuką?
https://www.youtube.com/watch?v=n20wcMDskM0

sinkleris

Citata iš: Liutas111 Įrašytas Gegužė 18, 2016, 10:22:42 AM
Užsidegė "maint requir"
Kiek suprantu tai priminimas keisti tepalus? Šaši aš juos jau pakeičiau, užpyliau 0W20 ENEOS, tai kaip suprantu galiu ramiai resetint pagal šį filmuką?
https://www.youtube.com/watch?v=n20wcMDskM0

kai buvau Mototojoj, tai sakė kad amerikonam tas "maint reguir" užsidega dažniau, nes jų aptarnavimo laikotarpis trumpenis berods 6-7 tūkst km. tai tiesiog nuresetink ir vadovaukis savo aptarnavimo grafiku :)

sinkleris

Pasigirsiu, vakar su klubiečiu Liutas111 padarėm PriusV minimytą, pasipuikavom savo mašiniukais, aptarėm problemas ir šiaip maloniai padiskutavom. Smagu, kad atsiranda vis daugiau bendraminčių :H

sinkleris

Perdegė posūkio lemputė, kuri sparne yra , gal patartsite kaip ją pakeisti ar reikia posparnį nuimti, kad iš vidaus prieiti ar galima iš lauko pusės kažkaip ją atkabinti ir ištraukti.? Ačiū.