R17 225/45 ET45 ?

Pradėjo Karpiux, Kovas 01, 2016, 07:52:07 AM

« ankstesnis - sekantis »

Karpiux

Sveiki, ar esate kas nors užsidėję R17 225/45 ET45 ratus ant avensio? Kaip ar niekas niekur neliečia, ar ne per daug sulindę bus į vidų? Buvo uždėti ant Toyota Auris prieš tai.

Toshis

Naudokis paieska, esu mates tema kur buvo diskutuojama apie padangu ismatavimus (butent tokius) (+)

Karpiux

Skaiciau ta tema, bet konkreciai ir neradau, nes vieniem liecia kitiem ne.

Donis7

Tai užsidėk ant savo auto ir išbandyk. Tada garantuotai žinosi liečia ar ne. Vieningos nuomonės nebuvo dėl ventiliacijos grotelių posparniuose. Abejoju, kad tau kas nors tiksliai ir garantuotai tai atsakys. ;)

Bemsas

Uzdedamas ratlankius netinkamo isnesimo tiesiog labiau apkrauni rato guolius.

Karpiux

O gal kas nors zino tikslius douomenis originaliu Dcat rantalankiu? Ta prasme isnesimas, plotis, butu lengviau orientuotis tada ka galima uzdet ko ne

Bemsas

Citata iš: Karpiux Įrašytas Kovas 01, 2016, 17:55:44 PM
O gal kas nors zino tikslius douomenis originaliu Dcat rantalankiu? Ta prasme isnesimas, plotis, butu lengviau orientuotis tada ka galima uzdet ko ne

7JJ17 ET45

cigonas64

Pas mane uzdeti 225x45x17 Avensis 2007m jokiu problemu. Niekas nieko neliecia ir niekur niekas nekliuna.

Karpiux

Dekui uz atsakymus  (+) Bandysiu pasimatuot ir parasysiu kas kaip tiko

Karpiux

Na jeigu kazkam bus idomu, tai uzdeta ant avensio dabar R17 7J plotis, ET45, padangos 225/45 R17. Niekas niekur neliecia, viskas tvarkingai uzsidejo  (y) :)

Minde9999

R-18 uzsidejau 225-40 7j niekas nieko ok  :-)

dovis010

R18 8j priekyje 225/40 gale 245/40, puikiai tilpo :)

aleks

Pasistaciau r16 nuo Lexus IS. Gal su r17 atrodytu graziau bet komfortas man svarbiau:-)

aleks

dovis010, tavo auto ziurisi labai graziai:-)

Jullius

jeigu mano mašina hečbekas, r18 būtų irgi galima pakišti?