ar pasiekiami benzino slegio parodymai per obd 1az-fse varikliui

Pradėjo adrenaLinas, Kovas 10, 2016, 09:15:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

adrenaLinas

sveiki.
Klausimas. Automobili dabar bando tvarkyt autotoj del gesinejimo ant laisvu apsuku.
Paskaites cia forume buvau radesm kad uzsikemsa filtriukas kuro bake ir krenta benzino slegis del ko ecu gali gesint motora.
Norejau paklausti ar benzininiam varikliui matomas benzino slegis pasijungus diagnostika ar tik dyzeliniams auto? nes jie tipo per diagnostika pamate, kad viskas ten gerai su slegiu. bet pasake taip suabejoje, speju nieko neziurejo net.

dabar jie ten gryba pjauna ir nezino ka daryt. speju paims pinigus uz nieka o galutiniam variante pasakys kad reikia keist kokia detale, kuri verta milijono pinigu, kad tik atsokciau ir nieko nedaryciau.

iki siol jie pravale oro sklende ir oro srauto matuokle, auto vistiek geso.
Siuo metu jie atjunge signalizacija (tipo jinai gali gesint) ir ziures ar nebegesta.

kitas klausiams, kazkur skaiciau, kad programines ecu irangos atnaujinimas gali isspresti problema galbut. 2004m avensiui jau gali atnaujint jei turi, ar per sena si auto?
catch me

kajima

Visu pirma nuimk droseline sklende ir pravalyk ja, sitam varikliui pastoviai truksta oro. Man taip seniau buvo kad uzgesdavo ant laisvu del uzsikimsusios sklendes

mind

Raso, kad :
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

kudikis

Citata iš: mind Įrašytas Kovas 11, 2016, 20:44:10 PM
Raso, kad :
Po kajimo posto autorius savo posta redagavo t.y. parase,kad oro sklende pravalyta.
P.S. autoriui-sitos problemos neprasidejo nuo akumo atjungimo,nes pas mane tokio pacio variklio po akumo atjungimo visada durniuoja apsukos ant laisvu beveik iki uzgesimo,bet pravaziavus ~50-80km. apsukos susitvarko ir normalizuojasi.

kajima

Citata iš: adrenaLinas Įrašytas Kovas 10, 2016, 09:15:59 AM
sveiki.
Klausimas. Automobili dabar bando tvarkyt autotoj del gesinejimo ant laisvu apsuku.
Paskaites cia forume buvau radesm kad uzsikemsa filtriukas kuro bake ir krenta benzino slegis del ko ecu gali gesint motora.
Norejau paklausti ar benzininiam varikliui matomas benzino slegis pasijungus diagnostika ar tik dyzeliniams auto? nes jie tipo per diagnostika pamate, kad viskas ten gerai su slegiu. bet pasake taip suabejoje, speju nieko neziurejo net.

dabar jie ten gryba pjauna ir nezino ka daryt. speju paims pinigus uz nieka o galutiniam variante pasakys kad reikia keist kokia detale, kuri verta milijono pinigu, kad tik atsokciau ir nieko nedaryciau.

Siuo metu jie atjunge signalizacija (tipo jinai gali gesint) ir ziures ar nebegesta.

kitas klausiams, kazkur skaiciau, kad programines ecu irangos atnaujinimas gali isspresti problema galbut. 2004m avensiui jau gali atnaujint jei turi, ar per sena si auto?
kita karta ne redaguok posto o kita zemiau parasyk, nes jau pagalvojau kad as aklas nepastebejau kad apie sklende jau buvo parasyta.
Jei esi is Vln turiu variklio kompa , galesiu duot pabandyt ji pakeist.

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

adrenaLinas

sorry uz nesusipratima :) turesiu omeny del redagavimo. tiesiog nereloadines puslapio buvau tai nemaciau posto po apacia

Lyg ir issprende "meistrai" problema. atjunge gamykline signalizacija. kol kas nebegesta. paziuresim ar ilgam. nulupo dar 40 euru. pralaike dvi dienas
catch me