issipylusio dyzelio valimas

Pradėjo Robertas, Sausis 30, 2010, 18:49:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Robertas

sveiki,

tai vat issipyle "dziaugsmas" (dyzelis) bagazineje, manau, kad ne man primam ir ne man paskutiniam taip nutiko. jeigu tikrai atsiras tokiu, kuriem issipyle buvo, tai pasidalinkit patirtimi, kuom ir kaip valet ? man kilo tokia ideja, gal druskos pribert valgomos? kiek zinau ji sugeria riebalus. nu tumpiau tariant, papasakokit, kaip sekesi valyt kuom valet ir kuom galima valyt. vazinejant hechbeku, ner didziausias malonumas turet 2ltr isbegusio dyzelio bagazineje.

dekui, lauksiu atsakymu. :)
Toyota Carina E T190 2l D-Turbo (1997)
Toyota Corolla E11 2l Diesel (1998)
-
Nissan Sunny 2l Diesel (1991) SOLD

Saulius SSS

visu pirma,juk pats zinai,kad dyzelis nesmirda,o kvepia.kitaip nebutum jo pirkes ;);)2 litrai nedaug.ziema  netaip smirda.vasara tai kai uzsyla salonas , tai kaip pradeda garuoti :D.jei kilimas issiima atskirai be galiniu sedyniu tai nuvezk kur salonus plauna tai isplaus,nusiurbs vandeni.arba pats su feiriu.tas tikrai gerai naikina riebalus :D.per kelis kartus pratrinsi vis maziau smides.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Robertas

oj, peklan ta "kvapnu" dyzeli :D dabar, kol salta, tai tu teisus, tikrai vos vos jauciasi. mano nelaimei kilimas su sedynem issiima :D druskos kilograma isberiau, ryt ishsiurbt meginsiu, gal kazkiek pades, o toliau su sedynem nuvesiu, meginsiu islpaut. anyway, aciu uz atsakyma. pasidalinkit ir kiti savo patirtimi :)
-

Edvatronas

na druskos tai geriau nebert, kad rudyt pradetu viskas?
o dyzelis gerai saugo nuo korozijos.
Kilima geriausia issiimt ir plaut ar nuvest kas plauna.

laurynui

Pirma panaudok sorbento arba  pjiuvenu jiai negauni sorbento   tai toks kaip kaip surinkejas kazkas panasaus  o vasara arba kaip atsils orai su fairy isiplausi  
Nieko
Nera
Neimanomo

Saulius SSS

geras sorbentas yra kaciu kraikas.irgi sugeria visa Š ir smarve.jo tikrai lengviau gausi nei to kuris spec.naftos produktams.o ir manau jau ten velu siand su sorbentais .jau kiek imanoma bus issluostes viska.sobrbentui nebera kas veikti.pjivenos i kilima isivels.paskui dar vienas vargas dasides.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Robertas

aciu uz atsakymus, jau vakar buvau suberes druskos. Tik po to pagalvojau, kad gal ir nekokia mintis, anyway darbo prisidariau ir su dyzeliu issipylusiu ir su druska, siandien issisiurbiau druska, issiploviau su fairy bagazine beveik visa :D nulupes apdailas radau bala kokiu 3cm gylio dyzelio (sparne paciam uz apdailos bagazines.) tai gerai, kad ten buvo guminis kamstelis nuleist skysciams :) parsinesiau apdailas bo jos irgi gavo dyzelio doze apacioje, del kilimo nezinau, ka reiks daryt, laikrasciu priklojau is visu pusiu. anas visas prisigeres kai uz tevyne dyzelio, padariau isvada, kad gal ir daugiau ten dyzelio isbego, bo vos tik palieti ta kilima ir sunkiasi dyzelis. kai bus silciau, lupsiu sedynes galines kartu su kilimu ir eisiu ar pats sveist, ar kur nuvesiu, kad gerai isveistu :)

po fairio dozes, kvapas is arti pauoscius biski jauciasi dar, bet tik vos vos :)
-

NNZ

nu tai valai viską su fairiu ir siurbi su siurbliu, kuris vandenį išsiurbe, nes kitaip neišėmęs visko kartu nieko neopaadarysi, nebent paliksi atadrom druim ir bagažine džiovytis, kai saulė bus ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ketvirtasis

Man buvo panašus džiaugsmas su Picnicu: pirkau žalio dyzelio ir apie du gal trys ltr. išbėgo. O atsitiko 30km už Kauno parvežt visą 200 bačką. Vasara, smirda mašinoj galvoju kad tik policija nesustabdytų. Visakas baigėsi gerai tai tik su feiriu ilgai ploviau. Poto dar seniuose yra tokios plovimo pūtos purškiasi kaip aerozolis. Gerai visą galą išveičiau lauke prie garažo. Ir išgaravo toji smarvė. Dabar jei vežu tai į celofaninius maišus sudedu ir viską gerai sutvarkau, kad nepasikartotu.

Robertas

nu as veziau nedidele tapla maise, bet nesandarus kamstis pasirodo buvo ir kazkur nuvirto ant posukio, rankini ta diena pakankamai intesyviai naudojau. jeigu ne maisas tai butu daug daugiau isbege :) pastoviai stengiuosi turet maisu dideliu :D siaip ar taip stovi namie, apdailos bagazines :) isvalyt kazkaip reiks kilima, kai atsils tik va beda, kad su sedynem kartu tas kilimas, kitu atveju jau svarus butu buves ir kilimas :D
-